Магията на изтока - тема 52

• 64 810
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Весели празници, момичета!

Аз загледах Hwayugi, но нещо били объркали втората серия, та сега ще чакам да я излъчват пак, на 25-ти.

# 106
Весела Коледа Hug

Гледам някакво шонен аниме преди да се пренеса в страната на Морфей и така ми се догледа японско - училищно.
Дано остане това желание и след празниците.

# 107
  • MJF
Честито Рождество Христово! Топлина и обич в домовете ви!
 Hug

# 108
  • BG
Весели празници и от мен santa2  madnoel People Santa аз продължавам с Девственицатата Джейн , намерих го с руска озвучка Mr. Green

# 109
Честита Коледа и от мен!

# 110
  • София
Момичета, честито Рождество Христово, бъдете здрави и щастливи, обичайте и бъдете обичани!!! Светли Коледни празници!

# 111
Честита Коледа  Hug.

Letters from Angels 2017- Cho Seihon
Скрит текст:

# 112
Честита Коледа! Живи и здрави!

Песента е много приятна, в духа на празниците.

Започнах да гледам епизодите на корейското предаване Wizard of Nowhere. Първо изгледах трите епизода от Италия.
Корейци в Сицилия - страшно е. И се смея и ми се плаче с тях, колко са зле, що се отнася до чужди култури/ елементарни познания и пр. Тесногръда нация са, за кой ли път се убеждавам в това.
Цел на предаването: няколко известни корейски личности са изпратени в чужда страна за три дни, но без телефони и пари. Те трябва сами да заработят прехраната си, докато са в дадената страна и да се справят с всичко сами.
Добре, че в едната група включиха Ерик Нам, който владее отлично английски, защото е роден и отраснал в САЩ.

# 113
  • София
Аз продължавам да се ядосвам с Money Flower.На 12-та серия съм.Какво е това 30 и отгоре годишно отмъщение?И да спиш с жената, която е поръчала убийството на семейството ти, за да си пробута за наследник сина от шофьора, само за да си отмъстиш?Не ги разбирам тези корейци!

# 114
  • BG
Рос, страхотна е коледната песен на ЕХО, мерси, че я пусна аз бях забравила, честно, покрай азиатската си почивка, че очакваме от тях празнична изненада. След Декемврийските чудеса това е втората им коледна песен, която ми харесва толкова много, и видеото е хубаво, носи топлина и спокойствие с топлите си цветове и изчистеността си, отлично са се представили този път, бях забравила невероятния глас на Бекс, браво, браво, много съм доволна, ще си я слушам по празниците с удоволствие Hug

# 115
гост, eто и целият албум. Добри парчета има, хареса ми.
Днес излезе албума, отложиха го миналата седмица (заради смъртта на Джонг Хьон).

Тайна, кога Чанг Хьок е бил със змията? Не съм видяла такова нещо. Верно, че тя му правеше намеци, но нямаше нищо повече или поне аз не разбрах да е станало. На тези сцени превъртах, не са ми приятни - може и да съм пропуснала, ако е било казано, но като действие/сцена със сигурност нямаше нищо.
Ти се ядосваш на 12-ти епизод, но да видиш какво стана в 13 и 14-ти. Пълен смях, особено финала на 14-ти. Изиграно като в треторазряден американски екшън от 80-те години на миналия век. Жалка работа.
Видяло се то, но хванах се на хорото, ще го довърша, за да видя как ще приключи всичко.

Гледам Wizard of Nowhere и се смея с Джин У от Winner. Толкова е наивен, до глупост.
Сега съм на епизодите от Камчатка - смях с корейци в Русия. Ким Те Уон от Boohwal - не ми е реален този човек, все едно не е там, с останалите в тези пътешествия.

# 116
  • София
Росс, в една от сериите я занесе в леглото ѝ, и тъкмо да тръгне, тя го хвана за ръката и го спря, не дадоха друго, но то се подразбра.

Хваюги е започнал доста зле , от техническа страна, тежко пострадали и доста гафове.
https://www.koreaboo.com/news/drama-filming-disaster-man-falls-100ft/

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 18:54 от Тайна

# 117
Не вярвам - не е бил с нея, а и той иска да й отмъсти. Може да е било намек в тази сцена, но щом не са дали нищо повече...

Продължавам с корейците на Камчатка.
Ситуация: Корейците извадиха бутилки соджу и почерпиха един руснак с него. Наляха му в чаша около 200 мл. Руснакът на един дъх изпи соджуто (корейците изцъклиха очи) и им каза: "Това е като руската вода", хаха.
Къде ходят да се излагат с тяхното слабо соджу, от което само те, в Корея, се напиват от една-две бутилки.

# 118
Хареса ми песента на ЕХО. Сега ще преслушам и албума, че последните два дни от гости нямам време да мигна.

За Money Flower и аз останах с впечатление, че главният спи с аджумата. Няколко пъти имаше намеци за подобно развитие на нещата. 

Изостанала съм с гледането на почти всички сериали. След празниците ще наваксвам.

# 119
Честита Коледа! (малко със закъснение) Nature Sparkler

Днес разбрах, че японците възнамеряват да правят игрален сериал по One piece - новината е от лятото, но не ми е попадала...Щял да бъде най-скъпият сериал правен някога (така се твърдеше в статията, на която първоначално попаднах) - само не разбрах дали се имаше предвид японски или изобщо..
One piece е най-успешната манга (нещо като поп културен феномен - от 97-ма до сега е на върха и не е завършена) - разказва се за пирати (които живеят в техен си фентъзи свят) и е с ярки фентъзи елементи (освен това е комедия, но има и драматични сюжетни линии). На хартия изглежда добре, но игрален сериал сигурно ще е меко казано странен...Въпреки това, според хората, стоящи зад проекта, би могъл да наподоби западните филми за мутанти, с които зрителите са свикнали и които не изглеждат толкова странно, макар че всички персонажи са с екзотични способности...

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 22:08 от Petia Ivailova

Общи условия

Активация на акаунт