Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 370 063
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 90
  • Сф
Те всички са си взели хонорарите.Има значение единствено моралния победител. За мен това е Джино. Те са там в изкуствена среда, нито гладни ще ги оставят , нито жадни.И въпреки това , злобата и лицемерието, което демонстрираха Фънки и Захажайка ми е противно.Докато Коцето и Светла са льоловци и се движат според вятъра, а Динко примат в чист вид, не виждам никакъв шанс да ги величая.Много даже ми е гот , че мазния, куцащ циганин - измамник ги превъзхожда с поведение и възпитание.Също и с поддържане на външния си вид.Омръзнало ми е от нетолерантно отношение към различните. Най съм разочарована от Фънки.За какъв се мисли тоя? Докато се е наливал с водки и е забивал с Черно Фередже и клубове по нощите, Джино е бачкал.Той ли намери да търси сметка кой какво е чел! Големия метал, първа дружка на чалгаря и бутилката, която ги обединява. Обикновена пиянка с комплекси- на 100 години, нищо повече..

# 91
- Джино има сигурни минимум 5 СМС-а от мен.
Имаш време за размисъл. По- добре си купи един шоколад, поне ще ти се услади
А не, не! Шоколадът знаем къде се лепи. Lady Cassiopeia Duva, по-безопасно е да пускаш смс-и  Wink

# 92
Хайде и аз в последната тема!  bouquet
Все ми е едно кой ще спечели, стига да не Джино, Светлана, Захажаева, Коцето и Фънки. То не остана никой.  Mr. Green

# 93
Ми тя може и да ги е взела за толкова от там, няма да е първия китайски боклук продаван на туристите на безумни цени.

Може, може. Дала си е последните пари, затова не е могла да си купи куфари за предаването, та направо с кашончета.

Дами и джентълмени, давайте да мислим накъде ще се ориентираме после, че мен темата ме разтоварва и много ще ми липсвате. Ако трябва някое футболно първенство да коментираме, важното е да сме тук.

# 94
  • Испания
Луна: "Те се уплашиха от мен от първия ден".

Ами то си е за страааааааах.

Луна: "За последно го казвам: при мен беше роля". Обаче си вярва.

# 95
- Джино има сигурни минимум 5 СМС-а от мен.
Имаш време за размисъл. По- добре си купи един шоколад, поне ще ти се услади
А не, не! Шоколадът знаем къде се лепи. Lady Cassiopeia Duva, по-безопасно е да пускаш смс-и  Wink

1 смс = 1 ред шоколад Милка Laughing

# 96
Дами и джентълмени, давайте да мислим накъде ще се ориентираме после, че мен темата ме разтоварва и много ще ми липсвате. Ако трябва някое футболно първенство да коментираме, важното е да сме тук.
Прочетете по една-две книги и елате в Литературния клуб!
Скрит текст:
Simple Smile

# 97
Не можах да гледам Миглена и Патрашкова (толкова мъдрост в понеделник сутрин ще ми дойде в повечко  Rolling Eyes ), но от прочетеното, че нямат фаворит но Фънки или Константин трябва да спечели, ми става ясно, че гласят един от двамата. И като много морални двете дами подкрепят вечно пияните присмехулници. Фънки може би имаше потенциал да покаже по-добри черти от характера си, не разбирам защо не го направи, но Коцето толкова си може.  newsm08

# 98
Аз мисля, че хората се заблуждават, че Фънки е един весел добряк дебелак, който играе роля, когато псува и обижда. Така мислеха и за готвачите, ама и в трите случая се оказа, че не е така. Че просто са злобни хора.

# 99
Фънки няма да спечели. Един от моралните стълбове на републиката ще е - Джинко или Константинко.

Аз не се заблуждавам, Фънки никога не се е изживявал като добряк.

Луна цикли при Гала.

# 100
  • тук, на мястото си
Да се запиша и аз.
Ще раздам, че свършва тази голяма простотия.  В началото си мислех че ще е интересно и какво , пак се делят прости и умни. За пореден път  Ентилигенцията  доказа,  че ги бива само като надигат чашката и цигарата.
Бих гласувала за Джино или за Динко, за мене са хора които не се превземат,  а това между тях е интрига изкуствено създадена за рейтинг. Но няма да гласувам, защото стотинките ми ще идат в някой джоб който не заслужава,  а първото място още отначало е дадено на пиендето-наркоман Коцкю.

# 101
Олееее - Луна пее при Гала хахахаха
Не мога вечеее - таи жена е за лудницата Laughing

# 102
В На кафе удариха дъното, то бива мазнене от страна на Гала, но чак толкова.
И този фен, който го пуснаха  ooooh!

# 103
Някакъв бг лекар в Кейптаун се обясни в любов на ЛунА, само дето не ѝ предложи брак.
Слушам и не вярвам на очите си!
Гала разля големия бидон с олиото пак.

# 104
  • Сф
Господи! Луна е луда!

Общи условия

Активация на акаунт