Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 240

• 99 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Надин, ако беше дала за джокер "проучване на университет", веднага щях да вдяна, ама имена не помня, освен ако някой не ми е направил силно впечатление. Явно Аманда С. не е.

Не разбрах отказът на КТ(ако е истина), означава ли, че от ходенето на Туба няма смисъл newsm78 Може би тя ще отиде, нали писаха, че е дала съгласието си. Не искам да гадая. Причини биха се намери бол.
Покрай  newsm78 ми изскочи и друг - КТ още ли е посланник на УНИЦЕФ, по време на ДиК не съм  чула за негова изява Thinking
Ако е да, жалко, че двамата не участваха в съвместно проява, независимо от вероятно различните им ресори, все пак те са свързани с децата. Така че не се учудвам, пък и не е толкова важно, че няма да бъдат заедно в Дубай.
Линка, права си за Дж-Сю. Не последва другите екранни двойки на Туба, а имаше всички предпоставки - желани, чаровни и красиви актьори със завидни кариери. Режисьорът добър, худ. директор - също, останалите партньори на ниво. За мене се получи от една страна преекспониране, от друга - лич. воля. Личеше си и не беше особено професионално. Само не разбирам защо толкова чакаха Туба newsm78 Както и да е, ДиК се харесва.

Канти, вярно Туба не отиде в Бейрут и тогава се говореше, че М. Юзлери(???) е получила наградата на този принцип. Но после май ситуацията се оказа друга newsm78
Вероятно, тези награди не са кой знае колко престижни, а и ми звучат несериозно и неуважително. Все пак награда се дава за заслуги, а не да няма дупки на награждаването. Явно това си е повече шоу, имитиращо сериозни награди. Но пък са повод за радост на феновете и възможност за нови снимки и виртуални разходки.

И  за поздрав една любима зимна песничка с любимия за доста попорасналите деца бате Климент. Сняг няма, ама студът си щипе.

ПП Злати  ни е припомнила случая  Hug

# 241

burak özcivit & tuba büyüküstün

Е, ама кога разбраха, че Киво няма да ходи в Дубай и веднага лепнаха Туба до Бурак за да си поговорят Joy Joy Joy

А, Линка  е за шестица с отговора на загадката Peace Laughing Макар, че за мен по важно беше да ви покажа фрагмана, който чакахме за Mamma mia от дълго време.
Канти, надявам се това продължение да не ме разочарова. Сюжета ще се върти около порасналите деца на героите и ще ни спестят "порасналите' актьори от първият филм, даже те да са Мерил Стрийп или Пиърс Броснан Mr. Green Защото вчера го гледах Пиърс с Джаки Чан в новата им лента и ...направо ми се плачеше от възрастовата промяна в двамата Sad

Скрит текст:
The Foreigner / Чужденецът (2017)
Филмът е много хубав, но иска зарави нерви за гледане. Атентат, много кръв, мръсна политика и нищо общо със сладурските образи на Джаки Чан, с които сме свикнали

Тук е мястото за АББА и Щастлива Нова година! Grinning

# 242
И аз не обичам продължения на емблематични филми след 10-20, че и повече години със същите актьори. За много неща ми напомнят натрапчиво ooooh!  Mr. Green Нови филми с тях е нещо друго.

И понеже повтаряме, спомняйки си и асоциирайки, от мене един спомен-асоциация. Изскочи ми това клипче на Дж. Лопез:

Навремето рекламата на Молфикс  ми напомни за него, сега то ми напомни за:

# 243
Привет  Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Днес има , нема, стара версия,  докато напишеш нещо  и отново  се загубва,поне при мен е така.
Дами, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Как да намалям снимките, помощ от приятели.

Нов афиш на Даха ,на екран от 12.01.2018г

Почнах на нова версия ,пусна ме на стара ,та си корегирах снимките,защото от новата не ми е ясно как да ги намалявам

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 20:02 от Вичона

# 244
Вичи  Hugпрочети внимателно поста, в който обяснявам как да сложиш снимка- Там има възможност зо форматиране или като я сложиш снимката да си я намалиш по обичайния начин. Иначе имам усещането, че форума в новата версия сам намалява снимките, но не съм проучвала обстойно. При мен старата още работи. Peace

След като уточнихме (Злати  Hug благодаря  bouquet), че фестивалите са различни, мисля, че при този не губиш наградата си, и Туба може да я получи от името на двамата. Дано поне тя да отиде!  Praynig
(Има да й сравняват тоалета с тоя на Фахрие  Wink  Laughing Mr. Green)

Канти  Hug много се учудих, че всички говорят за твой пост, а аз не съм го видяла. Странно, но мамата не ми е показала поста между този на Надин  Hug и моя!  Хем бях на старата версия.  Crossing Arms Нещо му има на форума!  Crossing Arms Сега вече го видях- Забравих да ти благодаря за Упи.  bouquet Впечатляващи мисли. Хареса ми.  Peace
Що се отнася до "Мама миа 2" можете да не се тревожите. И първият филм не  е нещо особено. Всъщност и в двата хубавото е и ще е музиката на АББА. Така че - споко!  Laughing С тази музика всичко ще ни хареса!  Laughing

Надин  Hug поради големия обзор на твоите интереси, загадките ти са много трудни. Давай повече жокери, моля. Иначе са страхотни и твоите и на Баги  Hug асоциации. Ненадминати сте!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз вече съм софиянка, и ще се радвам да  видя някои приятелки софиянки по Коледа!  Hug
Хубава петъчна вечер!  Hug

Нещо не коледно, но на АББА... Wink

# 245

Викам си  да намина преди лягане. И хоп, отново съм на старата версия   Laughing Да видим дали времето, в което старата ще е извън контрол ще се увеличава през следващите дни Rolling Eyes

Покрай "Мама миа" сме на вълна АББА  thumbsup Много си ги обичам и  музикалните изпълнения, които сте пуснали много ми харесаха Peace Надин Hug, Линка Hug Прави сте, че каквото и да е продължението на филма, водещото ще е музиката на АББА yes
Баги Hug пък ни е припомнила любима dетска зимна песничка

И аз да съм в тон с музиката от следобеда Whistling

Линка Peace може би новата версия намалява размера на изображенията, но ако се слагат две различни снимки с различни размери, в старата версия им изравнявам височините. а с новата това няма как да стане и двете ще излязат с различни големини при публикуването им. Може би това е имала в предвид и Вичи Peace

Злати Peace браво. Открила си публикацията на Линка от преди 1 год. във връзка с неприетата награда от Туба

Мисля, че този клип ще ви хареса Peace
7 закона на Вселената, които не трябва да нарушавате

За завършек на днешния ден или за начало на утрешния ви слагам в скрити една прекрасна история за смисъла на живота Peace
Дядо ми казваше, че сутрин мъжът има две задължения
Скрит текст:

Вече две години заедно чакаме да вземем хлапетата от детска градина. Аз прибирам дъщеря си, той – правнучката. Даже не си спомням кога вежливите кимания преляха в кратки разговори, кога казаното напука кофража на клишетата и започна да пропуска струйки смисъл.

Преди около седмица пред градината дойде жена му. Леко притеснен я попитах наред ли е всичко. Тя ми отговори, че мъжът й трябвало да пренощува в болница заради някакви изследвания и всичко било наред, освен целувката. Не задълбах, но незададеният въпрос се закова на дъската "to do".

Вчера се срещаме пред градината, заговаряме се и аз махам намордника на елементарното, клюкарско любопитство. Питам го за целувката. Отговорът му продължи поне 10 минути, последните няколко от които ченето ми се хлопаше в коленете.

– Още като бях малък, дядо ми казваше, че сутрин мъжът има две задължения:

Първо, да целуне жена си и да й направи комплимент, и второ, да разсмее семейството на закуска.

"Понякога жената няма да иска целувка и ще се дърпа, но ти ще я гониш. Отстъпиш ли веднъж, ще се случва пак и пак, и ще става все по-често и все по-трудно да я догониш. Ще има моменти и когато ти няма да искаш да я целунеш.

Но както и нивата, и ковачницата, и добитъкът, така и жената има нужда от постоянство. Ще я целунеш.

После ще й направиш комплимент. Дори да е: "Ох, колко ти отива точно това черно под ноктите!" и едва тогава ще отидеш при семейството.

После на закуска ще разсмееш всички. Ама всички. Ще им говориш глупости, докато им светнат очите. Ще им казваш колко е хубаво, че имат вчерашна салата между зъбите, ще говориш за прекрасната виелица навън или за любимия ти прах от полето. Ще ги накараш да се засмеят.

И едва тогава ще започнеш деня си. И каквото и да ти донесе този ден, дори някой да не доживее вечерта, ще знаеш, че жена ти е целуната, а децата – усмихнати. И така ще останат в спомените ти."

(Това е приблизително цитиран разказ за съветите от дядото на прадядото!)

И аз го правя. Целувам я, хваля я. И децата започнаха да го правят. С техните жени, мъже, деца. Но най-хубавото от всичко са четири поколения, говорещи глупости на масата сутрин. Всяка от тези закуски е по-смислена от половината ми живот.

На този човек даже не му знам името. Не знам къде живее, откъде е, как е прекарал последните осемдесет години, с какво се е занимавал, с какво се занимава днес. Прадядо е на Емма. И има жена, която след повече от половин век семеен живот усеща липсата на целувката сутрин.

Но и само това ми стига небето да е с две октави по-синьо. Да искам да прегърна целия свят. И да го поканя на закуска.

Автор: Димитър Георгиев

http://www.highviewart.com/cvetno/dyado-mi-kazvashe-che-sutrin-m … rce=socialnetwork

Лека нощ!

# 246
Здравейте Hug Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено през вчерашния ден.
Канти Hug HugЗа четивото newsm10
Надин Hug за филмите ,които ни информираш, за музиката ,за всичко благодаря ти. newsm10 newsm10
Баги HugЛинка Hug Цвети HugЗлати HugСабинка Hug
благодаря ви за всичко newsm10

Добро утро! Хубава събота, богата на настроение и весели мигове в предпразничната Коледна суета!

Да изпълним последните дни от декември с усмивки, празнично настроение и много любов! Вълшебството на Коледните дни променя всичко наоколо, дори и нас самите! Да бъдем по-добри, отзивчиви, да отворим сърцата си и да обичаме повече, да бъдем щедри, да бъдем Хора!

Хубав и спокоен ден,дами. bouquet

# 247
Добро утро! Hug

Канти Hug,благодаря за историята!7-те закона не ги видях! Thinking

Вичи Hug

клип от грузинските фенове....
https://vk.com/club143398602?z=video370456041_456239147%2F587841 … l_wall_-143398602

Приятни предпразнични дни!

# 248
  • Русе
Добро утро!  Hug

Мили приятелки  Hug, разкъсвана и разпиляна между интереси, желания и... възможности се отдалечих доста, но... опитвам да наваксам колкото и да ми е трудно  Peace
Затова ви благодаря за инфото от сега и миналото, с което си припомняме нещо или се опитваме да разгадаем друго, което провокира с въпрос...

Аз например не бих била щастлива, ако получа награда, тиражира дълго време, като присъдена на друг, ама... поради негово неявяване я прехвърлят на мен... Нима това показва отношение към наградения? За мен си е просто трик на организаторите да имат велик гост за награда, а кой е той... явно не е важно за тях.  Peace

Аз дори ще съжалявам получаващите по този начин награди, все пак запълват дупка... поне за мен това не е комфорт  Peace

А и много по-важна награда за някои е любовта на хората, не предмета или церемонията, където ти я връчват. Друго е да видиш на живо блясъка в очите на малки и големи при среща с любимеца.  Simple Smile

Не попадам на подходящ кадър, ама... и време нямам повече... затова съм поне на блясък и усмивка  Wink

Хубав и много успешен да е за всички!  Peace

# 249

Привет, привет! Grinning Hug
Вече му е времето да подготвяме и храната около празниците Grinning Нали и темата си ни е "като у нас", предлагам да си спретнем масичка и на нея да сложим нещица, които похапват героините на Туба Mr. Green
/А тя да вземе да снима вече нещо, че се измъчих без новини да измислям глупости ooooh! Joy Joy/

От мен сладолед, защото от опит знам, че каквито и баклави и торти да има, след голямото ядене и пиене, сладоледът е повече от балсам Wink
Аз май почнах отзад напред, затова като начало предлагам...кафе за тонус Peace

Другото от менюто оставам на вас, защото си знам способностите и "златните ми ръце" са на светлинни години от кулинарията Embarassed

Това клипче с комични сцени от ПС, ми напомни да кажа на Баги да не чака "Ирония на съдбата" тези дни по руската телевизия. От n- години за първи път го заменят с "Кавказка пленница" и "Иван Василиевич сменя професията си". Не плачи Баги, ще си го гледаме в нета Laughing

Хубав ден на всички желая! :hug

Забравих да ви кажа, че "Айла" не е минала селекцията и няма да се бори за Оскар.

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 11:24 от nadine1111

# 250
Добър ден, момичета!  Hug
Последен ден преди празниците. За някои от нас те вече започнаха.
Пожелавам за всички вас да са весели и щастливи!  Hug Hug

Злати  Hug Канти  Hug е пропуснала линка за 7-те закона на Вселената, ето го
https://www.facebook.com/videolifter/videos/2000645776891185/?hc … N_-SoIJ_kAKHlyCNc
Затова пък ни  е сложила прекрасна притча - благодаря!  bouquet
Вичи  Hug сладките ни момичета сигурно ще получат много подаръци, а тате Онур дори ни слага снимки понякога за Коледа, а дано... Praynig
Цвети  Hug да се надяваме, че поне Туба ще присъства на фестивала и ще вземе наградата, която им се полага.  Peace
Надин  Hug в турските сериали толкова много се яде, че винаги има какво да се намери... Laughing
А героините на Туба, а и самата тя, харесват да се хранят и се наслаждават на храната, което се предава и на зрителя. И това умее да прави нашето момиче!  Heart Eyes
Аз ще сложа малко Хасрет - обича да се храни и го правеше много завладяващо... Laughing

Желая ви хубав ден в подготовка на утрешното голямо готвене!  Laughing Hug Sunglasses

# 251

Има вече дата за началото на сериала в Ангола и Мозамбик

От Африка отивам в Азия:D Индийците в момента плачат с Елиф и Йомер Sad Cry

Пуста Туба, покрай нея ще си припомня географията Mr. Green

Хубава вечер на всички желая! Hug Peace

Запомнящи се двойки от турските сериали:

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 17:21 от nadine1111

# 252
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Като няма други  Wink - пък аз мога и... защо да не се обадя  Peace

Не ми е до клипове, та... друг път повече  Wink

# 253

Цитат
Из интервью режиссера Аси Джевдета Мерджана (2011)

- Когда вы узнали, что "Аси" является одним из самых просматриваемых сериалов в мире?
- На съемках «Несмотря на все» в Айвалакке я узнал , что появилась новость о том, что сериал «Аси» стал вторым среди самых просматриваемых сериалов мира. Я сразу же взял газеты. Нур из сериала (Нур Сюрер играла Нериман) была рядом со мной. Мы так и застыли. Потом, конечно же, узнали, в чем дело. Узнали, что попали в рейтинг самых просматриваемых сериалов мира на фестивале в Монте Карло, который был основан в 1960 году Грейс Келли. «Аси», благодаря продажам в 81 страну мира, вошла в тройку самых просматриваемых. Мне было приятно увидеть такой результат своей работы. Видеть афишу «Аси» среди афиш «Хауса» и «Отчаянных домохозяек» было гордостью для меня.
По поводу работы Томрис Гиритиоглу (продюсер Аси) нужно сказать отдельно. Каждое ее проделанное дело важно для турецких сериалов. Ее смелая работа оставляет отпечатки в сфере телевидения. Работа была трудной, без ссор на обходилось, но и я не забываю, из-за чего и для чего были эти ссоры. Мы сделали три работы и я очень доволен всеми тремя. Вся ее концентрация - на режиссуре.
- Сериал продан в 81 страну, из-за этих продаж вы получаете какую-то прибыль на основе авторских прав?
- Нет. И копейки мы не получаем. К сожалению, так не получается и права не находят своего владельца. Подумайте только, каково это быть режиссером одного из самых продаваемых сериалов в мире и не получать и копейки за это. Это очень обидная ситуация.

Перевод Манэ Казарян.
https://vk.com/tuba_bustun

Лека нощ! Hug

# 254

Среднощен привет, момичета

От задачи през деня не смогнах да стигна до къщичката ни ooooh! Така и не  поправих пропуска с линка за 7-те Закона на Вселената-Злати Hug, но пък Линка Hug го е направила.
Надин Hug ни е дала интересна задачка с похапващите героини на Туба, но и това пропуснах. Но изгледах клипа за запомнящите се двойки от сериалите, който е сложила (с мишката Whistling) и стигнах до извода, че автора е фен на Киво. Но защо ли от всичките му сериали е пропуснал само ДК newsm78 А тези с Туба са само Аси и ПЛ Sick

Цвети Hug права си за това, че получаването на награда поради отсъствието на този класиран преди теб  е тъпо и говори най-малкото несериозно относно дадения фестивал. Но всички фенове на Туба се надяваме тя поне да отиде.  Peace След 20-тина дни ще видим yes
Линка Hug благодаря ти , че ни припомни казаното от Джевдет М.  покрай номинацията на Аси за Монте Карло
Да завърша днешния ден и започна следващия- Бъдни вечер с нещо позитивно, както сме го започнали сутринта с хубавите мисли на Вичи Peace, което ме накара да се усмихна. Баги  Hug (ако не греша Peace) предрече, че Онур може да сложи снимка с двете сладурани около Коледа. Е, не е точно тяхна снимка, а тяхна творческа изява върху лицето на татко Laughing Направо са започнали да творят в стил body art hahaha

Имаме и нова снимка на Туба и Умут Peace Като, че ли са ги засекли пред някакъв магазин Thinking newsm78 За цветя или нещо друго Rolling Eyes

Слагам ви нещо за четене, ако ви остане време покрай подготовката за празника Heart Eyes
Емоционалните нужди, за които никога не трябва да се извинявате
Скрит текст:

Все повече започваме да говорим за това колко е важно да бъдем независими и самодостатъчни, а емоционалните нужди възприемаме като израз на слабост и зависимост. Разбира се, всеки един от нас е напълно способен да посрещне своите собствени нужди и да се справи сам с всяка ситуация. Но нужно ли е? Според Маслоу ако сме в депресия или изживяваме силни страхове и тревожност, това е, защото някоя от нашите фундаментални нужди не е била посрещната. Може би още като деца. В резултат, като възрастни ние изпитваме същите липси, а да отричаме липсите си понякога вреди много повече. Нека разберем кои са основните емоционални нужди, които са напълно естествени за всеки човек.

Кои са емоционалните нужди, за които не трябва да се извиняваме

Нужда от сигурност

Всеки от нас се нуждае от безопасно място, в което да се чувства комфортно, приятно и защитен. Понякога това място е дом, понякога е човек. А понякога това е вътрешният ни остров от спокойствие и сигурност. Нуждата ни от място, което да ни дава усещането за сигурност е много базова. Когато нямаме усещането за сигурност, изпитваме страх и недоверие към света.

Нужда от внимание

Не, нямаме предвид това постоянно да имаме нужда от нечие внимание. Но все пак, всеки от нас има нужда от вниманието на хората, които обича. Както и има нужда да изразява своето внимание към тях. Защото вниманието е израз на любов и грижа. И не, не трябва да се извиняваме за тази своя потребност.

Нужда от емоционално свързване

За да се чувстваме добре ние имаме нужда от емоционално свързване с другите хора. От общуване на емоционално, не само на интелектуално ниво. Имаме нужда да се сприятеляваме, да обичаме, да се влюбваме и да изпитваме интимност.

Нужда от време за себе си

Факт е, че имаме нужда от хората около нас и от свързване, но също така имаме нужда от време за себе си. Време, в което можем да презаредим батериите си и да проведем онзи вътрешен диалог, който изясняваме какво искаме дълбоко в себе си и от какво се нуждаем.

Нужда от постижения

Имаме нужда да се чувстваме успешни, да постигаме целите си и да усещаме, че се справяме с живота си, независимо от ттрудностите по пътя.

Нужда от смисъл

Най-вече имаме нужда от това да виждаме смисъл по-голям от нашите разбирания. По-висш от материалния свят, нас самите и законите на ума. Имаме нужда да вярваме в нещо по-висше от всичко, което познаваме. Нещо, което да осмисля съществуването ни и да ни движи напред. Каквото и да се случва.

Нека не изискваме другите да задоволяват нуждите ни на 100%, това не е тяхна работа. Ние не сме зависими деца, които очакват „родителите” или другите да им посвещават цялото си време и енергия. Ние сме възрастни и можем да се погрижим за себе си сами. Но все пак, нека не изключваме другите и тяхната помощ. Ние можем и сами, но не е нужно. Понякога просто трябва да си позволим да получаваме подкрепа и да спрем да се извиняваме за емоциалните си нужди.

https://www.ihealth.bg/2017/06/06/емоционалните-нужди-за-които-никога-н/

Малко музикален Коледен дух  Heart Eyes

ENYA -The Spirit of Christmas Past

Сега ви пожелавам лека нощ и през деня да успеете да свършите всичко запланувано  Heart Eyes

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 03:44 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт