DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 109 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
От снимките оставам с впечатление, че само аз няма да се изявя на сцената в неделя.
Hands Plus1
В първите 5 минути ще вкарат Хакан в затвора и после песни и танци на народите....
Това можеше да го съчини и някой абсолютен лаик, който хабер няма от писането на сценарий.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 15:10 от missence

# 526
Йозге на обложката на сп. Елеле

https://www.instagram.com/p/BdSOzwGlD6I/?tagged=cherryseason

Ето и озета!
Скрит текст:

Ferit ve Nazlı aşklarına sarılıyor…

Ferit ve Nazlı atlattıkları badirelerden sonra aşklarına sarılırlar. Yaşananlardan sonra herkes duygularında daha cesur olacaktır. Yeni yıl hazırlıkları tam gaz devam ederken kahramanlarımızı son bir sürpriz beklemektedir.

Yayın Günü: 31 Aralık Pazar
Yayın Saati: 19:45

# 527
Здравейте, момичета! doh

Благодаря за споделеното!

Озета  на финалния епизод

Ферит и Назлъ се потапят в любовта си...
След преодоляването на всички прегради помежду им, Ферит и Назлъ се потапят в любовта си един към друг. След всичко преживяно всички стават по-смели в своите чувства. Докато се приготвят за посрещането на Новата година, нашите герои ги чака последната изненада.

Хакан Курташ - Дениз в "ПОЛНОЛУНИИ", прощается с сериалом:

Avanta Burina Burinata - это первые слова в этой истории. Это значит спустить паруса. Паруса, благодаря которым корабль набирает скорость. Хорошее понимаешь с самого начала. Ты чувствуешь это. Это может быть первая шутка твоих коллег по сериалу. Или же вера режиссера в тебя. Летом мы потели из-за жары в футболках. Зимой с курткаии стояли на холоде. Мы оставили за собой почти 4 сезона. 2018 наступает. А это фотография со съемок. Если хочешь, взгляни на лица всех. Что ты видишь? Покой, не так ли? Успокоение. Люди, обнимающие на самом деле, и любящие друг друга. Как же это прекрасно. Мне повезло, эта история была о людях, которые старались полюбить друг друга. И вышло так, что эти люди на самом деле полюбилт друг друга. Нас стало больше, и станет еще больше. Спустить паруса!

Ето и прощалните думи н Тюркю/Алия.

На этом фото полно людей с кем я любила проводить утро, играть в игры и смеяться. Мы не просто так такие счастливые, мы имеем большую причину. Спасибо вам за то что вы не просто так делали работу, а делали ее со смехом, семья.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 19:37 от * Дъга

# 528
# 529
  • под най-голямото листо на тиквата
Момичета, видяхте ли колко кратка ще е последната серия 1 ч и 45 мин. от тях сигурно 1/3 реклами. Въобще ще претупат финала 🙂

# 530
  • София
Момичета, видяхте ли колко кратка ще е последната серия 1 ч и 45 мин. от тях сигурно 1/3 реклами. Въобще ще претупат финала 🙂
Да не коментираме ден и час на излъчване на финален епизод. Просто гледат да финализират проекта през 2017г. Simple Smile

# 531
Здравейте мили дами,

Благодаря ви за коментарите! bouquet Аз също се радвам, че гледах този сериал, беше вълнуващо за мен и изключително приятно да пиша в темата. Вярвам, че финалът ще е на ниво, дано! Като цяло, сериалът ми хареса, актьорите - също. Оставам с позитивно впечатление...най-вече заради актьорската игра.
Относно други сериали - за сега гледах само този, за бъдеще ще се насоча към историческия сериал за Мехмед Фатих и ми се ще да намеря време за сериала "Малки убийства" с харесвани от мен актриси. Сериалът е описан като модерна мистериозна история в стил "Отчаяни съпруги" и е с участието на Гьокче Бахадър, Бааде Ишчил, Аслихан Гюрбюз и Тюлин Йозен. Аслихан и Тюлин участваха в сериала "ВВ - Кьосем", който гледах и коментирах с голямо удоволствие.

Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година! Нека ни донесе късмет и здраве!

До скоро с обсъждане на финала! bouquet Hug

# 532
От снимките оставам с впечатление, че само аз няма да се изявя на сцената в неделя.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 533
Добро утро! Hug

Дъга Hug,благодаря за преведения озет и за думите на Хакан и Тюркю! bouquet

Благодаря на всички останали за споделеното в темата! bouquet Каквото и да е сериала вече е в историята,утре е финала!Ще чакаме нови проекти на Джан и Йозге! Peace

Хубав ден,макар и дъждовен! umbrella

# 534

поздравления за Нова година-Ферит,Фатош,Асуман и Булут.....
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video70817161_456239599%2F9280 … l_wall_-146912950

Ферит разказва за  Мастерпарсс
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video70817161_456239598%2Feedbb98929dc05df07%2Fpl_wall_-146912950

# 535
  • AMS

Е, и аз се класирах за финала  Grinning

# 536
           Здравейте,момичета! Hug

Днес е финала! Party Начало 19,45....предполагам наше 18,45ч.! Peace

Весело посрещане на новата 2018 година !!!
На всички желая мир, здраве, благоденствие и спокойни дни...
Обичайте се и се радвайте на всичко около вас... малко или голямо...
Бъдете щастливи с това, което имате и благодарете на Бог...
Здрави ли сме., щастието е при нас...
Много усмивки и щастливи мигове с обичаните хора!!!

смешни моменти от сериала.... Laughing

Желая ви прекрасен ден! Hug Heart Eyes

# 537
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Както всяка година има начало и край....така е и със сериали....в последният ден на годината ще изпратим и нашите любимци от Пълнолуние...дали всеки ще получи това, което е заслужил предстои да видим....
До довечера....

# 538

Весело посрещане на Новата година,мили момичета!Филмът ни свършва довечера,но се надявам,че ние ще продължим в темата да следим бъдещите проекти на нашите любимци-Джан и Йозге!

# 539
Здравейте и от мен в последния ден на годината! santa2

Феновете са направили книга с пожелания към Джан и са му я връчили в последния снимачен ден на екипа. Не знам какво приказва той, но е голям бъбривец и симпатяга.

https://vk.com/feed?z=video275233879_456239838%2Fa027ca323a4aca5 … -146912950_235181

Довечера, ако успея може и да хвърля някое око на финала, за да не си изгриза ноктите от любопитство в новогодишната нощ. Joy Joy Joy
Надявам се да се срещнем отново догодина, за да изкоментираме
последния епизод и да се сбогуваме с нашите герои, с които
прекараме толкова приятни моменти през последните шест месеца.

Пожелавам Ви весело посрещане на Новата година!
Нека да е по-успешна от старата и да ни донесе онова,
което искаме най много, а също много здраве,
добро настроение и нови приятни моменти с любимите ни актьори!

https://vk.com/video213311191_456240103

Общи условия

Активация на акаунт