Голямата тема за малките масла - 19

• 97 357
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Аз взех да пробвам това масло, нямам особен опит с маслата.Нанасям го само вечер, с фдт маслата не се сработват при мен.Имам няколко и на Ривана, но гледам не сте много доволни от тях.

# 406
  • гр.Варна
Момичета,дъщеря ми има акне или по скоро белези,защото обича да чопли пъпките.Бихте ли ми препоръчали подходящи за нея масла и как да ги използва?Имам шипково масло,дали е подходящо за нея и директно ли се нанася на лицето или се смесва с друго масло?Извинете за въпросите,но до сега съм използвала само масло от чаено дърво за косата.

# 407
Здравейте и от мен, новоткрила магията на етеричните и базови масла!
Наскоро правих дълго проучване кои масла да поръчам, тъй като не мога да си позволя тези на doTERRA, които ми бяха горещо препоръчани.
Спрях се на две марки:
1. Alteya Organics, за които прочетох прекрасни отизиви и си имат всички сертификати
2. Aroma Zone, които са френски и според мен са от скоро на БГ пазара.

В крайна сметка поръчах от вторите, ето линк към българското им представителство:
https://www.arometera.bg/

Това, което ме спечели беше доста добре оформеният уебсайт (макар че зарежда бавно) и изобилието от продукти и рецепти.
Поръчах си и дифузера и сега освновно ползвам маслата чрез него.
Много ми се иска да навляза по-дълбоко в употребата им външно в козметика и вътрешно.

В момента търся изпитана рецепта за тъмни кръгове под очите.
Четох за маслото от мента, но рецепта все още нямам.
Появиха ми се през последната година и изглеждат ужасно (на 31 съм), все едно не съм почистила добре грима си  Sad

Моля, споделете вашия опит.

Сега планирам поръчка от Алтея, за да направя сравнение.

# 408
Ivelle, може ли да споделиш впечатления от маслата на Aroma Zone,  след като ги пробваш. Мен също не заинтересоваха доста, но имам още авокадо и арганово, така че ще изчакам за отзиви.

# 409
nellira, ползвам маслата им от седмица, но само етерични бях поръчала. Пратиха ми ги с копия от сертификатите им от Екосерт, но са на френски. За сега ги ползвам само за дифузия вкъщи денем и нощем. Бяхме болни с детето, за 1 седмица остана само сутрешното покашляне и изчистване на секрет. Направих си и блендове в две ролончета, които пак от тях поръчах. Смятам, че не са разредени и са чисти, ароматите са доста силни и наситени Simple Smile

# 410
Много ти благодаря, аз  основно базови ползвам,  но и това  инфо ми е  интересно,  по-нататък може да се наканя да си взема и някое етерично:)
Ако впечатлението ти е, че тези са качествени, надявам се, че е валидно и  за останалите им продукти. Явно ще се пробват:)

# 411
nellira, ползвам маслата им от седмица, но само етерични бях поръчала. Пратиха ми ги с копия от сертификатите им от Екосерт, но са на френски. За сега ги ползвам само за дифузия вкъщи денем и нощем. Бяхме болни с детето, за 1 седмица остана само сутрешното покашляне и изчистване на секрет. Направих си и блендове в две ролончета, които пак от тях поръчах. Смятам, че не са разредени и са чисти, ароматите са доста силни и наситени Simple Smile
Заинтригува ме дифузерът. Отдавна се оглеждам за такъв. Ще задам малко тъп / или много тъп/ въпрос , но изчетох описанието . Как се включва в мрежата , не виждам кабел Rolling Eyes

# 412
  • here and now
Момичета,дъщеря ми има акне или по скоро белези,защото обича да чопли пъпките.Бихте ли ми препоръчали подходящи за нея масла и как да ги използва?Имам шипково масло,дали е подходящо за нея и директно ли се нанася на лицето или се смесва с друго масло?Извинете за въпросите,но до сега съм използвала само масло от чаено дърво за косата.
Шипковото е за суха кожа. Аз ползвам ЯЧРМ за маслено измиване и таману мажа вечер, когато се сетя. Не съм много сериозна, но определено кожата ми е в по-добро състояние.

# 413
Заинтригува ме дифузерът. Отдавна се оглеждам за такъв. Ще задам малко тъп / или много тъп/ въпрос , но изчетох описанието . Как се включва в мрежата , не виждам кабел Rolling Eyes

Въобще не ти е тъп въпросът, аз до преди месец мислех, че ароматерапията е само глезотия със свещи и арома пръчици Grinning

Ето го дифузера, има си кабел за включване в ел.

# 414
Много ти благодаря , ще се поръча явно. Гледам аз , защото в къщи си имам от тези с чаените свещи, мм ме е обявил за шаманка Laughing Особено когато ароматизирам с ветивер. Все наблюдавам и се притеснявам я вода да не изпари , я нещо да не пламне.
Би ми било интересно и други дами да споделят какви дифузери ползват.

# 415
Аз поръчах конкретно този, защото хубавите са много скъпи, а не ми се чакаше доставка от китайски сайт. А и така комбинирах поръчката на еено място. Не е много голям, но върши работа. По-нататък бих инвестирала в нещо по-голямо и добро. Като цяло няма много избор на дифузери на нашия пазар. Дано и други споделят впечатления, и на мен ми е интересно.

# 416

Аз със шипково махнах петънца. Доволна съм. Нанасях директно на кожата вечер/ няколко капки и разнасях по цялото лице, като крем/. Освен това за акне е хубав и кремът на Ла рош- Ефиклар дуо +/ но аз съм със суха кожа и за дневен слагах хидратация, че иначе ми пресушаваше. Друго, което ми помогна е измиващият гел на Авен.

# 417

Аз със шипково махнах петънца. Доволна съм.
[/quote]

Може ли да споделиш какво точно шипково масло ползваш? Hug
Аз имам и друг въпрос, който очевидно ще е доста глупав Grinning Каква е разликата на базовите масла и другите? Следя темата и все се говори за базови масла и за обикновенни и не мога да хвана логиката нещо Grinning Grinning
И бихте ли ми препоръчали добро масло от чаено дърво

# 418
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Черните кръгове са от бъбреците, няма как да се махнат с масла, освен ако не ги пиеш...

Ето това масло е много интересно, но не за горния проблем:
http://nevencosmetics.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0 … %D0%BD-14783.html

# 419
Момичета,масло от чаено дърво как да използвам за появили се пъпки ?

Общи условия

Активация на акаунт