Не разбрах отказът на КТ(ако е истина), означава ли, че от ходенето на Туба няма смисъл
Може би тя ще отиде, нали писаха, че е дала съгласието си. Не искам да гадая. Причини биха се намери бол.Покрай
ми изскочи и друг - КТ още ли е посланник на УНИЦЕФ, по време на ДиК не съм чула за негова изява 
Ако е да, жалко, че двамата не участваха в съвместно проява, независимо от вероятно различните им ресори, все пак те са свързани с децата. Така че не се учудвам, пък и не е толкова важно, че няма да бъдат заедно в Дубай.
Линка, права си за Дж-Сю. Не последва другите екранни двойки на Туба, а имаше всички предпоставки - желани, чаровни и красиви актьори със завидни кариери. Режисьорът добър, худ. директор - също, останалите партньори на ниво. За мене се получи от една страна преекспониране, от друга - лич. воля. Личеше си и не беше особено професионално. Само не разбирам защо толкова чакаха Туба
Както и да е, ДиК се харесва.Канти, вярно Туба не отиде в Бейрут и тогава се говореше, че М. Юзлери(???) е получила наградата на този принцип. Но после май ситуацията се оказа друга
Вероятно, тези награди не са кой знае колко престижни, а и ми звучат несериозно и неуважително. Все пак награда се дава за заслуги, а не да няма дупки на награждаването. Явно това си е повече шоу, имитиращо сериозни награди. Но пък са повод за радост на феновете и възможност за нови снимки и виртуални разходки.
И за поздрав една любима зимна песничка с любимия за доста попорасналите деца бате Климент. Сняг няма, ама студът си щипе.
ПП Злати ни е припомнила случая

), че фестивалите са различни, мисля, че при този не губиш наградата си, и Туба може да я получи от името на двамата. Дано поне тя да отиде! 
Нещо му има на форума!