Магията на изтока - тема 52

• 64 816
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • BG
Номер 34 (май) някакъв турски /арабски певец имаше много красиво лице, направи ми силно впечатление. иначе има 4 ЕХО присъсътвия, 2 настоящи и 2 бивши, но Минхо пак са го спретнал Joy, че и един тайландец, който визуално хич не харесвам Nadech, но  китайското присъствие беше слабо, а има какво да покажат.

# 136
  • София
2в1, Judge vs. Judge - професорката така или иначе, дори
Скрит текст:
и да не е видяла самото престъпление на мъжа си знае ,
 че алибито му е лъжливо, защото самата тя му го създаде. Но нищо чудно ако го е проследила и да е видяла всичко.Чувства се виновна и за това, а и заради тормоза реши да изясни истината

# 137
нощен гост, да те зарадвам.
Преди малко приключи гайо-то на KBS. Нашите хора имаха пет сцени. На Call Me Baby и Touch It са забавни, хаха. Много ми харесаха. Браво.

EXO, KBS Gayo 2017 - Touch It

EXO, KBS Gayo 2017 - For Life

EXO, KBS Gayo 2017 - Ko Ko Bop

EXO, KBS Gayo 2017 - Power

# 138
  • BG
Мерси, Рос, и на мен ми харесаха, верно че в последните дни от годината имаха такива събития, мин. година даже ги гледах.

# 139
Тазгодишната класация за 100-те най красиви мъжки лица.
https://www.youtube.com/watch?v=ojVQQBiwono
Много азиатци тази година
Всеки втори беше азиатец.
Азия е голяма,население - много Grinning
В топ 10 имаше някакъв швед Heart Eyes Heart Eyes Не го знам какво прави,но няма да го върна.
Двамата Марио Heart Eyes

# 140
# 141
Измина още една година, а ние все още сме тук - любовта ни към всичко свързано с Азия продължава, година след година. Вече дори не помня колко минаха...
Пожелавам ви весело посрещане на 2018 г.
Живи и здрави, а догодина отново тук, на азиатската линия. Още утре корейците подновяват сериалите, така че няма да имаме почивка. Стартира и новия сезон при японците. Колелото се върти.

Първото изпълнение на Universe, от гайо-то на MBC, което приключи преди минути.

# 142
Весело посрещане на Новата година, скъпи дружки Hug.

На изток вече я посрещнаха....

# 143
  • MJF
 lalalala  до година до амина !  cheers

За къде сме без тези емотикони ?!

# 144
Еха,за много години!
Здраве и успехи ,дами!

# 145
  • София
Айде, за много години! Нека да е мирна, здрава и успешна Новата 2018-та година! Честито!

# 146
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Много здраве, щастие и късмет на вас и семействата ви. Всичко лошо да е останало в миналата година и занапред да ви чакат само хубави неща.

Честито и на имениците Flowers Four Leaf Clover.

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 02:58 от 2в1

# 147
Честита Нова Година на всички!

# 148
  • DE
Честита Нова година, хора  Heart Eyes Нека и през тази, както през изминалите, да продължим да се забавляваме с общата ни източна страст bouquet

# 149
Честита Нова година и от мен Hug
Повече щастие,повече радост,повече добри филми и сериали с по-малко пълнеж Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт