Магията на изтока - тема 52

• 65 310
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • BG
Честита Нова Година и от мен, живи, здрави и все така запленени, едни по-малко, други повече.

# 151
  • София
Честита Нова Година, мили момичета, запленени от изтока! Бъдете живи и здрави и много щастливи и обичани! Повече и по-хубави и смислени сериали през 2018 година!

# 152
Гледах анимето,но и серала смятам да видя - Boku Dake ga Inai Machi
Филм също има.
За разлика от анимето и филма,сериала ще покаже оригиналната развръзката от мангата. Обявениса 12 епизода както е и в анимето.Сюжета много ми хареса.

# 153
Това аниме не го знам, но резюмето изглежда интересно и е моят жанр. Продукцията е на Нетфликс, а те се стараят за сериалите си. Има ли го някъде, където може да се гледа с английски субтитри (без сваляне)?

Започнах Корейската одисея - еми, за сега не мога да определя дали ми харесва, но изглежда забавен. Simple Smile Не вярвам да ме разочарова особено, най-много да се окаже банален.

# 154
Петя,ето тук с инглиш букви анимето.
Филмът не съм го гледала,защото наскоро открих,че го има,а след Междузвезни ми се изпари желанието за филми. Blush
Сериала... епизод 1 само Angry го теглих от avistaz.
Може и да ти хареса, микс между драма,фантастика и трилър.

# 155
Лол и аз съм от "хейтърите" на новия Междузвездни войни - даже подписах петицията. Знам, че е без значение, но искам отговорните лица да знаят, че на много хора филмът не им харесва.
Благодаря за линка. Simple Smile

# 156
  • София

Започнах Корейската одисея - еми, за сега не мога да определя дали ми харесва, но изглежда забавен. Simple Smile Не вярвам да ме разочарова особено, най-много да се окаже банален.
Спрян е, не се знае още временно или за постоянно, но тече разследване по повод нещастния случай с падналия работник.И други неща имало, като претоварване на работещите по сериала.

# 157
Странно...Сега погледнах - работник е паднал от 3 метра и долната половина на тялото му се е парализирала?! Наистина много неприятен инцидент, а и лош късмет (3 метра не са толкова много - все едно да паднеш от дърво).
Нямаше ли някакво съобщение, че ще продължи да се излъчва на 6-ти януари, или са отменили продължението? Сериал, който се закача с демоните и не му върви, все едно някой го е проклел...Не е хубаво да се шегувам с такива неща, но аз съм общо взето сериозна (и признавам, че съм малко суеверна)...

# 158
  • София
Странно...Сега погледнах - работник е паднал от 3 метра и долната половина на тялото му се е парализирала?! Наистина много неприятен инцидент, а и лош късмет (3 метра не са толкова много - все едно да паднеш от дърво).
Нямаше ли някакво съобщение, че ще продължи да се излъчва на 6-ти януари, или са отменили продължението? Сериал, който се закача с демоните и не му върви, все едно някой го е проклел...Не е хубаво да се шегувам с такива неща, но аз съм общо взето сериозна (и признавам, че съм малко суеверна)...
От 30 метра.

# 159
Ужас! Ако са 30 направо е трябвало да се размаже!
Тук пише 3:
Скрит текст:
http://asianwiki.com/A_Korean_Odyssey

Ep.3 of tvN drama series “A Korean Odyssey” is delayed at least a week to ensure a safe working environment. On December 23, 2017, a crew member fell about 3 meters

# 160
  • София
Ужас! Ако са 30 направо е трябвало да се размаже!
Тук пише 3:
Скрит текст:
http://asianwiki.com/A_Korean_Odyssey

Ep.3 of tvN drama series “A Korean Odyssey” is delayed at least a week to ensure a safe working environment. On December 23, 2017, a crew member fell about 3 meters
Дори не съм видяла, че там има коментари.Аз го четох в руски и английски сайтове.Парализиран е от кръста надолу, а и с черепно-мозъчна травма, като не се знаят последствията.Ще ги проверяват и за условията на труд.

# 161
tvN ще правят римейк на японската дорама Mother. Главната роля корейците са поверили на Lee Bo Young, която преди малко повече от две години стана майка на дъщеричка.
Не съм гледала японската версия, но предполагам, че Рос и Шоши са и ще дадат някой коментар.

Наваксах с епизодите на Money Flower. Чудя се дали наистина алчността за пари и власт може да озвери толкова даден човек, че той да заприлича на чудовище. Възможно ли е същото да е и в реалността, а не само "на кино"? Старецът си мисли, че е вечен и богоизбран, а снахата и синът му пръскат отрова навсякъде около себе си и най-вече върху собствените си деца.

Doubtful Victory  също показва гадната страна на борбата за власт. Няма лиготии, романтики и финтифлюшки. Спестили са ни тази част от манджата. Наблягат на разследването и разплитането на змийското гнездо.

В Bravo My Life извадиха чувала с големите клишета. До сега беше прилично, но не знам дали ще продължи да е такова щом толкова рано прибягнаха до фаталните мозъчни тумори.

# 162
Mother е японска класика. Години назад с Шоши сме го коментирали тук. С него изгря звездата на Мана Ашида, която тогава бе само на 5 години.
Сериалът ми е на сърце, а когато разбрах преди месец-два, че tvN ще правят римейк и то в главната роля с точно тази корейска птица... Нямам думи.
В оригиналната японска версия всичко бе реалистично, затрогващо, без мелодрами и разтягане на локуми, без излишни сцени, без всякаква позьорщина. Не искам и да си мисля каква каша ще забъркат корейците.
Няма да погледна и секунда от корейската версия.

Шоши-сан, снощи в Япония излъчиха тв филм с Кахоко. Заглавието е Boukyaku no Sachiko.
Ще го преведат на английски, така че бъди нащрек.
Бинокъл в действие. Йош!

# 163
  • MJF
Eххх, нашата Кахоко ще похапне в този филм и аз с нея  Blush. Гладна ще  search
 Laughing
Този Mother ми се губи от спомените  EmbarassedThinking

Изгледах не бавно I love You Just a Little Bit  / Anata no Koto wa Sorehodo
Гледа се бързо за което хваля отговарящите за разпределението на сюжета по епизодите. Тъкмо да изпуфтя "какъв егоизъм" или нещо подобно и бам - сюжета продължава и аз насред мисълта си я забравям и продължавам нататък  Laughing. Въобще добре напълнение епизоди. Доволна като цяло. Жанра определено според мен е human drama. Темата "изтъркана" но бе поднесена достатъчно широко като гледни точки/ прототип герои. Разсмиваха ме на моменти. Въобще близо да 6 пиша. Сериала е от тези без задълбаване в драматизъм.

И да не мислите че съм забравила че гледам Gomen, Aishiteru. Мнеее  Naughty. След като сведох корейските моменти в първите 2 серии до минимум нататък нещата вървят без спънки и напредвам. Riho Yoshioka  има кино-аура. Дано е снимала нещо в киното или тепърва ще снима нещо като за мен. Ще ми е интересно да я видя там. Мда.

# 164
Рихо ще я гледаме след 16-ти януари в You Always Inhabit My Heart.
Мислех тези дни да ти покажа някое друго японско заглавие от новия сезон и то беше едно от тях. По манга е.
И аз харесвам Рихо, симпатяга е. Изгря сравнително скоро, през 2015 г. и оттогава прави все добри роли.
В You Always Inhabit My Heart ще я гледаме с Осаму Мукай и Кента Киритани. Осаму за теб е познат като главният готвач от Hungry и съвсем скоро като единият Акира от Akira to Akira.
Много ми хареса постера - Рихо като Червената шапчица (образно е представена така героинята й, историята няма да има нищо общо с приказката), но ще видим кой ще е точно Вълка, май е Осаму Мукай. Историята е изтъркана - любовен триъгълник, но японско си е, човешка драма, а и с тия двамата в главните мъжки роли... Не се изпуска.

Погаждам се все така добре с епизодите на Prison Playbook. Само още 4 епизода до финал, а не ми се иска да свършва. Ще ми липсват. Определено това е корейският сериал номер 1 за мен от 2017 г.

Общи условия

Активация на акаунт