Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 368
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 75
Аз нали ви казах, че Сучкова не е тъпа, само е кифла?

# 76
  • София
Аз нали ви казах, че Сучкова не е тъпа, само е кифла?

Старичка.  Sunglasses

# 77
  • ново
Кифла, ама с пълнеж Joy каквото и да значи това.

# 78
Кифла, ама с пълнеж Joy каквото и да значи това.
Силикон сигурно Joy

# 79
Участниците преди месец и половина са влезли, а не сега..
    Вярно!Аз нещо се обърках,като мислех,че сега влизат и седят до финала на 17.12.

# 80
  • София
Абе кифла на 50 не звучи никак сериозно, просто е смешно.  Confused

# 81
  • ново
Тя самата си го каза, че е кифла, но с пълнеж. А какво разбира за пълнеж ми е трудно да си представя, но предвид предизвикателния и речник, може и силикон да е 😀

# 82
  • София
Искаше да каже, че е умна кифла, а не празноглава красавица т.е. мозък е пълнежа.  Crazy

# 83
Ооо, ама тя за красавица ли се смята, за умна красавица, де.  hahaha
С пошъл външен вид на тунингована руска селянка, страшна красота.  Joy
Все едно, радвам се, че отпаднА. Twisted Evil

# 84
  • София
Аз определено бих определила Марина за една от най-интелигентните жени вътре. То не, че и конкуренцията беше голяма.

Не мисля, че се е и определяла за чак такава красавица, но е провокативна, да, и макар и на 50 караше по-младите мъже да се заглеждат. Поведението ѝ на разгонена котка не ми харесваше, но то щом 10 години го е работила това, сигурно си е професиолна изкривяване. Grinning

# 85
Аз мисля, че по-интелигентните жени отпаднаха отдавна, Марина не я причислявам към тях, не мога.

# 86
  • Асеновград
Каква кифла на 50г. според мен си е втасал козунак .

# 87
  • Вестерос
Хахахахахахахахаха

# 88
Изгледах дуела и ...ехА.😁 Умрях от смях с първата игра, Марина бягаше като актрисите в Спасители на плажа, И и А с тяхното подобие на руски, агитката вече отчаяна ще има ли въобще край. И това е жена, която беше спрягана за силна и другите се бояха да я викнат на дуел, горката Дарина отнесе колко дуела, а сигурно Марина би била по-лесен противник от нея. Бих искала да видя Бентлито в такава многокомпонентна битка и е напълно възможно и тя да не е машината, за която я имахме.
Елена  е опасна обаче, слабичка, финичка, но за почти всяка битка е подготвена поне теоретично де.

За Вили бях, както казах, но все пак искам да съм обективна и не мога да не отбележа, че невъздържаността и ме подразни, както беше и при Алек с дуела му с Гинчев.

# 89
  • София
Да, излиза че Марина просто извади късмет на първото състезание, взе страха на жените и необезпокоявана стигна почти до финал... Сега като се замисля, всъщност тя имаше ли спечелена игра за имунитет впоследствие, освен тази с лютите чушки?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт