DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 109 818
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
"Висше общество" и той е слаб. "Вътре" и "Яма", ако не си гледала.

# 571
Добро утро! Hug Hug Hug

За сега това е последното инфо,което открих! Peace Джан е подписал за новия сериал! newsm10

Дорогие наши долунайцы. Хорошая новость.
Ещё утром, это были слухи. Но уже сейчас стало известно , что Джан подписал контракт на новый проект.
Подробностей еще всех не известно.
Известно , что сериал будет идти на канале Шоу ТВ. Сериал будет называться "Богатство". #Servtet"

Приятен ден! bouquet bouquet bouquet

# 572
Привет! Hug

Ето и каста....от Бирсен....
Джан Яман ,Себахат Кумаш ,Баран Болукбаши

Как стала известно партнерша Джана Ямана в новом сериале "Богатство - Servet " от создателей Любовь напрокат Ortaks Yapım. Стала Себахат Кумаш, известная по таким проектам Великолепный Век , Карагюль. Дениз в моем сердце . А так же к касту сериала присоединился актер Баран Болукбаши проекты -Он - легенда, Сады любви. Подписали контракт с каналом Шоу тв . Режиссером стал - Деврим Ялчин, известные его работы , снимал такие сериалы как "Любовь напрокат и Он легенда"

Аз съм я гледала в ''Карагюл'' и ВВ! Peace

от стилиста....

# 573

Момичета, благодаря ви за радушния прием и предложените серияли.
 "Вътре" и "Висше общество" съм изгледала. Първият много ми хареса, но на моменти ми идваше в повече
  кебапчията. Братчетата са сладури.   ВО не ме впечатли.
           Започнах ЧБЛ, че са излъчени и преведени по-малко серии. Харесва ми, засега.
Хубава вечер на всички.

# 574
Привет, момичета! doh

Злати, благодаря за новините! Hug

бабче-mp3 Hug, приятно гледане!

Много бърз тоя Джан, бе! Laughing
Само чакаха да приключи с "Пълнолуние" и новините заваляха като дъжд.
На мен това ми харесва, защото искам да го гледам още и още...

Ето и сюжета на сериала „Богатство“.

Любовта е най-ценното богатство на този свят. Под този слоган ще излезе на екран новия сериал „Богатство“, който разказва историята за едно голямо богатство, което не могат да поделят.

Ферах Озай /Себахат Кумаш/ е момиче, отраснало в приют, но всъщност е наследница на огромно състояние. Преди много години дядо й Кудрет Феттах нарежда да убият майка й, тъй като е имала връзка с един от враговете му. След време на смъртното си легло дядото моли Керем Кемал /Джан Яман/, момчето, което е огледал като собствен син да намери Ферах и да я върне обратно в дома. Керем заминава за Адана, но в резултат на това търсене пред него се откриват вратите на една голяма любов.
Пред Керем обаче има едно голямо препятствие. Синът на Кудрет и негов главен наследник – Йенер Феттах /Бааран Болукбаши/също търси Ферах с намерението да не й позволи да се завърне жива в дома си. Той не желае да дели семейното богатство с нея.

Сериалът се готви да излезе на екран през м. март, а снимките започват буквално до дни.

На пръв поглед звучи любопитно, надявам се да ни хареса.

Себахат Кумаш.

# 575
  • София
Здравейте,

радвам се да прочета, че Джан ще има нов проект. Дано да е успешен. Ortaks Yapım са ми познати от Ашка.

Нищо не ми хваща окото като проект от настоящите. Драмите ми идват в повече.

# 576
Талантът не може да остане незабелязан... браво на Джан...Дано случи на сценаристи, режисьори и естествено на добри колкото него актьори...

# 577
  • Под звездите
 Здравейте, момичета. Дълго време отсъствах от темата, за което много съжалявам. Още не съм изгледала последните два епизода, но от написаното от вас разбрах, че имаме хубав финал. Радвам се и за новия проект на Джан Яман. Надявам се да е сполучлив. А сега на всички ви искам да пожелая:
Честита Нова Година. Нека  новата година донесе много здраве и късмет на вас и на всички, които обичате.Lips

# 578
  • Бургас
Талантът не може да остане незабелязан... браво на Джан...Дано случи на сценаристи, режисьори и естествено на добри колкото него актьори...

+1
Радвам се, че изказваш моите мисли! Hug

# 579

+1
Радвам се, че изказваш моите мисли! Hug

Hug Heart Eyes Hug

# 580
Привет момичета! Пожелах ли ви "За много години" или пак се издъних и пропуснах? Flushed
Няма да пиша толкова често, но ще ви хвърлям по едно очо, защото са ми любопитни следващите проектни на нашите хубавци. Напълно съм съгласна, че талант като Джан няма как да не бъде забелязан, и въобще не се изненадвам, че веднага са го лапнали за следващ проект. Имам предчувствието, че сериалът му ще бъде успешен, особено ако наблегнат повече на драмата, сълзите и насилието, а не на романтиката - нали това харесва средностатистическият турчин в днешно време...Rolling Eyes
Аз ще си взема почивка от съседското кино, за да се запозная с азиатското - щерката запали нов интерес в мен. Sweat Smile Желая ви спорна 2018 година! Hug

# 581
Привет момичета! Пожелах ли ви "За много години" или пак се издъних и пропуснах? Flushed
Няма да пиша толкова често, но ще ви хвърлям по едно очо, защото са ми любопитни следващите проектни на нашите хубавци. Напълно съм съгласна, че талант като Джан няма как да не бъде забелязан, и въобще не се изненадвам, че веднага са го лапнали за следващ проект. Имам предчувствието, че сериалът му ще бъде успешен, особено ако наблегнат повече на драмата, сълзите и насилието, а не на романтиката - нали това харесва средностатистическият турчин в днешно време...Rolling Eyes
Аз ще си взема почивка от съседското кино, за да се запозная с азиатското - щерката запали нов интерес в мен. Sweat Smile Желая ви спорна 2018 година! Hug

И да не забравиш да споделиш, асо попаднеш на нещо интересно там... на мен ми препоръчаха скоро филма Аз преди теб... все още не съм го гледала, но така... просто да изкажа хубавите впечатления на други хора, на които се доверявам като преценка..Та ако някой прояви интерес, да гледа...

# 582
  • София
За първи път чувам новата екранна партньорка на Джан. Дано да си паснат и да направят добри роли.

eidin, надявам се да си отсъствала от темата по хубави причини.

Поздрави на всички!

# 583
За първи път чувам новата екранна партньорка на Джан. Дано да си паснат и да направят добри роли.

eidin, надявам се да си отсъствала от темата по хубави причини.

Поздрави на всички!

Симпатично изглежда момичето, дори бих казала красиво, но дано да е и толкова талантливо....

# 584
Здравейте! Hug

Днес сутринта не успях да ви пусна кафенце,ето ви следобедно! Wink

Дъга Hug,благодаря за преведения сюжет на ''Богатство''! bouquet

eidin  Hug,за много години! Hug

Джан и Себахат са родени през 1989г.! Peace

Приятен следобед! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт