Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 239
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Това показаха - за каквото и да стане въпрос, Яни приказва за "да сме живи и здрави исемейството+, а Калоян за баба си и дядо си. Двама ревльовци, но в различни вариации. като извадени от индийски сеериал или турски.

# 2 176
  • София
Не ми се ще да вярвам, че толкова сме закоравели, че при вида на две по-чувствителни млади момчета ги дамгосваме като лигльовци и ревльовци. Пожелавам си един ден и моите внуци да милеят така за мен, живи и здрави, разбира се. Wink

# 2 177
Вчера нещо много ме озадачи - Яни не се разхлипа, като спечели.  Joy Сърдита съм му. Crossing Arms

# 2 178
Вчера нещо много ме озадачи - Яни не се разхлипа, като спечели.  Joy Сърдита съм му. Crossing Arms
Ти па. Ми закоравели са момчетата.Виж и Алек не рева че е на 10 метра от Вал.
Имат напредък

# 2 179
Дайте да съберем пари за един учебник по история,за подарък на Калата.Барем се понаучи,кога започва Първата световна война и кои са ослепените воини на Самуил.
Ти чули добре въпроса?
Той беше кой цар е умрял от инфаркт, а не в битка?
Точно от Самуил умира от инфаркт , след като вижда ослепените си войни.Това да не знаеш и на мен ми е чудно
За Патриарх Евтимии също
Не другаде, ами някъде ей така, случайно из медиите не са ли чували/чели за Евтимий ТЪРНОВСКИ, защото въпросът май беше кой е защитавал Търново, т.е. отговорът се съдържаше във въпроса. За Самуил въпросът най-много ме възмути, по-точно безумният отговор на Калоян. Признавам си, че и аз като Тари се усъмних, че пОказно дава грешен отговор по някаква неясна за зрителите причина. Но за Яни се убедих не само снощи, а и по време на цялото предаване, че не прави връзки между събития и дати, не може да борави фактите, с които разполага и не прави изводи. Само голо зубрене. Пак да кажа, не само заради снощи, а като цяло съм ужасена от нивото на знания на участниците. И моля, не тълкувайте поста ми като "оплюване" на победителя - напротив, той най-много от всички заслужи победата и както казах, на фона на всички останали там е направо професор, но не бих искала детето ми да учи история от "историк" като Яни. По-добре за всички ще е да си гледа кошерите и да остави историята на истинските историци.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:24 от pip4i

# 2 180
По-назад прочетох на няколко места, че вчера изглеждало като че ли Калоян се старае да падне, за да спечели Яни. Това не ми се струва много реалистично (само по себе си), но пък съм съгласна, че може да има продуцентска намеса, аз я виждам навсякъде и винаги в риалитита, всеки я вижда. Mr. Green А тази намеса трябва да е била стабилна поощрителна награда, иначе кой би се отказал да се бори за сто хиляди? Та от СМС-ите за Калата може и да са заделили нещичко, а? Mr. Green Това предположение дали би успокоило мъничко заклетите му фенове?  Mr. Green

# 2 181
  • Вестерос
Стига де Ензим..заклетите фенове..можеше и без това определение и с емотиконките лекинко подигравателно.

# 2 182
Скрит текст:
Е, помайтапихме се малко тук, полигавихме се, че ще се събираме в новия сезон.  Mr. Green
Честно, аз не мога да си представя да си зарежа семейството и работата и за няколко дни, та камо ли за повече.
Запалена съм, защото Фермата е единственото риалити, което гледам, което ми е интересно, но дотам, до гледане и коментиране (което е не по-малко удоволствие за мен от гледането).  Mr. Green
Само за забранения язовир Студена завидях на участниците, ама нямаше рибари. Аз съм "болна" от риболов, то е болест доживот.  hahaha Но в тая мизерия не мога да карам повече от два-три дни, и то само заради риболов бих я търпяла толкова много.  Joy Иначе мога да кова пирони, да режа с трион, да паля огън[\b], нищо че съм градско чедо. Но ако ме накарат да плета, тогава ще го овапцам.  Joy
Ама ще трябва да можеш и да духаш Joy (шегувам се разбира се Kissing Heart)
Алек пайетката вчера се извинявал на майката и брата на Калоян, че ги бил обидил Joy
Божееее, пък аз през цялото време си мисля, че има сестра. Joy Смятай какво впечатление ми е направило "постоянното" говорене за семейството му и как му симпатизирам от едното "съжаление". Joy

# 2 183
  • Вестерос
Дарина повече говори за дъщеря си, за драмата на Алек да не говорим

# 2 184
По-назад прочетох на няколко места, че вчера изглеждало като че ли Калоян се старае да падне, за да спечели Яни. Това не ми се струва много реалистично (само по себе си), но пък съм съгласна, че може да има продуцентска намеса, аз я виждам навсякъде и винаги в риалитита, всеки я вижда. Mr. Green А тази намеса трябва да е била стабилна поощрителна награда, иначе кой би се отказал да се бори за сто хиляди? Та от СМС-ите за Калата може и да са заделили нещичко, а? Mr. Green Това предположение дали би успокоило мъничко заклетите му фенове?  Mr. Green

Искрено се надявам да има истина в това. Виолета изглеждаше като препарирана, Валерия изведнъж леко поумня,
Калоян и Яни сякаш за първи път чуваха за Алманаха. И четиримата финалисти изглеждаха като леко замаяни. Та дано поне част от тъпите ми смс-си да са отишли по предназначение Blush  За пръв и последен път подкрепям с смс-си в риалити формат

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:46 от Lantana

# 2 185
Абе, щом Яни минá без сълзи, има нещо, има, то е ясно какво, изненади не е имало просто.  Mr. Green

# 2 186
  • София
Аз пък си мисля, че двамата все още са приятели. Може би Яни не го спомена, защото за него е ясно, че са останали приятели или пък просто го пропусна.
Калоян е качил снимка на двамата с надпис "приятелю"
https://www.facebook.com/Ballancho/photos/a.645501145533894.1073 … ype=3&theater

# 2 187
Аз пък си мисля, че двамата все още са приятели. Може би Яни не го спомена, защото за него е ясно, че са останали приятели или пък просто го пропусна.
Калоян е качил снимка на двамата с надпис "приятелю"
https://www.facebook.com/Ballancho/photos/a.645501145533894.1073 … ype=3&theater
Awwwww. Колко сладко Heart Eyes. Дано си останат приятели, все пак фермата си е спомен за цял живот.

# 2 188
  • София
Не ми се ще да вярвам, че толкова сме закоравели, че при вида на две по-чувствителни млади момчета ги дамгосваме като лигльовци и ревльовци. Пожелавам си един ден и моите внуци да милеят така за мен, живи и здрави, разбира се. Wink

Хайде, без излишно драматизиране! Чувстветилни, колко да са чувствителни? Ти ревеш ли за всяко нещо и постоянно ли споменаваш колко си благодарна на майка си, баща си, баба си, дядо си и цялата вселена? Всеки си има номер в живота и те двамата са усетили, че точно тези номера им носят полза. Той нека си милее за родата, ама цял формат изкара с тази песен, което вече ми намирисва на манипулация.

# 2 189
А другият като повтаря колко е влюбен за първи път в живота на 31- а, юноша, не е манипулация. Един голям процент,  от гледащите формата  сме се затъжили за бабка и дЕдо. Та за това се подведохме.

Общи условия

Активация на акаунт