Изпитани сайтове за парфюми - 11

• 152 493
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Сестра ми си е поръчала парфюм от parfumnazona.com  и чакаме да пристигне,но аз нямам търпение и реших да попитам - някой от Вас поръчвал ли си е от там ?Какви са мненията  Ви?

# 316
  • Варна
Здравейте! Сестра ми си е поръчала парфюм от parfumnazona.com  и чакаме да пристигне,но аз нямам търпение и реших да попитам - някой от Вас поръчвал ли си е от там ?Какви са мненията  Ви?
Според мен са ментета.
" Купувайки от нас може да бъдете напълно сигурни, че получавате продукт с високо качество! " - високо качествени реплики. И в най-смелите си мечти не мога да си представя Amouage за 68 лв.
Пишете все пак като получите, да си кажете мнението.

# 317
Много се радвам, че Елинор се оказаха читави и благодарение на моето запитване доста хора се възползваха от промоцията. Нямам търпение и моята поръчка да пристигне, може би в събота, ще пиша пак дали всичко е наред с продуктите.

# 318
Amouage & Tom Ford за 74 лв., Alien на Mugler за 45 лв. ... - сама си направи изводите... Sick

# 319
ще можете ли да пишете за кой магазин говорите в постовете си?
темата не е само за елинор, за това коментари по подразбиране не са най-добрата идея
Хиляди извинения, на работа съм и бързах да пиша. Става въпрос за парфюм Zadig & Volter от Елинор.

# 320
  • София
Amouage & Tom Ford за 74 лв., Alien на Mugler за 45 лв. ... - сама си направи изводите... Sick
Уауу ...Дамски Парфюм – Christian Dior Cherie Blooming Bouquet EDP 100 мл
121.00лв. 37.99лв....  newsm78 и докато има хора, които наистина вярват, че са възможни такива намаления, ще процъфтяват подобни сайтове  ooooh! Аз бих посъветвала да не се приема поръчката като пристигне  Peace

# 321
  • Бургас
Моето най-любимо Chloé Love Story Eau Sensuelle поръчано от Елинор пристигна към 10 часа днес.Не мога да му се нарадвам:purple_heart:Revolving HeartsSparkling Heart,бутилчето от 75мл. е голяма красота,парфюмът е със сигурност оригинален,нямам грам съмнение.Още в деня,в който разговарях с дамата от сайта получих смс от Спийди,че ще имам пратка в четвъртък.Познавам отлично аромата и развитието му и не се различава от този в Бюти Зоната.Дойде прилежно опакован, мостри нямаше,този сайт ме спечели и продължавам да пазарувам от тях и в бъдеще.

# 322
  • Враца
Чакам пратката от Елинор, сега в 17.00ч.
Коментарите ви ме радват и обнадеждават.  Hug

Относно parfumnazona.com  ,
се чудя как хората дават 40 лв??? за ментак, вместо да спестят някой лев и да си вземат оригинален продукт.
Да е 4 лв разбирам, ама 40...
Съседката ми си взима такива,
нетрайни, спиртни аромати с изпотрошени пръскала и шишета..  ooooh!

# 323
Днес получих и другите два парфюма от Elinor -  Dior Addict Еаu Fraiche - тестер и Versace Bright  crystal, всичко по доставката беше наред.Проверих и кодовете- произведени са в началото на 2017. Единствено картонената кутия на Диор бе малко  като захабена, леко скъсана / около 5 мм/, но не мисля, че е проблем.
Елинор ме спечелиха като клиент, надявам се скоро да имат промоция, че съм хвърлила око на още няколко парфюма.

# 324
Това, което най-много харесах на Елинор /освен ниските цени по време на промоцията/ е, че предлагат разфасовки от 10 и 15 мл. За мен те са идеалния вариант, тъй като по редица причини не се поливам с даден парфюм, а пръскам умерено и по-големите количества ми траят с години.

# 325
Като ви чета съвсем ми се изчерпва търпението. Утре чакам моите.

# 326
  • Враца
Моите пристигнаха:
Уоманити , продукт с кутия и целофан.
Аметист комплект с прекрасна кутия, пакетиран, за подарък ми е ,
няма как да го отворя.
Доволна съм.  Peace

# 327
  • Стара Загора
Току що и аз получих парфюм от промоцията в Елинор, Yves Saint Laurent - Mon Paris. Не съм го отваряла, защото е за дъщеря ми, но на пръв оглед всичко му е наред. Целофана си е плътно прилепнал по кутията и има стикер на вносител на нея - МГ Травел 2008 ЕООД. Повече информация мога да дам след като тя го отвори и пробва.

# 328
  • София
 МГ Травел не е ли туристическа агенция?

# 329
  • Стара Загора
Не знам, мога да го снимам стикера Smiley

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 10:54 от sanyy

Общи условия

Активация на акаунт