Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 264
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 145
Нали, после има да се чудим тука кметица ли е Пепа, каква е. 😂 Да се молим за клюки на лични. 😂

# 2 146
Мъжът ми е луд по предаването. Всичко може да прави, а по скандали за щяло и нещяло така ще им вдигне рейтинга. Та се чудя дали не може аз да го запиша? Щото като го моля да отиде, вместо да им крещи от дивана той не ще. Иначе ще ми  е хубаво да го гледам как намира кусури като дърта свекърва от разстояние, от дивана. 😂 За цели триии месецаааа❤️ С камери е свикнал...
Аз моя ако го пратя ще построи не една ами направо три ферми.
Не че нещо но го бива във всяка работа
Обачеее ако му вземат цигаритеее не знам.
Сигурно ще си дойде.
Джоли, а ти недей да бъдеш толкова сигурна.  Joy
Аз не съм много сигурна, че ще пусна транспарант, щото....

Аз също няма да търча пи баирите за да развявам транспаранти.
Айде нема нужда.
Виж да ида да мятам цигари през оградата за да стои там мирен е по вероятно...хахаха

# 2 147
  • София
През оградата няма да стане, с дрон ще му спуснеш едно стекче, да си има. Пък като и почерпи останалите фермери, всички ще го заобичат, ще им спечели гласовете на финала. Поне на пушачите. Grinning

# 2 148
Давайте момичета, да влизаме във фермата, докато още има свободни места. Че къде на друго място ще се научим, как се украсява хладилник с дантели и бурканите с туршия с дантела и изкуствени камъни, да връткаме тутурутки и други полезни неща Grinning

# 2 149
ММ спря цигарите, останах само  аз останах грешната мадона с..... Та ако беше пушач не цигари, а сладко щях да му пускам. Мечтииии  Joy

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 17:51 от Билян@

# 2 150
И аз мислех моя да го записвам. Той е от тия всичкоможещите, инженерче. Каза, че ако бил там щял да направи сума ти автоматизации, да не се мъчат хората на ръка. И да готви може, и то как...Но ми е малко тежичък, викнат ли го на дуел, си се прибира Simple Smile Аз като чух за формата, направо бях ьалетяла да се записвам. Но като видях, че ще го правят Иван и Андрей, се отказах, даже се отказах и да гледам. Щото ми е ясно, че ще се търсят хляб и зрелища, по-малко хляб Simple Smile Не мога да си позволя да се излагам, животът ми така се стече, че е неприемливо Simple Smile Но ще гледам пак със сигурност.
Днес Яни в Преди обед малко ме поизнерви. То па бива, бива скромност. И се прави на умряла лисица, с Вили нищо не било, той едва ли не не се сещам коя е. Не може да каже като човек кой е почувствал по-близък. Баси! Всички, та всички. Виолета я спомена някъде на осмо място, Калоян съвсем го забрави. А на фермерите каза със сълзи на очи да гласуват за него, че му бил най-близкия човек. Странно. За мен интригата снощи приключи с отпадането на Виолета. От там насетне - скука. А Калоян беше много голямо разочарование и ме е яд на него, че даде основание на хейтърите.

# 2 151

Тази снимка ми е малко странна, освен ако не е фотошопната. Или съм пропуснала някаква история.
ахахах Станко каза, че ще ги продава и е направил на всички явно, не виждам обаче Елена и Вл.Николов.
Франческа до Яни залепена пак, има нещо таммм
Тенеските от снимката се продават с благотворителна цел.
Тове е писал на стената си във фейсбук

🇧🇬Тениските с които се снимахме на финала на фермата, след това бяха подписани от всички играчи във фермата. Тениските ще бъдат предложени на търгът и парите от продажбата на 21 бр. тениски с подписи от всички ще отидат в помощ на Иво❗
Също така и ще предложим една уникална дървена скулптура, парите от която също ще отидат за Иво❗
Нека бъдем добри и не само по коледа❗❗❗
#фермата #България #СтаниславЛаскин #СетиУисе #мисъл #НЕПОВТОРИМИ #страница #звезди

# 2 152
Просто явно Яни и Калоян не са приятели вече. Не е толкова изненандващо. Яни е в компанията на Станко и Алек, а там кой знае какви ужасии са се говорили за Калчо. Здраве да е.
Мен чак ме учудва колко нормално приема загубата си Калоян. Не изглежда да я е взел много присърце. В инстаграм е качил видео история в която е написал "Най-накрая всичко свърши, мога да си отдъхна".
Гледах и негови видеа в инстаграм в деня преди финала където не ми се видя никак мотивиран да спечели. Малко ми е странно.
 Той в инстаграм следва само Виолета и Диана, май това ще са му основните приятелства от формата. И Сапунджиев евентуално.

# 2 153
  • Sofia
Тези дни дали ще гостуват в бтв Вили,Вал,Алек и Калоян?
Двамата влюбени май не са заедно...

# 2 154
Тези дни дали ще гостуват в бтв Вили,Вал,Алек и Калоян?
Двамата влюбени май не са заедно...
Би трябвало  всички да се изредят до петък.

# 2 155
Просто явно Яни и Калоян не са приятели вече. Не е толкова изненандващо. Яни е в компанията на Станко и Алек, а там кой знае какви ужасии са се говорили за Калчо. Здраве да е.
Мен чак ме учудва колко нормално приема загубата си Калоян. Не изглежда да я е взел много присърце. В инстаграм е качил видео история в която е написал "Най-накрая всичко свърши, мога да си отдъхна".
Гледах и негови видеа в инстаграм в деня преди финала където не ми се видя никак мотивиран да спечели. Малко ми е странно.
 Той в инстаграм следва само Виолета и Диана, май това ще са му основните приятелства от формата. И Сапунджиев евентуално.
На мен много ми е чудно,как е възможно да се търси теория на конспирацията в абсолютно всичко.В абсолютно всеки сезон на всяко ТВ реалити,все еди кой си бил отдавна предопределен,а то накрая все друг излиза победител.Сега какво излиза,че от добра воля и приятелство момчето скарано с историята (дето чете 30 страници в продължение на два месеца) е подарило победата си на друг историк,дето не знае колко са ни сухопътните граници ?!

# 2 156
emiliq_ivanova94 , ти що се изявяваш кат' последна инстанция?
Мислех, че отдавна си се разкарала.
Специално за това ли се регистрира, да дразниш!?
Всеки е свободен да си прави каквито иска изводи.

# 2 157
  • София
Калоян за мен е голямо разочарование. Не че съм очаквала кой знае какво от него, но е слаба ракия. Валерия поне се би юнашки, браво на нея. А и Калоян ми беше писнал с неговата вариация на реването на Яни - аман вече с тези баба и дядо, той с тази история си влезе и си я експлоатира докрай.
Вярно, че почти го проспах, ама имам някакъв спомен, че накрая Яни го избутаха от първи план и той се провикна "чакайте, и аз съм тук". Опусумите не могат да се откъснат от собственото си желание да са в центъра.

# 2 158
На мен много ми е чудно,как е възможно да се търси теория на конспирацията в абсолютно всичко.В абсолютно всеки сезон на всяко ТВ реалити,все еди кой си бил отдавна предопределен,а то накрая все друг излиза победител.Сега какво излиза,че от добра воля и приятелство момчето скарано с историята (дето чете 30 страници в продължение на два месеца) е подарило победата си на друг историк,дето не знае колко са ни сухопътните граници ?!

Въобще не твърдя, че е подарил победата на Яни. Просто ми се вижда малко странно, че изобщо не се беше подготвил за игрите, а време е имал достатъчно. Хъс ли не е имал, желание ли не знам. От постта му в инстаграм има чувството, че е нямал търпение да остави фермата зад гърба си. Той си знае.

# 2 159
  • Пловдив
Не са приятели вече, защото никога не са били всъщност. Взеха да се държат заедно като аутсайдери, защото другите мъжове  ги игнорираха някак си, а не защото имат нещо общо по между си. Ето, след края на предаването, повечето хора са продължили да развиват приятелства, с Калоян обаче никой. Защо ли? Видели са нещо, което не им е харесало, или са си го имали и вътре, ама са го загърбили,  така или иначе това доказва, че някои са били себе си, другите са играли играта. Така и трябва, обаче във втория случай  като свърши играта  - кой откъде е. Драма няма, не съм очаквала Яни да ходи по участия или да забива рап в клубове. Къде да се видят? Какво да си кажат?

Общи условия

Активация на акаунт