DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 109 849
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • По света и в нас.
Аз си мисля ,че трябва да сме доволни и на това.Сериала   все  пак няма да свърши в нищото с 12-13 серии .Smirk
Не разбрах Серкан какво прави на прощалното парти ама нейсе. Kissing
Не пиша в темата на ЧБЛ,но го следя.Много добър.Wink

# 511
Привет, момичета! doh

Злати  Hug Тигаса  HugМише  Hug Гости  Hug mury9   Hug Hurricane  Hug Вики  Hug Бибиста  Hug

Изгледах сума ти клипчета от финалния купон на екипа. Голямо забавление е паднало. Джан е голям купонджия.  Пее, танцува и се кефи на макс. Останалите също, но тази негова страна не я познавах и ми хареса. Както казва mury9,  Джан изобщо не изглежда унил или разстроен от раздялата си с Бестемсу, точно обратното. Връзката им е била краткотрайна и може би не особено сериозна и животът продължава. Те мъжете не ги преживяват толкова драматично тези работи като нас. Laughing

Във фрага наблягат също на новогодишния купон, но съм сигурна, че в самия епизод ще има доста интересни моменти и ще видим дългоочакваната развръзка и разплитане на всички сюжетни линии. Бързичко ще е, но все пак гледаме турски сериал. Те така си обичат, да претупват нещата накрая.
Да видим ще понесат ли наказанието си Хакан и Демет, ще се съберат ли Дениз и Асуман, Енгин и Манами, Търък и Фатош. Най-много ми се иска да видя ще намери ли сили Ферит да прости на майка си след последните разкрития, или отношенията им ще останат ледени. Може би Назлъ ще помогне за прошката.

Аз не съжалявам, че сериала приключва, нито че го гледах. Не го смятам за неуспешен, нито за спрян. Това е летен сериал и въпреки драматичните моменти, той е романтична комедия и не може да продължи безкрайно. Дори толкова успешни и гледани сериали като "Любов под наем" са прекалено дълги според мен и пълни с излишни неща. Преди време продуцентката беше казала, че първоначално е имала подписан договор с тв канала за 13 епизода, но тъй като е бил доста успешен, са подписали за още 13 еп. В първите 13 епизода сценария беше интересен, логичен, подреден и си личи, че е бил предварително написан, а не е създаван в движение. Но...  каналът жертва сериала, като при висок рейтинг го премести в най-неподходящия ден от седмицата и нещата се промениха. Ако не беше се случило това, сигурно щяха да го продължат с още 13 епизода, но нейсе. Може би тогава сюжета щеше да тръгне в посока, която да не ни хареса и да го разводнят. В някаква степен повлия и факта, че малкия Алиханчо по време на сериала снима филм и няколко седмици буквално беше изключен от сюжета, защото липсваше заради снимките на игралния филм. Той е ключов герой и голяма част от забавните моменти в сериала бяха с негово участие.

Та като цяло аз съм доволна, защото преживяхме много приятни моменти с героите ни и бяхме свидетели на прекрасна актьорска игра. Тук в темата също ни беше приятно и весело, та какво да искаме повече. Сега ни е малко тъжно, че свършва, но дано скоро да видим Джан, Йозге и останалите в нови роли и пак да се съберем.

Момичета,  аз също гледам ЧБЛ.  И аз не го започнах първоначално, защото смятах, че не ми се гледа в момента за престрелки, убийства, мафиоти и тем подобни, но това наистина е в периферията. Загледах го съвсем скоро по препоръка на една дружка от нашата тема и изобщо не съжалявам. Увлекателно разказана история  за една на пръв поглед невъзможна любов, на фона на сблъсък на морални ценности. Прекрасна актьорска игра на Ибрахим и Бирдже, които досега не бях гледала. Изобщо не си представям Туба Б. в тази роля и се радвам, че не е приела. Добре, че е станало така, всяко зло за добро.

И като съм почнала да спамя, да кажа че гледам още един сериал, който е направо разкошен. „Жена“ с Йозге Йозпиринджи. Много тежък сюжет, хваща те за гърлото, но е толкова истинска и завладяваща история, че не можеш да спреш да гледаш. И там има две страхотни дечица актьори. Филм за силата на човешкия дух и за истинските и стойностни неща в живота. Препоръчвам!

Приятен ден и дано пуснат някоя снимчица днес! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 512
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug
Не съм писала скоро, но ви следя изкъсо  Laughing Laughing Laughing
Гледам подхванали сте няколко теми та да се изкажа и аз по тях  Whistling Whistling Mr. Green
Относно финала и аз съм на мнение, че ще се разплете всичко и че накрая ще видим едно прекрасно НГ парти  Crazy . В началото бях разочарована, че приключва, но сега да ви кажа съм доволна, че спряха дотук, че с тези нескопосани СЦ даже не ми се мисли в каква боза щяха да превърнат сериалчето ни  ooooh!
За прощалната вечеря 2 неща ми направиха силно впечатление :
Джан за първи път го видях истински да се забавлява и да се раздава  Party изобщо не прилича на мъж, който току-що се е разделил с приятелката си  Crazy много ми хареса  Flutter
Другото (дано не ме линчувате ) Йозге малко ме подразни  ooooh! разбирам че обича Серкан , но защо нямат 1 снимка с Джан на това парти  ooooh! нали това е за нейния сериал, а Джан е нейния партньор в него  ooooh! със Серкан имат достатъчно фотоси заедно  Crossing Arms Не мога да си го обясня . Thinking
А по темата за другите дизита , след финала на нашия, май ще си остана само с ИН  Whistling Whistling
Сега видях, че "Греховете на баща ми" започва на 10-ти януари (сряда)  Whistling значи на мястото на другия западащ  Laughing Laughing
Желая ви приятен и слънчев ден  Hug Hug

# 513
Игличе  Hug, радвам се да те видя.

Не знам дали е лошо това, че Серкан е присъствал на партито, но очевидно е че там са били и половинките на останалите актьори. Ето ги тук накуп. За Джан е ясно защо не е бил придружен, но това изглежда не му е попречило да е центъра на купона.

И общи снимки на Джан и Йозге имаше доста.
Не ми се рови, но на прима виста ето няколко.
Всъщност не знам дали са от снимачната площадка на последната серия или от купона, но все едно.
Мисля, че двамата добре се разбират.

За новите дизита пропуснах да кажа, че съм си заплюла вече две заглавия, но практически няма как за се случи да гледам всичко, което ми се иска. Laughing Това са „Греховете на баща ми“ с Кадир Доолу и Мелиса Сьозен, който вече анонсираха, че започва на 10 януари – сряда и „Врагът в моя дом“ с Аслъ Тандоан, Памир Пекин и Небахат Чекре.

# 514
  • Враца
Дъгичке,  аз имах в предвид, че от вечерята нямат снимки заедно Hug а иначе от сета имат доста и си личи че се разбират добре , затова ми направи впечатление че на вечерята нямат 🤗
Аз също мисля да хвърля око на този сериал "Врагът в моя дом" Peace

# 515
Игличе, права си. newsm10
Предполагам, че и още фотки ще излизат.

Нова фотка от официалната страница на сериала.
Щастливото семейство Аслан.
Булутчето май им е подарило свои рисунки.

# 516
Здравейте! Hug

Подхванали сте интересни теми! Laughing

За финала и аз съм доволна и на тези епизоди!Е,можеше поне един сезон да направят от 30-35еп.,но СЦ толкова успяха! Laughing То от другите летни сериала,които аз загледах,свършиха с по-рано 9 или 10еп.!Това са Двама лъжци и Сън/Мечта!А Светулката-със 17еп.! Peace

Аз гледам ИН,Черна перла и Сърцебиене(оттук-оттам)!Мисля да загледам ''Греховете на баща ми''-заради Кадир и Мелиса!За ЧБЛ още се чудя,заради някои актьори,както и новия ''Врагът в моя дом''-по същата причина! Peace

Дъга Hug,ме е изпреварила с новата снимка! Wink

Да пусна други...

# 517
  • Враца

Ето още снимки от фналния сет  Hug

Аз се чудя дали ще имаме озет за финала, или само снимки  newsm78 вие какво мислите ?

# 518
Цитат
Аз се чудя дали ще имаме озет за финала, или само снимки  newsm78 вие какво мислите ?
Иглика Hug,понякога пускат в петък новите снимки и озета! Peace

# 519
Добро утро! Hug madnoel

Днес предполагам ще пуснат новите снимки и озета! Peace

Mgzavrebi - Пообещай
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video263466769_456239265%2F7e8 … l_wall_-146912950

Приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 520
Хубав ден на всички! Гледах последния преведен епизод. Йозге е слаб актьор. С много ограничена гама изразни средства. Пожелавам на Джан бъдещи по-интересни проекти и по-даровити партньорки.

# 521
  • София
Абсолютно не съм съгласна с горното. Много добре се справя Йозге. В началото явно имаше някакво притеснение у нея, но в последствие се напаснаха с Джан и нещата се получиха. От друга страна всичко е субективно. Не може даден актьор да се хареса на всички.

# 522
Новите снимки за финалния епизод....

26. Bölüm Fotoğrafları

Озета не са го пуснали все още! Peace

# 523
  • София
От снимките оставам с впечатление, че само аз няма да се изявя на сцената в неделя.

# 524
  • Плевен / София
От снимките оставам с впечатление, че само аз няма да се изявя на сцената в неделя.
Hands Plus1
В първите 5 минути ще вкарат Хакан в затвора и после песни и танци на народите....

Общи условия

Активация на акаунт