DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 109 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Честита Коледа, момичета! ето ме и мен!

Много здраве, усмивки, благоденствие и спокойствие на Вас и Вашите семейства! Късметът и сполуката да Ви съпътстват винаги и във всичко!

И аз изгледах серийката... Благодаря за отзивите и за споделените линкове! Хареса ми, макар че има какво още да се желае... Например не беше достатъчно акцентирано върху отделни детайли и жестове между двамата, които да направят момента по-истински и по-незабравим.. на няколко места забелязах този пропуск, навярно на режисьора, но..... Няма как да изискваме нещо повече, при все че сериалчето след една серия отива в историята.... Пък може и само аз така да смятам...Навярно съм станала доста критична към екипа на сериала, но в общи линии мисля, че всички ще успеем да запазим до края общото впечатление за филма като една впечатляваща любовна история,представена от едни прекрасни и изключително даровити актьори, които се надяваме да гледаме занапред в бъдеще в още по-запомнащи се роли и проекти...

# 481
  • София
Varynia, според мен екипът изпусна момента, в който сериалът имаше стабилен рейтинг. Това беше шансът за заявка за пълен сезон- със серии нямаше развитие на отношенията м/у главните, тя го лъжеше и бягаше, той се чудеше какво става, Хакан излизаше винаги най-гениален от всички и нещата в един момент зациклиха. В началото Ф. беше представен като прозорлив бизнесмен, от когото всички имаха респект (да не кажа страх), той не позволяваше никой да си играе с него и надушваше заплахата отдалече. В последствие нямаше и помен от въпросния решителен мъж. Той се превърна в неуверен човек, който се колебаеше в решенията си, не беше достатъчно прозорлив и изобщо все едно подмениха главния герой. За Назлъ не ми се говори даже. Умна, общителна, забавна, по детски наивна, но борбена жена, беше превърната в лъжливото овчарче, което всеки път навеждаше глава пред Асуман, Леман, Хакан и кой ли не. Хубаво е да почиташ сем-то си, но тя от сестра се превърна в родител и бавачка.

Джан и Йозге не случиха на екип, който да види в тях потенциал и да "изкара" най-доброто от тях на екрана Peace

Отделно рекламирането на сериала беше толкова куцо, че няма накъде. Никакъв съспенс. Още преди серията се знаеха основните отношения м/у главните и понякога имах усещането, че аз тази серия вече съм я гледала. В началото не беше така. Енгин си изтри профила, онази жена от екипа отричаше до последно очевидното т.е. финала, а Джан и Йозге в един момент спряха дори да ни напомнят за поредната серия. Със смяната да деня на излъчване започна и началото на края. Според мен и Стар ТВ жертваха бързо проекта, защото не им се занимаваше. Смениха се рекламодателите в началото на всяка серия, но и това не помогна.

# 482
Varynia, според мен екипът изпусна момента, в който сериалът имаше стабилен рейтинг. Това беше шансът за заявка за пълен сезон- със серии нямаше развитие на отношенията м/у главните, тя го лъжеше и бягаше, той се чудеше какво става, Хакан излизаше винаги най-гениален от всички и нещата в един момент зациклиха. В началото Ф. беше представен като прозорлив бизнесмен, от когото всички имаха респект (да не кажа страх), той не позволяваше никой да си играе с него и надушваше заплахата отдалече. В последствие нямаше и помен от въпросния решителен мъж. Той се превърна в неуверен човек, който се колебаеше в решенията си, не беше достатъчно прозорлив и изобщо все едно подмениха главния герой. За Назлъ не ми се говори даже. Умна, общителна, забавна, по детски наивна, но борбена жена, беше превърната в лъжливото овчарче, което всеки път навеждаше глава пред Асуман, Леман, Хакан и кой ли не. Хубаво е да почиташ сем-то си, но тя от сестра се превърна в родител и бавачка.

Джан и Йозге не случиха на екип, който да види в тях потенциал и да "изкара" най-доброто от тях на екрана Peace

Отделно рекламирането на сериала беше толкова куцо, че няма накъде. Никакъв съспенс. Още преди серията се знаеха основните отношения м/у главните и понякога имах усещането, че аз тази серия вече съм я гледала. В началото не беше така. Енгин си изтри профила, онази жена от екипа отричаше до последно очевидното т.е. финала, а Джан и Йозге в един момент спряха дори да ни напомнят за поредната серия. Със смяната да деня на излъчване започна и началото на края. Според мен и Стар ТВ жертваха бързо проекта, защото не им се занимаваше. Смениха се рекламодателите в началото на всяка серия, но и това не помогна.

missence ,благодаря ти! Наистина като прочетох написаното от теб се върнах назад във времето, в първите епизоди, когато наистина бяха с добър сценарий и сериалът имаше висок рейтинг.Жалко за Джан и Йозге !Надявам се да имат за в бъдеще успешни проекти, но никога вече с тия сценаристи.

# 483
Здравейте! Hug santa2

Наминавам сега,но техниката ми нещо си даде по-дълга почивка! Laughing

Време е да ни пуснат финален фраг! Party

Дъга Hug,благодаря за инфото от вчера! bouquet  Тяхно време - 19,45...,то наше ще е 18,45!Ако е и без озет....предпоследния беше с озет..така че успях да се вместя във времето,но последния...ще видим....Явно Стар тв. ще бързат да им започне Новогодишната програма.... Peace

Финальная серия начнётся в 19:45 а закончится в 21:30....

от стилиста...

Приятен ден на всички! Hug bouquet

# 484
  • По света и в нас.
Много снимки са напускали днес зад кадър от последния епизод.При тях всичко си е купон.
Четох при рускините ,че приятелката на Джан вече го е заместила с някакъв футболист ,имаше видео как двамата са обикаляли да се скрият от журналистите ,но не са успяли.В крайна сметка ще се окаже ,че Джан не е чак такъв нервак с който не може да намериш общ език.
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=photo-146912950_456272240%2Fwa … -146912950_232656

# 485
  • София
Аз лично не вярвам на думи само на единия след раздяла. Да не говорим, че до този момент не съм чела никъде изказване на Джан по темата. Може да се окаже добре за приятелката, че Джан тактично си трае. Гледала съм малко интервюта с него, но ми харесва. Непринуден е, отговаря сравнително бързо и смислено, не се притеснява от въпроси. Изобщо ми се вижда пич на първо четене.

# 486
Абе, смятам, че Джан няма да тръгне да се обяснява по пресата защо и как са се разделили... Най-много да потвърди разлъката, ама и таз мома нещо лековата ми се струваше във всяко едно отношение...слаботелесна, нищо женствено в нея, а и като интелект много не му пасваше май (поне по време на интервюта, които съм гледала с нея, не се е отличавала с кой знае какъв чар и умение да общува с медиите)... Но щом се е появил слух за раздяла, вероятно има от крушка опашка.... А Джан си ми е зодийка и като представител на зодиакалния знак Скорпион няма как да не е достатъчно сериозен, отговорен и мнооооого магнетичен.... За сексапила му няма да говоря....той се усеща даже от километри...Blush

# 487
  • София
Абе, смятам, че Джан няма да тръгне да се обяснява по пресата защо и как са се разделили... .....
Именно, което говори доста добре за него.

# 488
:
Абе, смятам, че Джан няма да тръгне да се обяснява по пресата защо и как са се разделили... .....
Именно, което говори доста добре за него.

Hands Plus1

# 489

# 490
Добро утро! Hug madnoel

Очаквам фрагман и още нови снимки зад кадър! Peace

Приятен ден! Hug bouquet
----------------------------

Никой не е минал...

от официалната страница.....

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 17:50 от Zlatina3

# 491
Здравейте! wavey

Злати Hug

Да мина и аз да повдигна малко темата и да кажа, че вече много закъсняха с фрага за финалния епизод.
Еми да го пускат вече. Вярно, че ни радват с доста снимки зад кадър, с фенове и какво ли още не, но не  е лошо и нещо да ни подскажат за финала. Поне се вижда колко хубав и сплотен колектив са и колко са се забавлявали заедно на снимачната площадка. Това е много важно. Сигурно ще им е тъжно, но всяко хубав нещо си има край.

И едно мини-видео, на което момичетата имитират Ферит и Назлъ.

https://vk.com/club139981426?z=video275233879_456239822%2F78b773 … -146912950_232571

Приятна вечер!

П.П. Човек като помрънка и нещата се случват. Laughing
Ето го фрага, топъл-топъл.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240481%2Fe1 … l_wall_-146912950

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 18:56 от * Дъга

# 492
Дъга Hug,благодаря за фрагмана! bouquet

Най-после го пуснаха!Повечето ще е песни и танци,празнуване на Нова година! Laughing Предполагам ще пуснат и втори-да загатнат и за лошите! Peace

Това е песента,която ще пее Дениз-''Под звездите''!Аз съм я слушала и от други изпълненители,в други сериали! Peace
Kargo - Yıldızların Altında (Official Video)

Снимки от прощално парти....Йозге е със Серкан...

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240482%2Ff0 … l_wall_-146912950
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240484%2F7e … l_wall_-146912950

# 493
Злати Hug

Тази песен е наистина прекрасна.
Аз лично я харесвам много  в изпълнение на Ейлем Акташ, което звучи съвсем различно.
Ето два нейни варианта с кадри от сериалите:

„Любов под наем“

https://www.youtube.com/watch?v=be6AaXTdkRE

И „Запленяваща сърцето“.

https://www.vbox7.com/play:5cf428f207

И ще нещо...

https://youtu.be/Yomul9eBlKw

# 494

Общи условия

Активация на акаунт