Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 240

• 99 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте Hug :hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко от вчерашния ден.
Канти HugБлагодаря ти да хубавите колажи.
Баги Hug HugЗа поста ти. newsm10

Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Нека утрото е усмихнато а денят ни ведър и щастлив !

Туба -различна и прекрасна.

Неваль : Ты мог бы быть тем, кого я искала всю жизнь...Но не будешь..

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün

Из интервью.

- У вас в семье есть те, кто занимался искусством или актерством?
- Мой отец занимается живописью. На самом деле, все члены нашей семьи делают любую работу таким образом, чтобы превратить ее в искусство. Но я никогда не хотела стать актрисой. В университете, правда, я изучала сценарии, интерпретировала их. Вот это, конечно, сейчас мне здорово помогает в моей профессии.

Пуснете коледното настроение в душите, вече му е време и се постарайте да го запазите! И не пропускайте да носите вързопчето си мечти навсякъде, защото не се знае, в кой момент може да се случи чудото Сбъдване! Вярваш ли в попътните чудеса, всичко е възможно!

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 211
Добро утро!  Hug

Снощи публикувах сн на журналюгата Али, наш стар познайник, с Къванч. Не че очаквам нещо интересно да напише, няма как да стане, но че ще е добронамерено, не се съмнявам... Той знае кои с златните кокошки на Турция и никога не говори лошо за тях, че ще си загуби многобройните чуждестранни фенове.  Mr. Green
Друго е интересното. Точно 30 мин след като пуснах поста, ни е посетил модератор и вежливо ми е показал как да редактирам. Rolling Eyes
Скрит текст:
Не си правя илюзии, че модераторите на Бг мама стоят и специално следят нашата тема.  Mr. Green
За да дойдат някои им е докладвал, и то веднага след поста!  Joy Даже имам подозрения, кой...
Не им прави чест на доносниците.  Naughty Нещастници. Cry Жал ми е за тях. Да доносничиш на Игнажден носи лоша карма. Sad   Да го имат в предвид.  Mr. Green

Баги  Hug заредих си Патриша и ще я прочета. Като стана въпрос за четене, прочетох във ВК кои са произведенията от турски автори, които трябва да прочете всеки.
https://medium.com/@KulturkRu/10-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3-%D1%82 … 0%B8-57734ce2c806
От 10 - 5 знам. От тях 3 съм чела изцяло, 1 частично и 1 очаквам да гледам на филм.
Да отбележа, че романа на Хакан Гюндай - Още - фигурира в тази класация.
Явно е значително произведение.  Peace

Баги  Hug значи ИЧ ще го дават отново ...
Направи добро представяне в България, каквото наистина  заслужава. Знаете, че аз много го харесвам.  Heart Eyes
Доволна съм, че е оценен от културната публика на България.  Peace
Канти  Hug благодаря за песенната подкрепа.  Laughing
Вичи  Hug Злати  Hug Цвети  Hug Надин  Hug очаквам подкрепа и от вас.  Simple Smile

Малко колажи, а-ла четвъртък

Стар партньор в нова роля. Този е по-лесно разпознаваем, понеже ни е бил партньор два пъти.  Joy

Днес ми е ден за пътуване, та ще видим кога ще успея да се включа.

Весел ден ви желая!  Hug

# 212
  • Русе
Добро утро!  Hug

Малко остава до Коледа, за някои от нас този момент е повече работа и по-малко време за забавления, та... не очаквайте и много активност от мен тези дни.  Peace

Канти  Hug благодаря ти за любимката ни Хасрет  bouquet, толкова обичам тази сладурка, че... все повече ми се иска, като се поосвободя след празниците да си погледам отново тази пленителка.  Simple Smile

Линка  Hug съжалявам, но наистина не мога да се включвам така, както бих искала - не ми достига свободното за писане време за всичко, което желая и... карам на приоритети ( знаеш как е, когато следиш сериал и се вълнуваш какво се случва и какво още може да се случи там, та... и размисли много  ooooh!), за клипове и то с Коледна тематика... изобщо не мога да мисля сега.  Peace

Затова и благодаря  bouquet на всички тук за интересните неща, които събирате, това мога да разглеждам и с телефона, докато съм на работа  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 213
Добро утро! Hug santa2

Канти HugБаги Hug

Вичи HugЛинка Hug

Благодаря за всички новини споделени в темата! bouquet bouquet bouquet

Цитат

Линка,вчера не успях да се включа за Нежат Ишлер,та сега -това е Сайгъм Сойсал! Laughing

Приятен зимен ден! Hug bouquet

# 214

Привет, привет!  Grinning
Темната ни телепатия е била отново в сила тази нощ Grinning Вчера и аз четох във фейса за Патриша Хайсмит. Тя е моя още почти ученическа любов. Събирах книгите и, гледах филмите по тях. Даже вчера си спомних за "Талантливият мистър Рипли" и това , че го обсъждахме в темата по време на ПС. Беше нещо свързано с Джансел, та от вчера се мъча да си спомня за какво беше newsm78 И отваряйки очи сутрината, влизам в темата ...и Баги ме "удря " по главата с Патриша Joy Joy
Линка, поне десет филма със световна известност има по нейни книги, ще спестиш време от четенето Wink

Адмирации за Онур, заради това, че ще снима първият си сериал като режисьор за ТВ платформа. Вече световната Netflix е обявена на второ място по брой зрители. Докато холивудските гиганти произвеждат по 20-30 филма годишно, платформата ще показва по два нови филма ...седмично Mr. Green Че и пита с кои актьори ги искаме Joy Joy

И ако сте пропуснали някоя клюка или истина около Туба, има я в този обзорен клип за годината на това "магазинче" Wink /около десетата минута/

Хубав ден на всички желая! Hug

Спомних сииии...!!!!Джансел снима сериал след ПС, за който се предполагаше , че е римейк на "Талантливият мистър Рипли" Peace

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 09:43 от nadine1111

# 215

Скрит текст:

Привет, привет!  Grinning
Темната ни телепатия е била отново в сила тази нощ Grinning Вчера и аз четох във фейса за Патриша Хайсмит. Тя е моя още почти ученическа любов. Събирах книгите и, гледах филмите по тях. Даже вчера си спомних за "Талантливият мистър Рипли" и това , че го обсъждахме в темата по време на ПС. Беше нещо свързано с Джансел, та от вчера се мъча да си спомня за какво беше newsm78 И отваряйки очи сутрината, влизам в темата ...и Баги ме "удря " по главата с Патриша Joy Joy
Линка, поне десет филма със световна известност има по нейни книги, ще спестиш време от четенето Wink

Адмирации за Онур, заради това, че ще снима първият си сериал като режисьор за ТВ платформа. Вече световната Netflix е обявена на второ място по брой зрители. Докато холивудските гиганти произвеждат по 20-30 филма годишно, платформата ще показва по два нови филма ...седмично Mr. Green Че и пита с кои актьори ги искаме Joy Joy

И ако сте пропуснали някоя клюка или истина около Туба, има я в този обзорен клип за годината на това "магазинче" Wink /около десетата минута/

Хубав ден на всички желая! Hug
Спомних сииии...!!!!Джансел снима сериал след ПС, за който се предполагаше , че е римейк на "Талантливият мистър Рипли" Peace
Умницата ни тя!  Heart Eyes Joy
Току що излезе клюка и за Джансел... Боже, Боже...
Цитат
Новости от партнёров.

Хюрриет сегодня пишет о том, что разводится Джансель Эльчин, проживший 5 лет в браке со своей женой Пынар Апайдын. Пара, вступившая в брак в июле 2012 года, пожелала развестись без взаимных претензий и обязательств
https://vk.com/tuba_bustun

Мурко повлече крак и... всички се разведоха... Cry
Патриша Хайсмит съм я чела, Надин  Hug - Непознати във влака и т.н.
Не е мой тип. Плаши ме и ме тормози.  ooooh! Вече не си я причинявам и на кино.  Naughty
Гледам само неща, които не зная, или ме радват... Laughing
Четвъртък! Laughing

Ужасно не ѝ отиват шапки, бе!  Mr. Green

# 216
Привет обедно!

Цвети HugНадин Hug

Цитат
Мурко повлече крак и... всички се разведоха... Crying or Very sad
Линка Hug,до 5-тата година очаквай неочакваното! Laughing Бюлент Инал мина тази граница,а за Къванч са от скоро женени! Laughing

Хайде и от мен....Коледна песен....
So this is Christmas- John Lennon.

https://youtu.be/pb5hk7jDvvs

Приятен следобед! Hug

# 217
Злати  Hug надявам се повече разводи да няма.  Peace
Нека всички остареят на една възглавница, според пожеланията на комшиите...
Макар че, за тяхната професия, така изцеждаща емоционално, е нормално да се разделят, уви.  Sad
Благодаря за песенната подкрепа.  Hug

