Магията на изтока - тема 52

• 64 811
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Петя,за японски.Освен това сериала ще бъде копродукция между САЩ и Япония,а продуцент ще е  Марти Аделщайн (Prison Break) и както той самия твърди и фен на самата манга и анимето. Идеята е от преди 3 години,но  тази година американската и японската компания са си стиснали ръцете за проекта.
Нищо друго не се знае,дори няма предварителен каст,кои сюжетни линии ще използват,брой епизоди,дата за излъчване.Нищо.

# 121
Благодаря за информацията.
 Предполагам, че ще го орежат доста - в момента мангата е до 888 глава (още не съм стигнала до там). Каквото и да е - ще го гледам (и сигурно ще бъда разочарована - винаги предпочитам оригинала пред адаптацията..).

# 122
Шошулчо, бъди щастлива - започнаха превод на английски на Blanket Cats. Първи епизод е качен в dramacool9.com.
Само седем епизода е, така че бързо ще го завършат.

Изгледах с превод 9-ти и 10-ти епизод на Prison Playbook. Останаха шест до финал.
Все така съм доволна. Добър корейски сериал, с интересни и забавни приключения в затвора.
Само сцените с Кристал са ми дразнещи, колкото и да са малко. Не е била удачен избор за ролята. Трябвало е да се спрат на друго момиче.
Поради големия успех на сериала, от JTBC стартират на 19 януари и риалити от затвора. Заглавието е Let's Live Kindly.
Корейците полудяха с тези "приключения от затвора", а и нали и бившата им президентка Пак Гън Хе се намира от няколко месеца там... Явно темата много ги вълнува и се оказа печеливша в Южна Корея. Престъпления и наказания.

# 123
Петя,ако наистина се стигне до сериал ще е много осакатен сюжет.20 години манга, 17 аниме и незнам си колко бонус и специални епизоди - различни герои и сюжетни линии.Освен това остава въпроса до коя възрастова група ще се целят и колко ще го цензурират.
Мисля си,че не бих си го причинила.

# 124
Шошулчо, бъди щастлива - започнаха превод на английски на Blanket Cats. Първи епизод е качен в dramacool9.com.
Само седем епизода е, така че бързо ще го завършат.

На публиката не й ли омръзва - тези двамата вървят в комплект вече в не знам, колко филма и сериала  Simple Smile

# 125
  • MJF
Ой , не съм ги гледала двамата главни актьори от Blanket Cats заедно . Поне не помня  Blush.
 yes съм  Hug
Котета ще има за мен кучелюбителя  Laughing за разнообразие.

Бавно и славно изгледах нещо и то е Criminal Syndrome Season 1 и Criminal Syndrome Season 2.
Не знам дали тази поредица е позиционирана като крими но според мен е предимно и на първо място human drama. Сценаристите нищиха и разнищваха интересна и нееднозначна тема - престъпност от малолетни. Голям въпрос , който в рамките на двата сезона бе обхванат от не малко гледни точки и аналитично поднесен по японско-хюмън-драмски . Ей такава дума има  Wink. Като цяло доволна. Нямам забележки. Ацуро за разнообразие от жизнерадостните му роли в които го нацелвам напоследък , тук в друго амплоа. Другите два актьора- Shosuke Tanihara и Tetsuji Tamayama изградиха 2 запомнящи се и трогващи образа.
Забележки към подукцията нямам.

# 126
  • София
Money Flower - аз също мисля, че Пил Джу посещава спалнята на тая гаднярка, но го прави с цел може би тя да не го заподозре , а отмъщението му да бъде пълно, когато тя разбере, че  е спала с врага.

Ех, най после превод до 10-та сериа в Prison Playbook, поглеждам днес и о, коледно чудо, превод на цели 5 серии и както се подразбира сега сядам и ги подпуквам една по една.

И в Judge vs. Judge  историята малко по малко се разплита и става ясно, че истинския виновник за убийството на момичето съвсем  не е брата на младата прокурорка, а един гаден и дрът политик, който е преследвал толкова младо момиче и накрая се е отървал от нея. Големи гадости се случват в сериала.

# 127
sinergon2, Мичико Кичисе никога не е играла заедно с Хидетоши Нишиджима - нито във филм, нито в сериал.
Стотици японски филми и сериали съм изгледала, но не съм ги гледала никъде заедно, освен тази година в "Котките".
Огледах и филмографиите им, да не би да съм пропуснала нещо, но никъде другаде не са участвали заедно.

Бъркаш май Мичико Кичисе с Йоко Маки.

# 128
Judge vs. Judge
Все имам усещането, че професорката е много повече замесена в смъртта на момичето.
Скрит текст:
Възможно е и тя да е била в онази нощ там, да е видяла какво става и да не е помогнала на девойчето. Може то да не е било мъртво, но да са мислили, че е и да са го зарязали. И сега, от чувство за вина или за да отмъсти на съпруга си за годините тормоз да го натопи.

# 129
Тазгодишната класация за 100-те най красиви мъжки лица.

Много азиатци тази година

И дамите.

# 130
Уау, от първите десетки единици познавам-срам!

# 131
  • DE
Почти всички ги знам, но номер 1 при мъжете ме остави  Shocked #Crazy
Кое е това неизвестно дете  newsm78

# 132
Песента е много приятна (от SMTOWN-концертите), а с нея почитат и Джонг Хьон.
Прекрасни вокалисти има в SM Ent...

Just Between Lovers го влача. Много тегаво върви - никаква интрига, никакво действие, слаб и посредствен сценарий. Жалко, а имах надежди за нещо добро.
Гледам, че са превели на английски новия филм на Хьон Бин - The Swindlers. Ще взема да рискувам.

# 133
  • BG
Почти всички ги знам, но номер 1 при мъжете ме остави  Shocked #Crazy
Кое е това неизвестно дете  newsm78
Не е ли Ви от BTS Grinning това е някаква абсолютно безумна класация, не и обръщай внимание Mr. Green
Аз започнах A place to call home, много хубав сериал.

# 134
Хм, този списък се прави на базата на лайкове и онлайн реакции...Че то така и Азис може да се вреди..
Повечето от азиатците са много красиви. Има и хора, които изобщо не харесвам и никога не съм намирала за привлекателни - като Леонардо Ди Каприо, Райън Гослинг, Венсан Касел и др... Но разбирам, че различните хора харесват различни неща, така че е нормално... Някои от лицата ми изглеждат напълно обикновени - като това на Джон Сняг, но майка ми (която е фен на сериала, за разлика от мен), го намира за хубав. Има и такива, които ми изглеждат по-скоро грозновати - например Джон Бойега... Де да знам, сигурно и той изглежда красив все на някого...
От 30 до 20 харесах само Годфри Гао - даже, ако помня правилно, май бях сложила негова снимка в темата за красиво мъжко лице...От по-първите харесвам Оскар Айзък, Дженсън Екълс (не е велик актьор, но поне изглежда добре) и пак някои от азиатците (не им знам имената, затова не ги пиша). Момоа ми е грозен, останалите на челни места не ми правят впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт