Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 370 050
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 75
- Джино има сигурни минимум 5 СМС-а от мен.
Имаш време за размисъл. По- добре си купи един шоколад, поне ще ти се услади

Вместо да пълниш джоба на Божков и Тупарев, защото те ще дадат плакета на когото са решили!

Кажи честно...вярваш ли в Дядо Коледа???

По добре плати хляба в магазина на някой пенсионер, ще си направила едно добро дело, и ще видиш как ще се напълнят очите със сълзи на благодарност и ти ще се почувстваш Човек!

# 76
Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

последна тема

# 77
1.Зайка Жайка
2. Фънкаря
3. Коцето
4. Стефка
И Динко, Гиньо и сие - без значение... Дали пето или шесто място. И двамата незабавно трябва да напуснат къщата.

# 78
  • Оптимист по принуда
Да беснее колкото си иска, само официално да обещае да не се г#зи в розово трико в национален ефир евър агейн.

# 79
  • София
При така стеклите се обстоятелства се надявам Фънки да победи. SMS категорично няма да пусна.

# 80
Миглена и Патрашкова по Нова, нямат фаворит, но трябвало да спечели Коце или Фънки

# 81
  • на брега на морето
Ако Джино беше такъв измамник, за какъвто го представят  вече да е на Марс и щеше да види Чикаго през крив макарон.
На Марс не може да стъпиш, ако нямаш котка. newsm03

# 82
Добро утро! Аз довечера очаквам Луна с огромен букет и феерична рокля до Н.Кънчев да помахва кокетливо с ръка, а Нордел да и държи шлейфа.

# 83
  • на брега на морето
Коцко най- накрая на сезона ще му се повдигнат клепачите😗😨💆
Някой спомена, че връз тях е седнал Фънки  Joy

# 84
Нямам фаворит този сезон, даже ми се иска да ги изгонят накуп Laughing Гледа ми се обикновен Брадър, не с банални до безкрайност "звезди". Crossing Arms

# 85
  • Испания
Днес в "На кафе" от Кейптаун високопоставен българин ще се обясни в любов на Луна. Ти да видиш!

Добро утро!

В момента - продължение на разговора с Лухче.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 09:50 от smileys

# 86
Извъредно вкарват Луна и става победител. Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

"Дан си пила нафта?" Satisfied

# 87
Очилата на Луна 5000 $ , купени във Вегас. Joy

# 88
  • Испания
Очилата са от Лас Вегас и струват 5 000 долара. Искала била да ги даде за благотворителност.

Луд умора няма!

Сипвали ѝ зехтин навсякъде, включително и в тоалетната. Липсвали ѝ неща, унищожили ѝ много от "реквизита". Тя това ще го докажела.

# 89
Ми тя може и да ги е взела за толкова от там, няма да е първия китайски боклук продаван на туристите на безумни цени.

Общи условия

Активация на акаунт