Хубав следобед от мен и до довечера.  Hug

# 218
Привет Hug

Цитат
TUBA BUYUKUSTUN›
НАСТУПАЕТ МОМЕНТ, КОГДА ТЫ ПОНИМАЕШЬ, ЧТО ЗРЯ ПУСТИЛ КОГО ТО В СВОЮ ЖИЗНЬ. ЭТОМУ ЧЕЛОВЕКУ ТЫ НЕ НУЖЕН, ПРОСТО ЕМУ НЕ С КЕМ БЫЛО ПРОВЕСТИ ВРЕМЯ. 🌺🌺🌺

В този момент Сюхан най малко очакваше Джесур да каже да.

Цитат
Как мне понравилось, когда Сюхан уже после суда в машине, а Джес перед, и она его гнала и даже слеХка наехала - такой нерв, как же ж классно они оба тут сыграли, хоЦЦа просто аплодировать их актёрскому мастерству.✌

Elvis Presley Lonely This Christmas

# 219

TUBA BUYUKUSTUN›
НАСТУПАЕТ МОМЕНТ, КОГДА ТЫ ПОНИМАЕШЬ, ЧТО ЗРЯ ПУСТИЛ КОГО ТО В СВОЮ ЖИЗНЬ. ЭТОМУ ЧЕЛОВЕКУ ТЫ НЕ НУЖЕН, ПРОСТО ЕМУ НЕ С КЕМ БЫЛО ПРОВЕСТИ ВРЕМЯ. 🌺🌺🌺

Вичи Hug, интересно ми е кога и къде ги е казала Туба тези думи newsm78 Някакси не ги свързвам с начина, по който говори тя Sad

А пък ако имате път през януари за Истанбул, показвам програмата за Трамвай "Желание" с Онур

С ново клипче ни припомнят какво е Туба с дългата коса Grinning

# 220
Привет Hug

Надин
Скрит текст:
Ето,откъде съм го вземала цитата
♥TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БУЙУКУСТУН♥/ЕЁ ПАРТНЁРЫ
today at 11:00 am
дали го е казала аз не знам,но ще внимавам какво слагам- 

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

# 221
Този клип от преди минути си остава загадка за мен Shocked newsm78
Имайки предвид, че на няколко места се мъдри наш Али бей/Джурналист/ редом с Енгин и Киво Wink

Вичи Hug , просто исках да знам дали не съм пропуснала някое интервю на Туба Grinning Истина или не, няма как да знаем, щом е взето от интернет Mr. Green

# 222
Привет дами:hibiscus:Flowers Hibiscus

Явно не мога да вляза във старата версия,моля ви имам нужда от помощ.За снимките как мога да ги слагам,какво означава дръпни и сложи ,обяснете ми може и на лични, за видеото .Благодаря ви      ви.

# 223
Привет дами:hibiscus:Flowers Hibiscus

Явно не мога да вляза във старата версия,моля ви имам нужда от помощ.За снимките как мога да ги слагам,какво означава дръпни и сложи ,обяснете ми може и на лични, за видеото .Благодаря ви      ви.

Вичи Hug,отиди надолу,след всички теми и реклами има тъмно поле с надписи-За нас/За реклама/Правила/Помощ/и....тогава следва-Стара версия,оттам можеш да влезеш! Peace

Ето ти линк за старата версия!

http://old.bg-mamma.com/?board=401

# 224

Вичи, в горната лента натискаш предпоследната икона - пише Вмъкни изображение.
Отваря прозорец и долу в дясно има малък прозорец, върху него слагаш линка на снимката, която искаш да сложиш, натискаш ентер. Отваря друг прозорец, в който пише форматиране на изображението и накрая - потвърди и си готова. Smiling Imp

Цитат
Бестемсу Оздемир на вчерашней премьере фильма Повелитель чаек подтвердила, что они с Джаном Яманом расстались
И Бестемсуто няма късмет да намери, подходящия за нея, човек...

Интересни страници, прочетете и коментарите... Всъщност за тях ви слагам и страниците. Stuck Out Tongue
https://vk.com/feed?w=wall-143398602_80973
https://vk.com/feed?w=wall-143398602_80936

Жалко, че новата версия няма хубави емотикони,  Ама какво да се прави. Няма я любимата ми прегръдка. Смятайте се прегърнати. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт