DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 109 852
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И като за финал не е впечатляващо. Песни, танци и накрая целувка пред къщата. Всичките тези неща трябваше да ги измислят отдавна. Яд ме е много, но това е положението. Радвам се, че Turku Turan се е завърнала за последния епизод. Peace

# 496
  • Плевен / София
явно ще е танци и  песни на народите...Иска ми се обаче Назлъ да приеме пръстена на бабата на Ферхат....да е ясно на всички, че тук има много любов....

# 497
  • София
Толкова много възможности имаше тази история, че аз да бях седнала да я напиша след началния тласък на първите епизоди, щях да я докарам до към 50-на епизода.

# 498
  • Плевен / София
Толкова много възможности имаше тази история, че аз да бях седнала да я напиша след началния тласък на първите епизоди, щях да я докарам до към 50-на епизода.
Hands Plus1 но какво да се прави толкова си го могат СЦ.....

# 499
  • София
И то не един сценарист, а цял отбор юнаци.

# 500
  • Плевен / София
Мише...ние затова си имаме приказка..."много баби хилаво бебе..."

# 501
  • София
Скрит текст:
Мише...ние затова си имаме приказка..."много баби хилаво бебе..."
Абсолютно. Тези дни се загледах отново в Ашка и като се сетя, че бяхме на моменти недоволни. То не бяха хижи, тиймбилдинг, празненства, Нова година, подаръци, какво ли не. Джан и Йозге можеха да изиграят прекрасни моменти на любов, страст, яд, обида и т.н.

# 502
Привет, момичета!

Ясно е, че вече няма какво ново и необичайно да очакваме от сценаристите... Просто е нужно да преболедуваме този сериал... Ще се насладим за последно на нашите сладури и ще им пожелаем късмет през новата година... И да случат на сценаристи... Всеки край е възможност за ново начало... На този принцип ви каня да обърнете внимание на един нов филм, който е доста интригуващ... Черно бяла любов... В темата за  него видях някои никове на  момичета, списващи и тук... Ще ми бъде приятно да се засечем с желаещите от вас в темата на споменатия сериал... Защото бяхте страхотна компания, за което ви благодаря сърдечно! До скоро на всички вас!

# 503
  • София
mury9, като се замисля комшиите не можаха да използват капацитета на Туба и Къванч в един проект, че ние се кОсим за Джан и Йозге. От години се пише за проект м/у двамата колоси на ТР дизи индустрия и го докараха до под кривата круша.

Видях я темата за този сериал, който предлагаш, но не е ли тежък?

# 504
mury9, като се замисля комшиите не можаха да използват капацитета на Туба и Къванч в един проект, че ние се кОсим за Джан и Йозге. От години се пише за проект м/у двамата колоси на ТР дизи индустрия и го докараха до под кривата круша.

Видях я темата за този сериал, който предлагаш, но не е ли тежък?

Ами има оръжие, трупове, стреля се... Но това за мен е само периферията на сериала.. Но пък има и над какво човек да се замисли... Как и доколко можем да бъдем само лоши или само добри... На фона, разбира се, на една любов...

Изборът е изцяло и единствено ваш....

# 505
  • София
Мерси за инфото. Peace

# 506
mury9, като се замисля комшиите не можаха да използват капацитета на Туба и Къванч в един проект,

Те като отказаха ЧБЛ, на им  Joy
Макар че си предпочитам Ибо и Бирдже за ролите  Peace
Ибрахим ми обра точките с тази роля  Crazy Crazy Crazy Crazy
Мише, сериала е върха  Heart Eyes

# 507
Да подкрепя идеята за ЧБЛ. Филмът си заслужава. Изгледах и досега заснетите серии на "Фи Чи Пи"- впечатлена съм. Доста по-различно от традиционно дизи. Интересна идея и реализация.

# 508
Добро утро! Hug

Фрагмана с руски превод...
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456240819%2Fb3e … _-83475167_449415

Приятен ден! bouquet

# 509
В стремежа си да запълня дупката, която се отвори след скоропостижното приключване на Пълнолуние, се метнах да разглеждам други впечатляващи заглавия и сериали... Попаднах и на Назови ме по име.. Ей, богу, нито чар, нито някакво особено присъствие, нито магия, нито физика, нито химия в играта и на двамата главни актьори... Сухо и постно ми се струва.. Е, да, изгледах само една серия, ма нещо не ме хвана като зрител.. И да се чудиш после как такива еднотипни сериали успяват да просъществуват, че и да направят два сезона... А нашето Пълнолуние едва успя да се смести в рамките на един...

ПП. И да ви споделя още нещо... Като гледам снимките и танците зад кадър, ми се струва, че Джан не е чак толкова унил, отчаян и съкрушен след раздялата с бившата вече... Усмихва се и си танцува великолепно... Явно или е  добър актьор /в което не се съмнявам/, или пък въобще не му пука особено за ески севгилито...

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 10:17 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт