Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 370 081
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 120
За какво говорите, пак ли има включвания от Чикаго? При Гала?

# 121
Да,отново. Защо така се излагат тия от Нова?! Аз чух,че тя казала на една друга,да помоли трета да каже на четвърта да се обади. 🙄
Нордел пак с тая синя престилка. 😃

# 122
Не знам кой е крив и кой прав, обаче как всички желаещи да се включат от Чикаго /и оплюващите, и подкрепящите Джино/ се свързаха, как пък от ББ успяха да намерят Дейна, за да се говори с нея, как и клиповете й пуснаха, а само сестрата на Динко никой не е могъл да я открие толкова дни. Търсили й, звъняли й, обаче нъц - така и не са се свързали с нея. Интересно.....

# 123
Не знам кой е крив и кой прав, обаче как всички желаещи да се включат от Чикаго /и оплюващите, и подкрепящите Джино/ се свързаха, как пък от ББ успяха да намерят Дейна, за да се говори с нея, как и клиповете й пуснаха, а само сестрата на Динко никой не е могъл да я открие толкова дни. Търсили й, звъняли й, обаче нъц - така и не са се свързали с нея. Интересно.....

Не се учудвам. И аз да съм, няма да им участвам в цирка. Да си звънят.

На мен пък ми е интересно как всички с Норделка се свързват, за да я информират - и за Шеф Петров, и за сагата Динко-Бианкалана.

Убедена съм вече, че Коцето или Фънки ще е "новата любима риалити звИздЪ на целокупния български народ".

# 124
Леле,конфликта Джино-Динко стана международен проблем,ако довечера няма решение ще настане революция   #Crazy Mr. Green
Всички в студиото са за Коцьо,май той ще е победител  Rolling Eyes
Луна-кукувицата и ухажор си намери.Този лекар ми се строи искрен,значи е по-луд и от нея..и той лекува хора !!!!

# 125
Обади се жена от България и каза, че на една нейна бивша колежка дъщеря й била в някакво заведение/предполагам посещавано предимно от българи/ и чула на съседната маса сестрата на Динко да говорят по случая,отишла при тях и сестрата я помолила да каже,че Джино й дължал пари и на нея, а после тя щяла да се реваншира, защото Динко щял да спечели. Жената казала, че ще си помисли и споделила с майка си/колежката/, а тя споделила с жената, която се обажда при Гала. На въпроса защо на се представят майка и дъщеря да кажат истината, отговори, че се били страхували от сестрата на Динко и от него.
Все едно те няма да се досетят кои са.

# 126
  • Някъде в Матрицата
Привет и от мен в новата тема.

В неделя, реших да не отварям форума, а то доста страници се навъртели. Laughing
Ами няма да ги чета, но пък през изтеклата година доста четох. Не само форума и ФБ. LaughingLaughingLaughing
От останалите в къщата, не желая Динко да става любимата звезда на България. Защото с едното от децата ми имаме облог, ако Динко стане победител, аз трябва да спра да гледам ББ и производните му завинаги. Laughing

# 127
Брадъра стана като Мис България - който плаща, той печели.

Дали ще дадат випкартаотплазата на бате Коста като излиза последен??? Ех, с 5 пълни вечери по Нова Година и ще си избие спонсорството на брадъра... Дий и Деборка са уредени с участийца, а за Фъню ще се отваря винаги вратата на тайната стая... Или ще го чакат данъчни и антидрога ченгета??? Как мислите?

# 128
Пишем си ние тук, кършим пръсти по клавиатурите, вадим аргументи като за докторат, правим теренни проучвания в Чикаго, а пак ще си стане както си знаем- победителят е предизвестен...Ех Райне, Райне, какъв мъж изпусна...Пиле мое...

# 129
Говорите така за да не урочасате Джино ли?  Grinning   Утре Гала ще си пие кафето с него...

# 130
Чикагско-Ямболската сага се обогатява, учинайки, стринки се включиха, то си стана въпрос с международно значение.
Аз в Чикаго не съм била, но явно там си живеят задружно, всеки с всеки си е омешал капите, заеми, услуги, измами...

И законите в САЩ не ги знам, но не мисля, че при това полулегално живеене в този тип бг общности, полулегално и нелегално работене, предаване пари на ръка без документи и т.н., какво ще помогнат законите.
Именно!В щатите живеят няколко милиона човека НЕзаконно.Къде са тръгнали някои да парадират с ред и законност?!Точно Чикаго е известен като един от градовете,които  защитават незаконните мигранти.Нали наскоро и във всички новини показаха техният кмет,който открито се противопостави на решението на Тръмп незаконните да бъдат екстрадирани и властите приеха някакъв местен закон за закрилата им.Какви документи,какви пет лева?Днешната защитничка звъня от Б-я.Нейна бивша колежка се обадила да каже,че дъщеря и в известно заведение в Чикаго,чула разговор от съседна маса. hahahaСестрата на Динко търсела българи да омаскарят Генчо.Сега ако започнем всички да чуваме от съседните маси...не знам. ooooh!Трябваше и аз да се обадя,да се изгавря.Можеше да поискам ръката на Динко Joyпримерно. Flutter

# 131
  • ВАРНА
 Темата е великолепна!"От местопрестъплението-Чикаго" е изключително въздействаща сага!Ще ми липсва!

# 132
А ония честни хорица, дет прали пари в Чикаго и ги тикнали в панделата дали нам си колко хиляди долара на измамника Джино, но той не е окошарен, щото не е прал пари, ползвал си ги е мръсни... Joy

# 133
Някакъв бг лекар в Кейптаун се обясни в любов на ЛунА, само дето не ѝ предложи брак.
Слушам и не вярвам на очите си!
Гала разля големия бидон с олиото пак.

А-а-а НЕ, Луна каза гордо накрая: Гала, гответе се за сватба!!!:dizzy_face:

И да питам, че нещо нощните заведения в София хич не са ми познати...Тая "Плаза" да не е на Константин заведението, в което бяха открили специална стаичка за шмъркане?Close

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 12:08 от valya_bl

# 134
Досега мълчах,но ще извадя истината на бял свят!Жертвата съм на сексуални посегателства от Динко,Джино,Фънки и Коце.През последните 20год. съм била щипана,опипвана от изброените.Не наведнъж,а така във времето.Ако някоя от вас е станала тяхна жертва,нека се присъедини към мен и заедно ще отидем на лайфа довечера да ги оплюем в ефир!  Crazy
На финал остават Люси и Тъпото,ако мечо ми плати,ще кажа,че и Захажаева ме е опипвала и правила неприлични предложения.

Общи условия

Активация на акаунт