Магията на изтока - тема 52

• 64 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Рос,ако си гледала анимето,можеш и да го пропуснеш.Все пак историята е същата,въпреки промените,които не са кой знае колко,края и в двата случая е с хепи енд и не на последно място и двете версии носят всички белези,че е японска продукция.
Ако не си го гледала (анимето) си струва да видиш сериала и го казвам,защото съм наясно,че имаме доста различни вкусове,но сме харесвали и едни и същи неща.Добре изграден,красиво заснет,градацията на героите е чудесна,музиката подходяща,без излишни претупвания.Освен това са на линия и различни емоции,гледни точки и нищо не е само черно или само бяло. Историята държи в напрежение (аз не бях чела спойлери и незнаех,кой е убиеца) и фентъзито е само в началото.
Относно -  Юки Фурукава игра добре,влезна в образ,но малката версия (Reo Uchikawa) беше по-добра.Не съм го гледала,бърза справка каза,че само Тada's Do-It-All House: Disconcerto,но как и какво е играл нямам спомен,но ще се оправдая с фенщината си по Ryuhei Matsuda Blush

Бел - комедийка за разтуха -  The Magnificent Five
Не е с Такеши,тайландски и не съм сигурна,че ще ти хареса,но все пак.

# 601
Не съм гледала анимето, но много ми го хвалиха преди време, както самия сериал/ и филма.
Може и да го изгледам, въпреки Фурукава, а и сега идва малко мъртъв период при японските сериали, докато в средата на април не започне новия пролетен сезон.

За Рюхей Мацуда имаш шанс - разведе се преди година.
Шун Огури още не се е развел, но и това може да се случи скоро. Не знам още колко време Ю Ямада ще му търпи изневерите.

# 602
Виж дали ще ти хареса.Кратки епизоди и без протяжни елементи.Държи в напрежение.Интересни герои.Без аджуми.
Само забележи каква реклама му дръпнах Smiley
Кога последно съм хвалила сериал,а?Дори аз не помня Scream Smile

Цитат
За Рюхей Мацуда имаш шанс - разведе се преди година.
Оооо,не.Аз съм фен на играта му,на филмите в които избира да участва,в гласът му,но не и физически.
Брат му е по-хубав Simple Smile

# 603
Бел - комедийка за разтуха -  The Magnificent Five
Не е с Такеши,тайландски и не съм сигурна,че ще ти хареса,но все пак.

Благодаря! Прочетох малко отзиви, филмът наистина обещава да е лек и забавен. Мисля да му дам шанс.

# 604
Преди не можех да гледам Рюхей, избягвах и филмите му, но има огромна промяна в него в последните две-три години. В този период му бяха започнали и проблемите в брака, поне публично, и сякаш беше като прероден на екран.
Откакто гледах сериала Natsuko Kira - тотално промених мнението си за него, както и Quartet.
Чакам филма Before We Vanish, който излиза точно днес на DVD/Blu-ray, но все още не е качен. И сериал направиха японците по тази театрална постановка, по която е и филма, но така и не са го превели все още на английски, а е само пет епизода.

Много е особен Рюхей Мацуда. Не знам и как да го обясня, но или го обичаш, или не го обичаш. Играта му е уникална, самото му излъчване, поглед, поведение, така че напълно те разбирам, защо си му голям фен, като актьор.

А Шота, той си ми е любимец от години. Съжалявам само, че се отдаде в последните две години на хобито си и изобщо не снима, като изключа онази тъпотия от тази есен с Темин - Final Life.

# 605
В 4.6 Billion Year Love го гледах за първи път,но от Gohatto го обичам.
Адски  талантлив и повечето му филми са от моя тип.Обича нестандартни образи.
Toва за Рюхей.

Бел,дано ти хареса.С голям мой любимец е филма.Малко пародия се води.

# 606
Предположих, че ще напишеш тези заглавия с Рюхей. Знам ги много добре, но съм пас. Не са за мен.

Искам такава ютия, като на Анемия. Готвя, меся, чистя, всичко друго правя, но стане ли дума за гладене.... леле, умирам. Това ми е най-досадното от домакинските задължения.
Ама, ето на - японците са му намерили отново цаката със супер-ютия/ стиймър в движение.

# 607
Е,ние сме коментирали и преди него и филмите му. Пък и си знаем вкусовете.
С тях започнах и съм му изгледала филмите,но не мисля,че съм гледала сериал с него.Дори незнам дали снима сериали?
Blush Не си го представям в сериал.

Има и по-готино,като манекен и слагаш якерто да съхне и после не гладиш. Ставало много бързо.
Така ми обясни момичето когато носих якета на химическо.Нова технология и в промоция.Не открих някаква разлика.
Аз обичам да гладя (но го  казвам,защото не ми се налага да го правя често),но готвенето,това е истинско изпитание за мен.А повече от всичко мразя да се чудя какво да готвя и дали след половин час ще искам да го ям.Дори не обичам да съм гладна.Smile

# 608
Е,ние сме коментирали и преди него и филмите му. Пък и си знаем вкусовете.

Ние сме си направо като семейство, след толкова години тук. Знаем си азиатските вкусове.

Цитат
Дори незнам дали снима сериали? Не си го представям в сериал.

Е, да, де, нали горе ти написах, че точно от два сериала с него, които той направи последните две години дойде и тоталната промяна в отношението ми към него. В Natsuko Kira най-много.
Снима сериали, но малко. Само шест има до тук. Може би сега вече ще започне да снима и повече.

Ще го сънуваме. Много говорихме днес за него.
Единият говори на английски, другият на японски, но се разбират.

# 609
Няма ли да си честитим 8 март? Това е официален празник в Китай и китайките днес са на работа само до обяд, за да могат да празнуват.
Честит ни празник. Да сме живи и здрави.

Джонг Ин ме зарадва вече за празника с тийзър на новата му реклама. Пълната версия на 15 март.
ЕХО-CBX също ме зарадваха с официалното потвърждение за завръщане с нов албум през април.

# 610
Честит празник!  bouquet

# 611
  • MJF
Честит празник дами!

Усмихнахте ме докато прочета пропуснатото от вчера. Подсетихте ме за някои заглавия , които си отлежават при мен.  Whistling

# 612
Честит празник Smiley
И е сутрин и заслужаваме кефе и бисквитка
Скрит текст:

П.П. Не съм санувала Рюхей.Cry

# 613
Честит празник с една от малкото женски к-поп групи, които харесвам Flowers Tulip.

# 614
  • DE
Честит празник, дами  newsm51
Запада се отваря за изтока  Grinning доживях да видя интерпретеция от западняци на китайска/азиатска песен. За моя изненада произношението е учудващо добро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт