Магията на изтока - тема 52

• 64 805
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Гледах аниме -  Koe no Katachi
Много ми хареса Heart
Пускам част от ОСТ-то,което е разкошно.

# 91
Писмото на Кий ме разплака. Гледах сутринта и изнасянето на ковчега.
Ех, момче, момче...

Последно сбогом.

Изгледах 7 и 8 епизод на Prison Playbook, а снощи дори и raw новия 9-ти епизод. Довечера очаквам и 10-ти.
Става все по-интересно и по-интересно. tvN ме зарадваха, макар и в края на годината.
Тъй като опознах вече актьорите, които до тук са били с все второстепенни роли в корейски продукции и са оставали незабележими - днес веднага реагирах на името на Чонг Хе Ин, след като прочетох, че обмисля главна роля в нов сериал заедно със Сонг Йе Джин.
Това момче ми е един от любимите персонажи в Prison Playbook - този на Капитан Ю, който е несправедливо обвинен за смъртта на войник. Историята му е много трогателна.

Големият ми фаворит обаче е Лейтенант Пенг. Уникален образ - иска ми се да познавам повече такива хора. Действията, а не думите му, говорят най-много за него. Огромно сърце има този човек, въпреки че го прикрива зад постоянните обиди към затворниците и колегите си дори. "Saekki-ya" се чува постоянно от устата му. Актьорът, който е в ролята на лейтенант Пенг, се казва Чонг Унг Ин. Този човек ще го свързвам оттук нататък само с този образ, който прави в сериала.
Свикнали сме да виждаме каква ли не лошотия в корейските сериали, а тук, в затвора, ни показват и точно обратното. Има надежда... Не са случайни и кадрите с табелите в самия затвор.
Килия номер 2-6 е събрала уникални образи.

На 27 и 28 декември няма да излъчат 11 и 12 епизод на Prison Playbook, а вместо тях ще гледаме какво се случва на снимачната площадка.
Ще продължат с излъчването на епизодите на 3 и 4 януари 2018 г.

Капитан Ю и Лейтенант Пенг

# 92
Чонг Унг Ин е много добър актьор. Доста често му дават ролята на Лошия и така го изиграва, че тръпки могат да те побият. В действителност е много забавен и усмихнат. Участваше в някое от предаванията за популярни татковци и децата им, а той има 3 дъщерички.

Като разгледах филмографията на Чонг Хе Ин установих, че съм гледала почти всичките му драми Blush.

# 93
  • BG
Някой знае ли то къде мога да изтегля 3 сезон на jane the virgin с руски суб, вече питах в другата тема, но и вас да питам, в рутракер го няма.

# 94
  • MJF
Я да ви поздравя със силното изпълнение на една от японските ми любимки - Каори Сакамото днес на националното им първенство- кратка програма

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 20:43 от Шошулчо

# 95
2в1, Чонг Унг Ин е играл досега все лошият герой, но тук е - златен. Да, страхотен актьор.
А за Чонг Хе Ин не зная нищо, но определено прави впечатление. Кариерата му ще потръгне със сигурност след Prison Playbook.
Изгледах и 10-ти епизод - на финал отново завърши много интересно и сега ще чакам.
Едно нещо много ме подразни, но това е характерно за корейските сериали.
Месеците минават, нормално, трябва да убият време, докато изтече присъдата от една година. Прехвърлиха ни в месец юли, но защо направиха сцена навън?!?! Вижда се, че дърветата нямат листа, няма никаква зеленина, зима е (все пак в момента вървят снимките), а актьорите по къс ръкав и имитират, че е лято?!?! Горките, мога да си представя как са мръзнали по време на сцените.
Корейска му работа.

Любимият ми Пенг-буджа (Лейтенант Пенг)

И да те попитам...
Ти гледа Hospital Ship, нали? Нещо за И Сo Уон да споделиш? Загледах снощи уеб-драмата Last Minute Romance с него и кифлата Хан Сънг Йон от Kara. Определено хлапето ми прави впечатление.

# 96
О, Рос, аз Чонг Унг Ин съм го гледала като добряк. В Братята беше малко льольо, но в крайна сметка му се получиха нещата.

И Сo Уон не само в Болницата го гледах. Преди това и като братчето на Суджито, а и като съперник на Хьон У за сърцето на велветката Джой. Детето ще го бъде като актьор. И корейците го хвалят, смятат го за едно от изгряващите нови лица.

# 97
  • София
Поради липса на друго, загледах Money Flower и нещо не разбирам - главния защо отмъщава и на момичето, което го спаси и което е първата му любов, а и той на нея? Нали иска да отмъсти на майката за съсипаното му семейство?

# 98
Сега, като попита, погледнах кога е стартирал сериала - 11 ноември. Толкова дълго не помня големи подробности от началото, но не съм останала с впечатление в нито една сцена, че Чанг Хьок иска да отмъсти и на Пак Се Йонг. Какво те е накарало да мислиш така? Сцена, действие?

Скрит текст:
Все пак я обича, а и те се познават от деца, нищо че тя не го помни. Странното за мен беше, че той не се намеси преди брака й, т.е по някакъв начин да го спре, но така е замислен сценария - да минат години и сега да се случи всичко. А и все пак тя се влюби в Чанг Бу Чон и беше привлечена от него, нищо че не осъзнаваше какво мекотело е той.
Помня, че в началото, когато започнах да гледам - много неща не ми бяха ясни. Едва в последните епизоди миналата седмица (11-ти и 12-ти) - разбрах как и защо майка му се събира с втория му баща (показаха ни го), каква е причината да използва точно това име Канг Пил Джу и пр. Разкриват всичко, но епизод след епизод.
Само в едно не съм сигурна и все си мисля, че братчето му не е загинало в онази нощ и като нищо ще ни го покажат...

То и аз нямам почти нищо за гледане тези дни. Добре, че довечера ще излъчат 13 и 14-ти епизод на Money Flower.

2в1, да, играе много добре И Со Уон. Добро е хлапето - има бъдеще. Познавах го единствено като водещ на Music Bank, за това като актьор не ми говореше нищо.
Помня, че може добре и да пее, имаше някаква сцена с него в музикалните предавания.

# 99
  • София
Рос, на 5-та серия съм и сега ще се женят.Ами да я накара да се влюби и ожени за тоя льольо, малко ли е?Всъщност, доколкото разбрах, защото и задрямвах от време на време, той предложи това и даже беше подготвил всичко.

# 100
Скрит текст:
Тя беше употребена от собствения си баща, т.е напъхаха й го онова мекотело, защото целта беше влизане в чеболското семейство. Сродяване с богаташите чрез този брак, заради президентската му кампания - те имат изгода, той също.
Лапна по онзи смешник, а нашият човек дори да я обича, предпочете да я загуби/ оттегли (а и той никога не я е имал преди това), но за сметка на така дълго чаканото от него отмъщение.
Логично ми се видя всичко, още повече, че и тя се влюби в мекотелото.

Аз съм напред, ако искаш не чети, но...

Скрит текст:
... баща й се самоуби и сега вече започна разплитането на историята, а и тя сама разбра кой е Чанг Хьок.

Нареждат се фигурите. Постепенно ще разбереш и ти още неща в епизодите. Интересно е, има интрига.

# 101
  • DE
Събота е, но да ви пожелая весели празници с едни весели дядо коледовци  madnoel

# 102
  • MJF
My High School Business 8  изгледан. Нейсе стигнах до гледане на нещо от фронта, много разсейки последните дни  Blush. Дясната ръка на кочо-сенсей е голяма работа  Simple Smile. Новите  треньори също  Mr. Green. Контра-триото- вечната опозиция учители стават все по-  Joy.

Detective Yugami 10 изгледан. Нещо неясно като цяло ми остана. Явно ще има продължение под някаква форма някога. А и тези коледовци никнещи отвсякъде ..... ми идат в повече. Както и да е, изгледан. Началото и средата ми харесаха. Края "омазаха" най-общо казано. Югами-Ханю са приятен танде.

# 103
Мили дружки, желая ви весело изкарване на празниците  santa2.

Oh Holy Night

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 21:41 от 2в1

# 104
Весела Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт