Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 213
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 280
Относно компаниите с Яни и сие - сега имат ангажименти - предавания, мероприятия и им се налага да са в София - след седмица -две всеки ще си поеме по пътя и няма да са в тези конфигурации.
Цялото им приятелство ще е ден до пладне докато се усетят, че само с купони не се живее.
И аз така мисля.
Тъй де, събрали се айляците без ангажименти, маат гащи... Вили има деца да гледа, млада майка с 2. Калоян- нито им е на годините, той си има там неговите си тийнейджърки да джитка с тях... От време на време пийва по едно питие с "дъртежите". Какво приятелство очаквате между Яни и Калоян- 10 години разлика... Ще бъдат просто добри познати.

# 2 281
  • Вестерос
Яни е на 29 , Калоян на 25.

# 2 282
Като цяло много добър сезон, но вторият за мен остава най-добрият. Все пак казах ли ви, че видях Станислав, Валерия и Алек на клип в дискотека, и че Виолета бие Алек.  Peace Peace Доволен съм с удоволствие ще гледам и 4ти сезон, а защо не и да се запиша.  Grinning

# 2 283
Току що гледах рекламата по телевизията за кастинг за четвърти сезон. Хайде момичета, записвайте се. Ако не, поне ще имате много фенове от тук  Laughing

# 2 284
  • Великобритания
Много се радвам , че ще има 4-ти сезон
Определено е най - харесваното от мен Бг предаване ,
интригите , скандалите , положителните и отрицателните герои , показването на част от традициите ни , дори темите във форума го правят неповторимо за мен .. С удоволствие ще гледам още много Ферми
Благодаря за темата , нека не я завършваме с лоши чувства Simple Smile

# 2 285
Със сигурност го е казвала нееднократно! Включително и в предаването сутринта, преди да поправи Сашо Кадиев относно възрастта си.

Забравят хората като са били на 20 какви са ги вършили, няма човек, който да се гордее с всичките си дела в живота. Ще се научи.
Само дето има и хора, които на 20 са семейни и с деца! Лично аз на нейната възраст бях преживяла такива брутални неща в живота си, че винаги ми е смешно, когато някой твърди, че на 24-25 години хората са в някаква невръстна възраст!

Не всеки минава по един и същ път. В крайна сметка семейството и опита учат човека, а не номера който ти определя възрастта.

# 2 286
Някоя от вас има ли представа какво точно прави Калоянчо в последната си инстаграм видео история Smile?

# 2 287
  • ново
В и В са при Хекимян в Тази сутрин 😀

# 2 288
Да, и Валерия чете прогнозата за времето.
Защо са двете?
Аз очаквах Виолета при "преди обед"

# 2 289
  • София
Нещо интересно казаха ли?

# 2 290
  • Буркина Фасо
ами взели са се. ще имаме сватба  :hahaha:

# 2 291
Виолета е много притеснена и много дървена. Странно Simple Smile Валерия по-добре се справя пред камерите, вероятно заради професията . Дано в Преди обед си е само Вили, Вал вече си мина по реда.
Аз вчера си пуснах първи епизод на Фермата, понеже не бях го гледала. Баси якото, а каква помия стана после. Simple Smile А си пуснах и поемата на Калоянчо. Посмях си се добре рано сутрин Simple Smile Хубав ден от мен, а дано Вили се поочупи при Сашо и Деси, че направо е мъка да я гледаш. Напряга ме с притеснението си, дайте ѝ малко вино и да ги почва GrinningJoy

# 2 292
  • Mediterraneo
Виолета след малко ще е при Сашо Кадиев.

# 2 293
Всъщност Валерия стои много добре пред камерите и ако си оправи диалекта, би се справила чудесно с прогнозата за времето. Интересно беше, че когато каза, че на дуела с Елена й е било много трудно и е искала да се откаже, заяви благодарността си към Виолета и... другите фермери, че са й помогнали да не се отказва. Алек беше използван и захвърлен. Joy

# 2 294
Спирит, да, ама ми се стори ненужно да им свирят и пеят, докато  отговаряха на въпросите от алманаха, това разсейва. Не беше честно според мен да им надуват на финалистите главите, които и без това не са много пълни. Simple Smile
Ох, сега ще вземе някой да се обиди. Stuck Out Tongue
Кой ще се обиди.Баш така си беше.
Групата свири, певицата пее та се къса с цяло гърло, водещите кудкудякат едновременно да пускаме СМС....е само Самуил ще ти е акъла.
Еле, па да броиш граници. Joy

Общи условия

Активация на акаунт