Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 217
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 265
А така! Скарайте се хубаво, спорете, че да не ми мъчно, за темата. Flutter

Три месеца много приятно място и накрая като власите. Joy

# 2 266
Гледах сега интервюто на Валерия и да ви кажа много приятна беше. Имаше потенциал като участник, който би ми харесал, но историята с Алек изобличи част от лошите и' черти. Опрадава отношенията си с него с това, че била много добричка и не искала да го нарани. Аз като жена такава обосновка не мога да приема, тя от доброта може и да спи с него. Отделно, колкото и неприятен да ми е Алек, никой не заслужава да бъде така заблуждаван и според мен истината боли по-малко.

Хм...Яни с интересна компания се е събрал, ако Калоян и Виолета странят от него бих ги разбрала. Жалко, но в такива условия трудно би се зародило истинско приятелство. Човек има нужда от подкрепа, да се социализира и се захваща към някого, но навън условията са различни и в един момент може да намате какво друго да си кажете освен коментари за общото ви преживяване и това в един момент се изчерпва.
Както и да е, да сме живи и здрави и да си гледаме нашите приятелства, другите си знаят. Simple Smile

# 2 267
Да Яни да си прави сметката. Имаше човек който се сприятели с него още през първата седмица на предаването и си останаха в такива отношения през целия сезон. Това според мен е истински приятел (като си спомня как настървено го подкрепяше на дуела срещу Владо Николов, пък и на този срещу Станко), а не тези които започнаха да го хвалят и го налазиха веднага щом свърши предаването, а вътре във фермата не го брояха за жив. Чисто лицемерие е за мен.

# 2 268
  • Буркина Фасо

добре де , има ли спамещи ? - нЕма.
спорещи трябва да има - известно е по какви причини.
недоволни ... на всяка крачка сме  Laughing
в следващата Ферма ще ви споменавам всеки ден и само глеИте да не гласувате за мен #2gunfire
 hahaha

# 2 269

в следващата Ферма ще ви споменавам всеки ден и само глеИте да не гласувате за мен #2gunfire
 hahaha

Имаш 10 СМС от мен.
Само дай знак кой си та да знаем , да сме сигурни.

# 2 270
  • София
Аз предлагам да носи тениска на БГ МАМА и така ще го разпознаем, че е наш човек. Grinning

# 2 271
  • Буркина Фасо
Аз предлагам да носи тениска на БГ МАМА и така ще го разпознаем, че е наш човек. Grinning
искаш да спамя във Фермата ли ?
това ако стане тук ще ми сложат етикет "БАН-ан ям"  hahaha

Имаш 10 СМС от мен.
само толкова ли струвам  newsm78
ще намеря начин да ме познаете  Laughing

# 2 272
  • София
ognob e прав, djoleva, все пак имаш право на 15 смс-а.  Laughing

Калоян и снимка с Гечо си е качил.

# 2 273
ognob e прав, djoleva, все пак имаш право на 15 смс-а.  Laughing

Калоян и снимка с Гечо си е качил.
Ееее чакай де нека първо си ги заслужи
На първо време 10.
Като за наш човек.Все пак за Калоян пуснах само един.

# 2 274
Хареса ми Вал сутринта! Позитивна, чаровна и откровена - много достойно отговори на всичко, което я питаха - най ми хареса: бях сама като влязох и сама като излязох от фермата.
Относно компаниите с Яни и сие - сега имат ангажименти - предавания, мероприятия и им се налага да са в София - след седмица -две всеки ще си поеме по пътя и няма да са в тези конфигурации.

Цялото им приятелство ще е ден до пладне докато се усетят, че само с купони не се живее.

# 2 275
Относно компаниите с Яни и сие - сега имат ангажименти - предавания, мероприятия и им се налага да са в София - след седмица -две всеки ще си поеме по пътя и няма да са в тези конфигурации.

Цялото им приятелство ще е ден до пладне докато се усетят, че само с купони не се живее.
И аз така мисля.

# 2 276
  • Буркина Фасо
пусни тема "след Фермата 3". тая вече си е изпяла песента и трябва да се архивира. Laughing

# 2 277

hahaha

Имаш 10 СМС от мен.
Е как кой, първият сигурен финалист, мноУ ясно! Grinning

# 2 278
  • София
Значии, не знам, той ognob много обича да издава някакви неща, та стратегии в играта при него трудно ще се получат 😂 Ще трябва да разчита на научени знания от отпадналите фермерки от тоя сезон, които приюти.

# 2 279
  • Буркина Фасо
Значии, не знам, той ognob много обича да издава някакви неща, -той споделя своите сънища и срещи  Joy
та стратегии в играта при него трудно ще се получат 😂 Ще трябва да разчита на научени знания от отпадналите фермерки от тоя сезон, които приюти. от тях научих едно - да работя като гледам. мнооого работа се върши така

Общи условия

Активация на акаунт