Голямата тема за малките масла - 19

• 97 480
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
На око,но горе-долу 2-3 пръста вода,може и без нея,но на мен ми действа по-добре сякаш и не е чак толкова мазно и тежко

# 301
  • Sofia, Bulgaria
Според мен стават. Зачетох се за фъстъченото масло, защото не бях виждала течно досега и в описанието пише, че се ползва за основа за масажи, така че 100% става за кожата.
Като му прочетох свойствата направо се замислих дали да не си взема Grinning

# 302
Дами, използвали ли сте ЯЧРМ във вариант Extra Dark? Изглежда се води нерафинирано, но въпреки това, дали е нормално да има утайка и черни сажди из цялата течност? Също така, при вас капачето било ли е запечатано с предпазно фолио или се движи свободно?
Пфф..напоследък с всички поръчки все някакви проблеми изскачат Confused

# 303
  • here and now
Аз използвам само екстра дарк и нищо друго освен масло няма вътре. Тези дни ще отворя нова бутилка и ще видя дали е с предпазно фолио.

Да споделя нещо, на което попаднах случайно https://www.amazon.co.uk/Aboom-Produce-Camellia-Sunflower-Hazeln … ywords=walnut+oil

# 304
Благодаря *Алис*, ще пиша на магазина.

# 305
Здравейте!

Имате ли впечатления от тези масла

http://vitaline-bg.com/index.php   

Дали стават за коса и кожа? Според мен, би следвало, посочват, че са екстра вържин.

Продават ги в хипермаркета и ги заглеждам напоследък.
Аз съм купувала от тези масла, няколко пъти вече Макадамия, а сега имам сега  една Шипка за лице, но ми е от седмица. Макадамията използвам  за маска за коса, отразява ми се чудесно, както и за салата  Grinning -много нежен и деликатен аромат ! Доколкото ги проучих -сериозна украинска фирма е производителя и ги предлагат в доста държави и тука ги има на доста места!

# 306
Скоро четох, в друга тема, мнения против продукти от Украйна. Предполагам поради това, което се е случило преди 30 години.

# 307
  • Стара Загора
Дами, използвали ли сте ЯЧРМ във вариант Extra Dark? Изглежда се води нерафинирано, но въпреки това, дали е нормално да има утайка и черни сажди из цялата течност? Също така, при вас капачето било ли е запечатано с предпазно фолио или се движи свободно?
Пфф..напоследък с всички поръчки все някакви проблеми изскачат Confused
Здравей. Точно се заинтересувах по темата ЯЧРМ и се натъкнах на блог , в който пише , че има видове "light" , "regular" и "dark" , Разликата е в количеството пепел - най-тъмното е най-богато на пепел /от печените рицинови семена, с каквито се приготвя ямайското черно рициново масло/.

Повече пепел означава повече манган, силициев диоксид, магнезий, фосфор, цинк, желязо, мед, сяра и други микроелементи, които подпомагат укрепването на косъма.

# 308
  • Стара Загора
Възможно ли е рициновото масло да предизвиква раздразнения на скалпа? По едно и също време смених шампоана и си направих маска - намазах корените с рициново масло (100% натурално уж), но ми се появи пърхот и лек сърбеж отвреме навреме. Прекалено ли е престояването на маската цяла нощ?

# 309
Не би трябвало проблемът да е в маслото, ако е чисто, но вече алергии има към всичко, та няма 100% гаранция. Пробвай с шампоан, който знаеш, че ти понася.
Няма проблем да се спи цяла нощ с маската, но докато не си сигурна, че маслото ти е ок, не го прави.

# 310
  • Стара Загора
Маската съм правила до сега два пъти (по веднъж в седмицата). Вчера не я правих и смених шампоаните - раздразнение няма. Дано не се окаже проблемно рициновото масло за да продължа да си правя маската.

# 311
Момичета ,чудя се може ли някакво масло да се прилага върху косата на 8 годишно момиче? Дъщеря ми има много красива дълга коса,но в краищата е суха  , заплита се и се накъсва при разресване.

# 312
Момичета ,чудя се може ли някакво масло да се прилага върху косата на 8 годишно момиче? Дъщеря ми има много красива дълга коса,но в краищата е суха  , заплита се и се накъсва при разресване.
Да, може, даже е силно препоръчително краищата на дълга коса да се подхранват с някакви масла.

# 313
Какви масла биха били подходящи в случая?

# 314
  • софия
На моята дъщеря (7г) косата и е до кръста.Редовно и слагам арганово на връхчетата.Преди къпане слагам кокосово за 2-3часа,по дължините.В корените не слагам нищо ,че още боря раздразнен скалп от детски шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт