Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 226
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Другата България
Може да не е било непрекъснато, но очевидно е било достатъчно често, за да подразни голяма част от пишещите в темата.
За връзките си абсолютно права, тя самата беше казала някъде, че не е имала много връзки. Но съгласи се, че такова обяснение е много по-приемливо и разбираемо, от "Аз съм бебе и нищо не разбирам".  Laughing
Тъкмо щях да го напиша и ти ми изрази мислите. Hug
С това "бебе" много ме дразнеше и мен. Mr. Green Точно както "юношата" на ЦСКА.
Не съм изненадана, че не са заедно А и В. Това го очаквах, и според мен и Алек се е поотдръпнал. Коментирахме го - той е "мъж", на който жена не е отказвала досега, изведнъж отпор от едно "бебе" на 24 години и - гонене до откат. Laughing Излязъл е, завъртял е телефони, отишъл е на дискотекаТА, вече е звИздЪ, забърсал е няколко мадами и меракът му е минал. ЛИбоФта тоже. Така някак аз поне ги виждам нещата, може и в грешка да съм.
Да са живи и здрави.
И аз съм разочарована, че Яни се държи така с КалоянЧО. съгласна съм с някой мнения по-назад - не ми се търсят, но щом му е по-приятно да си прекарва времето с Алек и Станко по кръчмите - негова воля. Mr. Green Може и да не остане в Козлец, не е много сигурно, сега вече е известен, с пари, току виж му хареса бохемския живот в големия град и забрави за кошерите. Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 19:42 от Merri_An

# 2 236
  • Mediterraneo
Със сигурност го е казвала нееднократно! Включително и в предаването сутринта, преди да поправи Сашо Кадиев относно възрастта си.

Забравят хората като са били на 20 какви са ги вършили, няма човек, който да се гордее с всичките си дела в живота. Ще се научи.
Само дето има и хора, които на 20 са семейни и с деца! Лично аз на нейната възраст бях преживяла такива брутални неща в живота си, че винаги ми е смешно, когато някой твърди, че на 24-25 години хората са в някаква невръстна възраст!

# 2 237
Като се замисля, всички във фермата са били малко или много с различни представи, и след излизането си изглеждат доста по-ОК.
Май само Калоян успя да се запази, за което евала му;)

# 2 238
  Аз по-назад нарекох Валерия празна лейка.И за мен си е такава.Сладка е,по детински някак,но на 24 г да позволява на юношата да я мачкоти и да си навира езика в ухото й нонстоп,и да не може да прецени как ще се гледа отвън на това поведение,и да не се опита да се включи нито веднъж в домакинската работа,и да е такава разхвърляна и немърлива/имам предвид юртата,иначе във фейс го докарва/,не го приемам.
   Иначе,ако се махне от Алек,много добре.Сигурно и неговата "кака" му е свила сърмите.

# 2 239
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тъкмо щях да го напиша и ти ми изрази мислите. Hug
С това "бебе" много ме дразнеше и мен. Mr. Green Точно както "юношата" на ЦСКА.
Не съм изненадана, че не са заедно А и В. Това го очаквах, и според мен и Алек се е поотдръъпнал. Коментирахме го - той е "мъж", на който жена не е отказвала досега, изведнъж отпор от едно "бебе" на 24 години и - гонене до откат. Laughing Излязъл е, завъртял е телефони, отишъл е на дискотекаТА, вече е звИздЪ, забърсал е няколко мадами и меракът му е минал. ЛИбоФта тоже. Така някак аз поне ги виждам нещата, може и в грешка да съм.
Hug
И аз така я виждам великата и трагична любовна история.  Laughing
Мен ме дразнеше не толкова това, че се има за бебе, а фактът, че просто се криеше зад това извинение. Не е нужно да си имал десетки връзки, за да си наясно харесваш ли един човек или само го разиграваш и ползваш за користни цели. Може някоя ситуация да я отиграеш грешно поради много причини, но не е нужно да си имал множество връзки, за да се държиш честно и почтено с човека насреща.

# 2 240
  • София
Със сигурност го е казвала нееднократно! Включително и в предаването сутринта, преди да поправи Сашо Кадиев относно възрастта си.

Забравят хората като са били на 20 какви са ги вършили, няма човек, който да се гордее с всичките си дела в живота. Ще се научи.
Само дето има и хора, които на 20 са семейни и с деца! Лично аз на нейната възраст бях преживяла такива брутални неща в живота си, че винаги ми е смешно, когато някой твърди, че на 24-25 години хората са в някаква невръстна възраст!

И аз съм на 25 г , омъжена съм и с дете. Но познавам много хора на моята възраст, които наистина още не знаят на кой свят се намират.  Crazy Най- често това важи за тези, които все още живеят при родителите си, не са самостоятелни и т.н

# 2 241
Абе какато и да е истината по добре за нея че се е отървала от този, че това неговото си беше маниакално обсебване.Тя сама каза че не бил много съгласен когато си е говорила с другитд мъже.И то вътре където са затворени и изолирани.А представяте ли си какво ще е навън.

# 2 242
  • Варна
Аз чак сега се появявам и не мога да ви изчета.... имаше и финал на фермата да гледам, че и Междузвездни войни, че и на едни процедури там да ходя... та ИЧ ама ИЧ не ви следя какво сте писали, само ще кажа: Яни! Яни! Янииии! Яни! Мнооооого съм доволна, ама толкова доволна... Чак да се насера от кеф едва ли, но съм почти готова да пръцна в чест на неговата победа. Grinning Grinning Най-важното е, че тия пари ще отидат по предназначение.

# 2 243
Най-важното е, че тия пари ще отидат по предназначение.
Не е сигурно.  Simple Smile Вече го налазиха Алек, Станко и компания а гледам и Франческа се е усукала около него... Като нищо може да ги потроши с "приятели". Може дори с част от парите да подари на Алек безплатен маникюр за цяла година в най-реномираният салон в София.  Flutter Ми приятели са вече. Все пак Алек и Станко първи го награбиха да го поздравяват след победата.
А не беше толкова отдавна времето когато му бяха вдигнали мерника да го гонят.  Wink

# 2 244
 Споко! Мама ще наблюдава движението на паричния поток!

# 2 245
  • Другата България
Най-важното е, че тия пари ще отидат по предназначение.
Не е сигурно.  Simple Smile Вече го налазиха Алек, Станко и компания а гледам и Франческа се е усукала около него... Като нищо може да ги потроши с "приятели". Може дори с част от парите да подари на Алек безплатен маникюр за цяла година в най-реномираният салон в София.  Flutter Ми приятели са вече. Все пак Алек и Станко първи го награбиха да го поздравяват след победата.
А не беше толкова отдавна времето когато му бяха вдигнали мерника да го гонят.  Wink
Нали?  Laughing И аз споделих подобно мнение. Вече имаше публикувани клипчета от бар в Сф с Марина, Станко, Алек, Яни и Франческа мисля, в ресторанта ѝ също...в дискотеките е в пъти по-интересно от нивите в Козлец.  Wink
Допускам Калоян и Виолета затова да се разграничават от него /или той от тях, не знам, не ми е нормално толкова време да бяха толкова близки и сега да ги споменава така бегло и да се обяснява като ученичка, че видиш ли с Вили били намсикви приятели само, а всякак гледаше да ѝ бръкне в гащите/. Все пак знаем, че кръгът около Алек и сие недолюбва и Коко, и Вили.

# 2 246
То пък чудната награда. 90 000 след данъците. Големи скръндзи са опосумите. Едно време в биг брадър наградата беше 200 000, а в сървайвър - 250 000. Вчера се фукаха по новините на бтв, че близо 1 500 000 зрители са гледали финала, еми в предвид тази гледаемост би трябвало наградата поне да се удвои според мен. Все пак фермата е може би едно от най-трудните предавания от гледна точка на труда и игрите през които преминават участниците. Или поне към 100-те хиляди могат да добавят и някаква материална награда с висока стойност.

# 2 247
Яни трябва (по негови думи) да си търси жена. А мама му е казала, че може да е най-голямата незнамсиква, ама само да не е от тяхното село. Та трябва да излиза да търси, няма да си седи на село, я. Stuck Out Tongue
И аз мисля, че е малка наградата.

# 2 248
Споко! Мама ще наблюдава движението на паричния поток!
Викаш като нищо ще погне Алек и Станко с някоя пушка.
Не вярвам че ще се опитат да му вземат по някакъв начин печалбата, друг е въпроса ако самия Яни сглупи и ги профука заедно с тях.
Тогава никой няма да му е виновен.
Знаем приказката за баницата

# 2 249
  • София
Много бързо забравихте, че 100 000 лв не са голямата награда, тя е по-скоро утешителната.   smile3521

Голямата награда е стажът при Бети и Ники.  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт