Магията на изтока - тема 52

• 65 009
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Все си мислех,че като споменавате русалка и сериал в едно изречение иде реч за  Surplus Princess. Как да предполагам,че ще има две русалки?
Не съм спирала да гледам сега гледам някакво с една русалка ама как се казваше? Legend of the blue sea?
И
ОМГ Scream
Защо никой не ми е казал,че е с Мими?
Аз какво съм Тюон или лукова глава,а?
Защо никой не ми каза, голямо бяло птицо (лебед,имам предвид) що не гледаш Мими,а?
Ако пък е с дълга коса....незнам.
Cry

# 466
Мен ме впечатли визията с розовото палтенце Joy

А той всъщност си има няколко от този тип -

# 467
OMG
И розово палтенце. Heart Eyes
Край.Мосад ще го пази.И френския легион.И G4S за всеки случай

# 468
  • DE
Китайците се справят доста добре с испанското произношение  Grinning

Аз се подведох по Мими и тръгнах да гледам русалката. Е как можаха в една серия да наблъскат най-гадните ми корейски клишета. Ядене като прасе с омазана уста, купуване на обувки, големия сваляч  ooooh!  е как да продължа да гледам  Tired Мими обаче бая възмажал и тук не ме подразни вързастовата разлика. На тая аджума и време да спре да се снима с младоци, едва я изтърпях в "Звездолин" но учудващо тук не ме дразни.

# 469
Е как можаха в една серия да наблъскат най-гадните ми корейски клишета...купуване на обувки...
Scream
Това не е клише,а жизненоважна покупка,нещо като въздуха и дишането Innocent
 Мими - възмажал Heart Той винаги е бил мъж,помня как спря една кола с едно движение на ръката. Как мяташе коса и хвърляше съблазнителни  погледи.
Добре,че никога не съм изричала лоши думи за него,освен,нещо за носа и как играе като дърво.

# 470
Това беше само в първите епизоди, в които русалката излезе от водата. После се превъзпита горе-долу))

# 471
Хубаво пишете, чета,чета,но скоро нищо не съм свирила да погледам.Това само пиша да не ме забравите,де!Усмивки за всички!

# 472
  • BG
Aз гледам Мy golden life, даже съм на 11 еп.

# 473
Ехоооо, привет Hug. Наглеждам ви, да не си помислите, че съм ви изоставила Peace. Виждам и нови попълнения. Добре дошли  welcome.

Котаранка, щом харесваш Чон Джи Хьон непременно гледай My Sassy Girl и Daisy, ако вече не си го направила.

Лека-полека наваксвам със завършилите сериали. Untouchable, Money Flower, Jugglers, Black Knight, I'm Not a Robot не ме впечатлиха кой знае колко, че да отлича някой от тях като нещо специално. Стандартни за жанра си драми, които можеш да гледаш, но и да не го направиш няма да изпуснеш кой знае колко. Актьорите бяха тези, заради които ги изгледах.

Шоши, разбрах, че си имаме олимпийски шампион при фигуристите, а и второто място пак е за наше момче - Ханю и Уно. Напълниха пързалката с плюшки след изпълнението на Ханю Laughing. Каква е точно историята с Мечо Пух, че му е талисманче.

Забравих ooooh!. Честита ви Лунарна Нова Година.

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 13:53 от 2в1

# 474
  • MJF
Вие пък. Аз да речем заглавия, имена, .... мога и да забравям но другарчета не.  Naughty
 Wink Simple Smile  Hug
Ой, не съм се замисляла 2в1 за  Пух. Не искам много да пиша без справка. Но доколкото помня това му е от малък любима плюшка. То нали почват като много  малки и не малко хлапета си  носят плюшени талисмани, играчки с тях на пързалката. По -късно се появява Пух- кутията с кърпички и някъде в инервю е казал, че харесва Пух и от там стой и гледай и то най-вече заради лудите фенове по онези ширини.  :ooooh  Rolling Eyes: То и други фигурсти получават насочено някакви плюшковци като са се изпуснали някъде да кажат какво харесват и то почти само изцяло от фенове от онези ширини.  То Ханю само своя Пух си носи, дори не съм го видяла някога да взима нещо от леда с него.

Аз изгледах Final Cut 5 - стана интересно. Голям цинизъм. Да видим как ще развие темата сценариста до края.

# 475
  • MJF
Хехе, какво съвпадение.
2в1, в почивния ден на фигурното преглаждам фигурнопърз. преса сега и ми попадна по поръчка обяснение на твоя въпрос, правилно помня значи  Simple Smile. Най-долу в статията има за Пух- https://www.ifsmagazine.com/yuzuru-hanyu-aiming-for-gold/
Тези кутии са изключително удачни при фигуристите, кърпички си трябват постоянно предвид условията а така кутията е лесна за носене и не пада постоянно както станадартната опаковка кърпички. Японските/далекоизточните  фенове оборудваха бая фигуристи с такива. Някъде от онези ширини е тренда на тоз продукт. Тук още не съм виждала.

# 476
  • DE
Една интересна интерпретация на филипинката KZ на "Rolling in the Deep"  в китайското шоу "The Singer"

Шоши, къде гледаш фигуристите? Как може да ги дават в 3 през нощта без повторение в нормално време  Tired

# 477
  • MJF
дането, цяяяялата оли - фигурното гледам на запис благодарение на един конкретен човек. С потребителско име  Kutien. В темата за фигурното има линкове. От години не гледам фигурно по тв, даже се чудя как още се случва да дадат нещо  Peace
Я кажете на фронта има ли клюки за закриването?  Simple Smile
Ето го оли-момента на домакините във фигурното - https://rutube.ru/video/f44a9709dc5341c30ff1e9f08abeeb2f/

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 13:07 от Шошулчо

# 478
Тази сутрин японците пуснаха най-после тийзър на един от дългоочакваните филми за 2018 г. Over Drive. Макеню и Масахиро Хигашиде в ролите на двама братя, чийто живот тече на "бързи скорости".
Филмът е японска адаптация на американския Overdrive, който излезе миналата година, с участието на Скот Истууд. Двете ленти си приличат по заглавието, бързите скорости и двамата главни герои, които са братя, но нищо друго. Историите са различни.
Американският беше пълен крах, докато японците предполагам, че са го направили много по-съдържателен откъм история и развитие на действието, типично за тях.
Лентата тръгва по кината в Япония на 1 юни, за останалия свят... по Коледа на DVD/ Blu-ray.

Миналата седмица излезе новината и за новия филм на Корееда, който вече е заснет и тръгва по кината в Япония също през месец юни.
Заглавието е The Shoplifting Family, а историята предизвиква голям интерес. Корееда ги умее точно такива филми - човешка/семейна драма. Отново парчетата от живота, семейството, а актьорите в екипа му са повече от блестящи, начело с голямата Кирин Кики.
Бедни, но щастливи. Перфектното обикновено японско семейство.

# 479
  • MJF
Оххо, браво на Корееда. Снима и твори. Изпълнява си домашното. А аз имам запас от последните му 1 а може и 2 филми които си подслаждам още  Blush. Ама нали един път се гледат и аз не бързам, на час по лъжичка  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт