Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 219
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 250
Верно, бе!  smile3532

# 2 251
  • Варна
Не знам за вас, но аз съм повече от пУтресена що чудо са тия Оратница. Честно цял ден не мога да се спра да ги слушам. И такава само скришом тропкам, тропкам с петичките под бюрото. Че да не ме видят колегите и да си кажат "Тая пък сега кво я прихвана!?" Grinning Grinning

Много свежа група, ама мнооооого! Имайте предвид, че съм метъл фен... ама не от ния, където само за Гънс енд Роузес и Ей Си Ди Си са чували, ами от ония другите, които абсолютно всякаква жица слушат, а най им се услаждат траш, дет, пауър тресни. И на мен дори тия много ми допаднаха. Мнооооооо метъл има в тях, брат, много... \m/ Става и за куфеене, става и за пого.

# 2 252
  • Другата България
Не вярвам че ще се опитат да му вземат по някакъв начин печалбата, друг е въпроса ако самия Яни сглупи и ги профука заедно с тях.
Тогава никой няма да му е виновен.
Знаем приказката за баницата
А, не че някой ще му ги вземе, той сам да си ги набута за глупости и кошерите да станат мираж. Laughing

# 2 253
Спирит, да, ама ми се стори ненужно да им свирят и пеят, докато  отговаряха на въпросите от алманаха, това разсейва. Не беше честно според мен да им надуват на финалистите главите, които и без това не са много пълни. Simple Smile
Ох, сега ще вземе някой да се обиди. Stuck Out Tongue

# 2 254
  • Другата България
Не другаде, ами някъде ей така, случайно из медиите не са ли чували/чели за Евтимий ТЪРНОВСКИ, защото въпросът май беше кой е защитавал Търново, т.е. отговорът се съдържаше във въпроса. За Самуил въпросът най-много ме възмути, по-точно безумният отговор на Калоян. Признавам си, че и аз като Тари се усъмних, че пОказно дава грешен отговор по някаква неясна за зрителите причина. Но за Яни се убедих не само снощи, а и по време на цялото предаване, че не прави връзки между събития и дати, не може да борави фактите, с които разполага и не прави изводи. Само голо зубрене. Пак да кажа, не само заради снощи, а като цяло съм ужасена от нивото на знания на участниците. И моля, не тълкувайте поста ми като "оплюване" на победителя - напротив, той най-много от всички заслужи победата и както казах, на фона на всички останали там е направо професор, но не бих искала детето ми да учи история от "историк" като Яни. По-добре за всички ще е да си гледа кошерите и да остави историята на истинските историци.
Поиграх си малко да го потърся, но ето под това мнение се подписвам с две ръце. Hug

# 2 255
Спирит, да, ама ми се стори ненужно да им свирят и пеят, докато  отговаряха на въпросите от алманаха, това разсейва. Не беше честно според мен да им надуват на финалистите главите, които и без това не са много пълни. Simple Smile
Ох, сега ще вземе някой да се обиди. Stuck Out Tongue
Кой ще се обиди.Баш така си беше.
Групата свири, певицата пее та се къса с цяло гърло, водещите кудкудякат едновременно да пускаме СМС....е само Самуил ще ти е акъла.

# 2 256
Ее, мани, за някои всяко мое мнение е обида към участниците, всяка закачка - провокация, фръцват се, че повече няма да пишат, че съм нетактична, не щадя чувствата им към участниците в предаването..., абе... Да сме живи и здрави.  Simple Smile

# 2 257
  • София
Виолета ще бъде гост утре в Преди обед Simple Smile

# 2 258
  • Вестерос
Ензим, май хич не се четем. Бях решила да не коментирам повече, но виждам, че ме споменаваш.
Първо идиот никой не съм наричала, не ми слагай тази "дума в устата".
Второ- мерси, че ме оприличи на спамерка!
Трето- относно теб коментарът ми беше само и единствено, когато коментираше , че сме будали да пуска смс-и леко с подигравателен тон и тогава се изяснихме. До тук.

Последните коментари за обидите за участниците бяха свързани с двата потребителя с малкото коментари, които от 1,2 седмици тропат участниците нарочно и по-точно Калоян. Това се забеляза от повечето също, не съм ги коментирала само аз.

И тъй като държа да има уточнение , затова и пиша всичко това.
Пък нека се фръцвам.
Спирам , че нали "все спамя" .

# 2 259
Гледам в профила на Станко пак пубрикувал клип този път с Яни двамата в колата му ,отивали при едни приятели да се видят  lalalala

# 2 260
  • Другата България
Гледам в профила на Станко пак пубрикувал клип този път с Яни двамата в колата му ,отивали при едни приятели да се видят  lalalala
smile3532 Казах ви аз, първи дружки.
Последните коментари за обидите за участниците бяха свързани с двата потребителя с малкото коментари, които от 1,2 седмици тропат участниците нарочно и по-точно Калоян. Това се забеляза от повечето също, не съм ги коментирала само аз.
Единия като нищо може да е Сълзата, да знаеш. smile3506

# 2 261
  • Бургас
гледах сега Валерия - призна си, че не е нито с Пешо, нито с Алек, били запазили добри отношения
също призна, че преди последния дуел Алек й казал "мисля и за себе си, не само за теб", тъй че решил да разчисти конкуренцията и да прати Станислав на дуел, това с либофта е било само оправдание
не съм злобарка, но направо злорадствам, че след всички излагации и ревове на Сашка  любимата го отряза, вече няма как да се дуе, че е спечелил  във фермата

# 2 262
  • Другата България
гледах сега Валерия - призна си, че не е нито с Пешо, нито с Алек, били запазили добри отношения
също призна, че преди последния дуел Алек й казал "мисля и за себе си, не само за теб", тъй че решил да разчисти конкуренцията и да прати Станислав на дуел, това с либофта е било само оправдание
Каква изненада! smile3532

# 2 263
Първо идиот никой не съм наричала, не ми слагай тази "дума в устата"

Троловете ще престанат ли да обиждат ? Смятам да почна да ги докладвам за спам вече! Аман от повърхностни и плиткоумни потребители..

Аз ти слагам думи в устата ли, Тиф?
На тебе провокаторите, тролове - както ги наричаш, толкова ли ти пречат? На мен не, разнообразяват темата, не може всички да са на едно мнение, не бих си позволила  да нарека някого плиткоумен, за разлика  от тебе. Когато е имало обиди към потребители, винаги съм ги докладвала.

# 2 264
Станко вътре му викаше какво ли не включително лисунгер, но сега са вечни неразделни приятели Wink. От това което съм видяла от Станко във фермата нямам много вяра в това "приятелство". Май много скоро ще чуем, че двамата ще започват общ бизнес Smile. Радвам се, че Калчо и Вили не са част от компанията.

Общи условия

Активация на акаунт