Голямата тема за малките масла - 19

• 97 373
  • 747
  •   2
Отговори
# 165
Незнам колко е некачествено според теб това в аптеките, но за 3месеца всекидневно използване и миглите и веждите ми порастнаха и се сгъстиха Доста! Цената му беше 1,40ст.

# 166
Ами в сайта на Зоя бях гледала 150мл за около 12 лв, а това в аптеката 40-50мл за 1,40 лв .. не знам. И на мен иначе ми трябва за миглите.

# 167
И аз ползвам най - обикновено от аптеката. Вежди си имам, но мигли мажа и имам ефект.

# 168
Взимала съм от Зоя, но последните два пъти съм купувала от аптека.
За целта, за която ми трябва евтиното ми върши и на мен идеална работа.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 10:00 от Усмивчица-28

# 169
Освен това се и приема вътрешно все пак.

# 170
  • ту тук, ту там
Как нанасяте мслото на веждите, момичета? Имам предвид внимавате ли да е само върху косъмчетата или мажете обилно? Embarassed И колко пъти дневно, достатъчно ли е веднъж дневно? 😊

# 171
Аз мажа всяка вечер след къпане, масажирам ги доста време и си лягам с маслото. И да мацнеш на кожата , което е неизбежно няма да ти стане нищо. Simple Smile)

# 172
Не си намерих ямайско рициново масло и си купих с люти  чушки и репей . Доволна съм. Сега освен да си купя рициново и да си ма жа и миглите.

# 173
  • ту тук, ту там
Благодаря! И за ЯЧРМ щях д апитам, намира ли се все още? В Зоя няма, спряно от продажба. Другаде предлага ли се?

Имам шипково масло, намасям на лицето, но много ми оцветява кожата. Нормално ли е това?

# 174
Амазон за ЯЧРМ
цветовете на шипковото варират
Вече 6месеца ползвам нон стоп само Арганово на лицето на Акура , невероятно е !!!  Heart Eyes
един път на ден след измиване на лицето намазвам , навсякъде направо  се подмладих  Wink ,  кожата ми е вече е бебешко мека.
имам жожоба , и Ячрм, нооо дори не искам да ги ползвам, кълна се в Аргана  Peace

# 175
  • ту тук, ту там
Благодаря! Не ми се забимава с Амазон, не ми е важно толкова ячрм засега. 😊
Акура сайт ли е, вносител, производител, марка? Гугъл не ми помогна. Embarassed

# 176
  • Пловдив
ЯЧРМ го има тук

https://grivacosmetics.com/product/si-yamaysko-cherno-rit … sunny-isle-236-ml

Пише, че ще го има налично след 15ти.

Доста са завишили цената обаче Sad

# 177
Благодаря! Не ми се забимава с Амазон, не ми е важно толкова ячрм засега. 😊
Акура сайт ли е, вносител, производител, марка? Гугъл не ми помогна. Embarassed
от тук това е има го и в немския амазон 17 евра ,обаче!

https://www.vitacost.com/acure-organics-moroccan-argan-oil

# 178
  • София
Здравейте!
Бихте ли ме подсетили кое етерично масло имаше дезинфекциращи свойства за стайна употреба?
Марката няма значение, достатъчно е да го намеря във физическа аптека /може и на Ривана да е/.
Благодаря.

# 179
Здравейте!
Бихте ли ме подсетили кое етерично масло имаше дезинфекциращи свойства за стайна употреба?
Марката няма значение, достатъчно е да го намеря във физическа аптека /може и на Ривана да е/.
Благодаря.

Масло от чаено дърво.
Друго, което мога да препоръчам, е цък, но е по - скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт