Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 401
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Не ми се струва възможно Вили срещу Алек на дуел, нали Вили е спасена и отива директно на финал или бъркам?

Скрит текст:
Бъркаш, спасена е само от първия дуел, който ще се излъчи днес. Simple Smile

# 106
  • София
Скрит текст:
Свързах се с отпадналия Тома айляка.И така  4 финалисти са тези ,соито ги знаем.Но Алек пада от Вили,не от Вал на дуелче.Тома като влезе във фермата искал да подари на Алек памперси,но продукцията не му разрешила и му подарил червило.Повечето са гласували за Калата от фермерите.
За първи път този сезон ме накарахте да прочета спойлер нарочно.  Laughing Ако е вярно, мога да кажа само eхааа!  Това ще го предвкусвам и гледам с огромно удоволствие.  newsm44

# 107
  • Пловдив
Искаше да каже, че е умна кифла, а не празноглава красавица т.е. мозък е пълнежа.  Crazy
Незнам дали точно това мисли и тя,защото е чух да казва че когато е влезнала във фермата е била кифла а на края вече се чувствала кифла,но не каква да е кифла а с пълнеж.

# 108
  • София
Искаше да каже, че е умна кифла, а не празноглава красавица т.е. мозък е пълнежа.  Crazy
Незнам дали точно това мисли и тя,защото е чух да казва че когато е влезнала във фермата е била кифла а на края вече се чувствала кифла,но не каква да е кифла а с пълнеж.

Ами поумняла е, иначе с какво да се е запълнила във Фермата ?  newsm78

# 109
Някой разбра ли кога ще влязат отпадналите фермери? Нямам търпение вече, особено след като прочетох спойлера на Елпи. 😂

# 110
  • На морето!
Предположението нали не е спойлер?
Като гледам промото за довечера, според мен ще има дуел Яни-Станислав и ще нападнат Яни, че слага алманаха за 5т. и така обрича "всесилния" Станислав.  Затова жените плачат (убеждават го да не слага на алманаха 1т.), той се ядосва, а "мъжете " кълнат.
Пак казвам, че това е според мен. Не е спойлер, а догадки по промото.

# 111
  • Другата България
А аз още гледам дуела. Laughing
Ми така де, правя няколко неща наведнъж, не смогвам иначе.

# 112
Е, ма, ако фермерът избира и двамата дуелисти, как се определя кой да реди точките?

# 113
Е, ма, ако фермерът избира и двамата дуелисти, как се определя кой да реди точките?

Може дуелът да е само от 1 игра примерно, но по-засукана.

# 114

Да, например на въпроси от алманаха да са всички дуели.  Joy. Ще ми се.  hahaha

# 115
  • Пловдив

И аз мисля, че предвид всекидневните двубои, вероятно играта е една, но многокомпонентна,ветиятно с равна тежест на всеки компонент и вероятно със сигурност един от компонентите е алманаха.
Що се отнася до Алек, нито ме дразни, нито ми е анти, вчера осъзнавам, че когато човек не Харесва някого, този някой каквото и да направи, все ще е лош. Ако избере любовта - лош е, че не си държи ма думата. Ако избере приятеля - лош е, че не обича Валерия, а само се прави. По мое мнение, ако е той фермер, ще направи мъжки двубой. Не за друго, а защото цялото му участие и всичко, което правеше, беше за любовта. Няма как да ИЗПРАТИ Валерия на дуел. Хората за любов развалят приятелства от детинство, не може да очакваме, че заради двумесечна дружба ще накърнява любовта си. Няма как просто да се случи това.
Но, поживьом увидем, всяко чудо за три дни, както бях забравила предните участници в другите сезони, така и тези ще ги забравим. И добре, че е така. Никому не е полезно да е толкова любен/мразен.

# 116
То хубаво заради любовта ще направи мъжки дуел, но нали пък няма да бъде мъжкар и няма да си е удържал на думата пред гуруто Гечо.

# 117

Да, например на въпроси от алманаха да са всички дуели.  Joy. Ще ми се.  hahaha
Да ама да им вземат алманаха.Без да имат възможност да учат вече.До тука.Кой квото научил - това.
Направо се чудя що не ме вземат в екипа да им давам идеи как да стъжнят живота на участниците.

# 118
  • Другата България
Последната игра на дуела ме разби мен. Това с тия тежести....евала на Виолета, личеше, че ѝ е много трудно, но издържа. Явно много я иска тази победа и тя като Станислав. А и аз мислех Марина за по-силна, не очаквах такава игра от нея.
Алек и Станислав няма да ги коментирам. Казали сте всичко.
Довечера да видим какво ще стане. Аз моите прогнози ги дадох вече. Grinning

# 119
Утре влизат другите фермери

Общи условия

Активация на акаунт