Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 399
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 330
Станислав разказа как се е озовал в затвора ,как е преживял там.Каза си фаворита си за финалист-Яни.Разказа и за приятелката си Теодора -хубаво му готвила и мислел за брак.Изготвял тениски с логото на неговата фирма на гърба ,а отпред лафа му "СетиУи се " Laughing

# 331
Къде гледахте промото за днешния епизод на Фермата?
Не го намирам нещо.През телефона съм  ми е трудно да търся и да пиша.

# 332
Голям сладур е Станко. И усмивката му не слезе от лицето, дори като разказваше не до там приятни неща. Много позитивен и симпатичен. Харесвам такива хора, които не се вземат на сериозно. Целият му живот до сега един малък екшън, разказан с усмивка.  

Жалко, че се сприятели с грешният човек.

# 333
  • Вестерос
Аз по тв-то го хванах

# 334
# 335
Благодаря,сега го изгледах.

Дали на Алек му светна лампичката след като Тома му казва ,че му идва да му удари един юмрук... Blush

# 336
И Гечо му казва - "Предаде ни ти." Simple Smile
А червилцето  от Тома - безценно. 😂

# 337
  • Разпиляна във въображението
След толкова много негативизъм може затова
Скрит текст:
Алек да е паднал от Вилиту

# 338
Ами сам си го е направил, така че нека сега да му се подиграват. Трябваше и един стек носни кърпички да му занесат. Любопитно ми е само дали е с Валерия след всичките тези "жертви", които уж направи. Някой каза, че го е видял с друга жена, но пусто му любопитство. Много ми се ще да го питат опосумите за това в ефир.

# 339
Вярвам, че след като отпаднат и Алек и Вал и като тръгнат по разните предавания, ще ги питат за развитието между тях.
А гласуването на старите участници анонимно ли ще е или като започнат да казват гласовете, ще кажат Х е гласувал за У?

# 340
  • София
Предишни сезони са казвали кой за кого гласува.

# 341
Трябваше и един стек носни кърпички да му занесат. Любопитно ми е само дали е с Валерия след всичките тези "жертви", които уж направи. ...... Много ми се ще да го питат опосумите за това в ефир.
И на мен, само за да разбера дали е било стратегия (копирайки един дето рева 3 месеца и спечели ББ) или наистина е имало увлечение.

# 342
А гласуването на старите участници анонимно ли ще е или като започнат да казват гласовете, ще кажат Х е гласувал за У?
Бубе, с камъчета в сандъчета ще гласуват, както винаги - не анонимно. Показват сандъчетата в промото. Simple Smile

# 343
Бубе, с камъчета в сандъчета ще гласуват, както винаги - не анонимно. Показват сандъчетата в промото. Simple Smile
Да видях промото и гласуването, но не знаех дали всеки си има надписано примерно Гечо, Марина... Явно е така и ще казват Гечо е гласувал за Х, Марина за У.

# 344
Да видях промото и гласуването, но не знаех дали всеки си има надписано примерно Гечо, Марина... Явно е така и ще казват Гечо е гласувал за Х, Марина за У.
Да, всеки има сандък. На камъчето пише за кой е гласа, на сандъка името на гласуващия.

Общи условия

Активация на акаунт