Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 370 074
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 105
В На кафе удариха дъното, то бива мазнене от страна на Гала, но чак толкова.
И този фен, който го пуснаха  ooooh!
Завиждаш! На кандидатите на Луна! На нас най-много от Чикаго да се обадят да ни бутнат някои 100 000 долара.

# 106
И този фен, който го пуснаха  ooooh!
Завиждаш! На кандидатите на Луна! На нас най-много от Чикаго да се обадят да ни бутнат някои 100 000 долара.

Еххх, позна да ти кажа. Всичко е от завист.  Mr. Green Особено за очилата и от Лас Вегас, искам и аз такива.

Абе в крайна сметка ще вземе ли хонорар Луна или не?

# 107
Добро утро, Финалисти!  Laughing

Sms за никой от тая сбирщина не бих пратила! Който и да напусне последен къщата все ще е срам и позор. Всички са ми тъй противни, че като един мазохист с кеф ще ги изгледам довечера за последно.  Flutter

пп Ще си купя календар на една известна Фейс-Котка. Част от приходите ще отидат в подпомагането на други котки.  Laughing Шефе, шефе...трябваше да си в този сезон.

# 108
Добро утро, Финалисти!  Laughing
...
пп Ще си купя календар на една известна Фейс-Котка. Част от приходите ще отидат в подпомагането на други котки.  Laughing Шефе, шефе...трябваше да си в този сезон.
Румен ПРЕЗИДЕНТ!!! Wink

Аз смс-и не пускам, освен за благотворителни кампании DMS.

# 109
И този фен, който го пуснаха  ooooh!

Според мен това си е един вид защитна реакция от страна на Гала
Че онова лудото Ленче, ако побеснее в ефир ще ги залее с вода, с чай, ще потроши студиото, ще оскубе Гала, ще опердаши Антончо и няма да могат да я спрат Laughing

# 110
  • Оптимист по принуда
Тва ЗорЬи ми е направо неудобно да го слушам. Как нямат грам морал тия жени..

# 111
Тва ЗорЬи ми е направо неудобно да го слушам. Как нямат грам морал тия жени..
Тихо, че сега ще ти заобясняват колко интелигентна, четяща и ерудирана е и това ще оправдае лекото й поведение.

Но като изключа това - тия двамата "мъже" малоумни ли са да ровят така защо е изгубила бебетата? Много нетактично към жена!

# 112
Вижте сега - Зори си каза, че не е евтина. Точка!!!
А Антония Петрова буквално ме е страх да я гледам Scream

# 113
И този фен, който го пуснаха  ooooh!

Според мен това си е един вид защитна реакция от страна на Гала
Че онова лудото Ленче, ако побеснее в ефир ще ги залее с вода, с чай, ще потроши студиото, ще оскубе Гала, ще опердаши Антончо и няма да могат да я спрат Laughing

Ха ха, направо си го представих!
Дайте повече информация за негледащите, дее!
Подкрепям предложението да се прехвърлим някъде, но в Литературния не ща - идва ми прекалено литературната полиция.

# 114
"Мъже", тези коментатори са далеч дори от бегло понятие за мъж, "ама той те преби и ти ги загуби ли?!", "ама ти по собствено желание ли ги махна?!". Ще повърна.
Каквото и да е направила, както и да се е случило... така ли се коментира, с едно такова фриволно тонче, все едно обсъждат бримка на чорапогащника.

# 115
Пак слушам диалога на Фънки и Джино и пак се отвращавам от използваните думи.

# 116
Пак слушам диалога на Фънки и Джино и пак се отвращавам от използваните думи.

Фънки никога не ми е бил симпатичен, но в тоя диалог беше класи над циганчето-позьор и го смачка.

# 117
Фънки винаги в бил груб и простак в изказванията,но и Джино не му отстъпи,което беше още по-грозно. Забрави за доброто си възпитание и обноските. Поредно доказателство,че е позьор и всичко е фалш.

# 118
Чикагско-Ямболската сага се обогатява, учинайки, стринки се включиха, то си стана въпрос с международно значение.
Аз в Чикаго не съм била, но явно там си живеят задружно, всеки с всеки си е омешал капите, заеми, услуги, измами...

И законите в САЩ не ги знам, но не мисля, че при това полулегално живеене в този тип бг общности, полулегално и нелегално работене, предаване пари на ръка без документи и т.н., какво ще помогнат законите.

# 119
Малии, тетката от Люлин (предполагам) чула от друга тетка от Чикаго, че сестрата на Динко вербува трета тетка да лъже, то тва Чикаго по-малко от Мало нанагорново, сички се знаят  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт