Голямата тема за малките масла - 19

• 97 258
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
От този сайт маслата се изпращат от Франция, придружени със сертификати и т.н. По-рано някой беле писал тук, че си е поръчвал масло от там и е доволен от качеството.

Благодаря, не съм запозната Simple Smile Може да пробвам, че ползите от тоя кактус звучат почти магически. Също така се чудя какво да си взема за кожата на тялото и по-специално за краката. При подбедриците направо се е напукала, не кърви, но ако поопъна щипе яко.

За тялото предпочитам кокосово или смес кокосово и какаово. Добре е да се нанасят на влажна кожа, за могат да задържат влагата.
Четох, че сухото четкане на кожата, което стимулира движението на лимфата и кръвообращението е много полезно. След това - душ, без измиващи средства, които допълнително изсушават. После на влажна кожа - масла. И кожата става копринено мека.
Пиенето на повече вода/чайове/фрешове също помага при дехидратирана кожа.

Кокосовото го купувам от Лидъл, от ЗОЯ, последно от амазон.

# 496
аз искам масло от синя анемония - докато имаше в биофетиш се чудех доста, защото си бях накупила много други масла, а сега е изчерпано и не съм виждала в друг магазин

# 497
  • In transit
аз искам масло от синя анемония - докато имаше в биофетиш се чудех доста, защото си бях накупила много други масла, а сега е изчерпано и не съм виждала в друг магазин
Не знам как се пише на английския това цвете, но ако искаш погледни в този сайт(немски е). Онзи ден ми попадна и видях, че има доста екзотични масла: https://www.ecco-verde.bg/ Не съм поръчвал все още, но мисля да го пробвам скоро. Simple Smile

# 498
Маслата на ДМ читави ли са? Стават ли за мазане или са само за аромат?

# 499
кои масла?
има дм-ски етерични мента и чаено дърво - ок са за мен, но те не се мажат директно, добавят се в базови
кокосовото им става за ядене, т. е. и за мазане Simple Smile

# 500
  • Варна
Маслата на ДМ читави ли са? Стават ли за мазане или са само за аромат?
Имах чаено дърво, но на етикета му пишеше, че е с някакви примеси, не беше чисто и не повторих.

# 501
И аз имам такова, много съм доволна.
За пъпчици, пърхот и инхалации го ползвам

# 502
  • Варна
Аз имам това, без примеси е, доволна съм.
https://www.dm.de/das-gesunde-plus-australisches-teebaumoel-p4010355027115.html

# 503
Как съхранявате етеричните масла? Държите ли ги в хладилника или на стайна температура ?

# 504
Препоръчайте ми масло, което да предотвратява цъфтеж и накъсване. Косата ми се накъсва много, както е косъма се образува една бяла точица и се къса... подстригах се преди няма и 1 седмица и има косъмчета, които вече са се раздвоили, дори разтроили... Sad

# 505
Препоръчайте ми масло, което да предотвратява цъфтеж и накъсване. Косата ми се накъсва много, както е косъма се образува една бяла точица и се къса... подстригах се преди няма и 1 седмица и има косъмчета, които вече са се раздвоили, дори разтроили... Sad
Добре е витамини да приемаш вътрешно. Има специално за коса, кожа и нокти. Иначе масло от макадамия и арганово.

# 506
Добре е витамини да приемаш вътрешно. Има специално за коса, кожа и нокти. Иначе масло от макадамия и арганово.

Може ли да ми ппепоръчате някакви? Досега съм пила само Геритамин и Мерц, но биз ефект

# 507
marrina236, аз съм много доволна от витамините на Солгар, от тези комбинирани специално:
https://remedium.bg/multivitamins/solgar-female-multiple-60tabs.html

Но има и конкретно за коса, кожа, нокти, разгледай целия асортимент.

# 508
marrina236, аз съм много доволна от витамините на Солгар, от тези комбинирани специално:
https://remedium.bg/multivitamins/solgar-female-multiple-60tabs.html

Но има и конкретно за коса, кожа, нокти, разгледай целия асортимент.

Да, подкрепям мнението за Солгар. Много съм доволна от тях.

# 509
Препоръчвам Приорин за подсилване на косата. Имаче за мазане не мога да дам съвет, но обмислям за моята да взема арган. Не знам дали няма да е тежко, че бая бързо се омазнява.
Ползвали ли сте какаово масло за тяло? Дали оставя миризма на гранясало по дрехите? При мен така става от кокосовото.

Общи условия

Активация на акаунт