Голямата тема за малките масла - 19

• 97 368
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък само от Зоя поръчвам - храна, масла, нямам проблем със срока на годност.

Не искам да спамя в темата, обаче какво искаш да кажеш с това изречение? Естествено, че имат много клиенти. Най- вероятно имат отношение към постоянни клиенти, на такива като мен, поръчвайки за първи път, са се надявали, че няма да видя срока на годност. Що за фирма изпраща нещо, което се очаква, че ще ползваш поне 6 месеца, с почти изтекъл срок. Че и да им го връщам, какво ще го правят?!

# 151

Не искам да спамя в темата, обаче какво искаш да кажеш с това изречение? Естествено, че имат много клиенти. Най- вероятно имат отношение към постоянни клиенти, на такива като мен, поръчвайки за първи път, са се надявали, че няма да видя срока на годност. Що за фирма изпраща нещо, което се очаква, че ще ползваш поне 6 месеца, с почти изтекъл срок. Че и да им го връщам, какво ще го правят?!
Казвам, че не съм имала проблем досега. Не ми се вярва проблемът да е затова, че си нов клиент. По - вероятно е да нямат друга партида. Грешката е тяхна, защото трябва да предупредят клиента и ако е ОК, да си закупи дадения продукт.
Просто генерални изводи, изведени от един случай....

# 152

Не оправдавам сайта, би трябвало да е с намалена цена и упоменато защо. Но можеш да си го изразходиш без притеснение и след февруари, нищо няма да му стане 3-4 месеца след срока. Винаги има пре-застраховане при определяне на тези срокове, а продукта си е ОК доста време след това.

# 153
Да, изводът ми е генерален. От тях повече няма да поръчам

# 154
Да, изводът ми е генерален. От тях повече няма да поръчам
Решението си е лично твое!

# 155
  • София
И който каквото да ти казва, омазняването е ген, майка ми е с такава кожа и коса, аз също. 

Генът си е ген. Wink А някакви хормонални проблеми?

# 156
Ако за мен става въпрос, не, нямам хормонални проблеми, проверявано. Работила съм в клиника по асистирана репродукция, имам достъп до компетентна медицинска помощ.

# 157
Голяма вина за омазнямането има и прекалено мръсния въздух, който дишаме, и от който няма отърваване.

# 158
  • София
Голяма вина за омазнямането има и прекалено мръсния въздух, който дишаме, и от който няма отърваване.
Зимата си мия косата на 2 дни, а лятото може да издържи и 4 дни. И аз го отдавам на мръсния и влажен въздух.

# 159
Здравейте! Много обичам да се мажа с масла (Косата основно),наскоро попаднах на няколко вида,които не съм използвала. Ако някой ги е ползвал за маски може ли да изкаже мнение?
Кайсиево ,прасковено,макадамия,гроздови семки и масло от монои.

# 160
Зависи каква ти е косата, защото макадамията е доста мазно масло, например. Но с всички тези, които цитираш може да си мажеш краищата против цъфтеж на косата, ще имаш ефект, стига да са качествени де...въпреки, че с  кайсиевите ядки аз си мажа тялото и понякога слагам в крема.
Аз си правя маска с моной и преспивам с шапка, примерно, а на сутринта се измивам и косата ми се чувства много добре.

# 161
Имам макадамия и я смесвам с други масла за маска за косата. Винаги си правя смески, защото нямам изразено предпочитание към някое специфично. Гроздовите семки го дават подходящо за мазна кожа, кайсиевото за суха.

# 162
  • софия
Момичета мнение за масла Доттера.Използват се за ароматирапия с лечебни цели.

# 163
Не съм ги ползвала, но лично на мен ми се виждат скъпи, пък  като сложим и доставката.
Но знае ли човек, ще следя за мнения.
Засега съм доволна от тези, които купувам основно от Зоя и Алтея.

# 164
Здравейте, мами! Simple Smile От къде мога да си купя или поръчам качествено рициново масло? По аптеките виждам, че има но цената ми се вижда смешна и не знам дали е истинско.

Общи условия

Активация на акаунт