Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 505
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Бургас
много ми хареса Виолета, искрена и естествена, а Валерия ми е много инфантилна 

# 2 341
  • out of space
Вили- изключителна!

# 2 342
# 2 343
  • София
Калоян каза, че благодари на всички, които са гласували за него, оценява, че са отделили по 1, 2 лв за смс-и. Каза, че не иска да се оправдава, че не се е справил с игрите. Смятал след празниците да отвори зала за преподаване на танци. Спомена нещо от сорта " Преди да вляза в предаването приятелката ми ми каза" еди какво си.  Thinking Може би все пак е бил обвързан, те Деси и Сашо ще го разпитат.  Laughing

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 09:25 от sea.sea

# 2 344
Според мен Калоян подари победата на Яни и никой не може да ме убеди в противното. Така както Елена подари дуела на Вал.  Само , че Калоян се направи че се бори за победа и умишлено  стоеше кулата бавно и даде нарочно грешни отговори на Аманаха. Просто няма как да не знаеш тези прости въпроси по история. Не знам какво е ставало между Яни и Калоян и защо Калоян е решил да действа по този начин. Но така им развали кефа от финала!

# 2 345
  • София
И защо да я е подарил? Според мен просто толкова показа на момента.

# 2 346
След като внимателно го слушах, а сутринта го хванах за малко и при Хекимян и аз съм на същото мнение. Че Кало подари победата на Яни, както направи в първи сезон Мустафа, за Райно, но там беше друг регламент. Той изобщо не се е готвил за финал, мислел е, че ще си отиде на много по- ранен етап. Само едно не си обяснявам, бил импулсивен, обаче не може три месеца тоя импулс да го криеш. По мое мнение сам умишлено си падна на игрите, след като е свършил формата такова решение е взел.
Виолета е импулсивна, но вчера беше тиха, тиха..
Та на Калоян приятелката да се гръмне, че му казвала, да си сдържа импусивността, избухливостта и глупости на квадрат.
Заповядайте видеото:
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kalojan-dimitro … o-tolerantni.html

# 2 347
  • София
Изгледах двете интервюта. При Хекимян ми хареса, при Деси и Сашо въобще не ми хареса. Звучеше много изморено и сякаш току що се е скарал с гаджето, което е възможно да му е начукала канчето за нещо, което е казал в първото интервю. Той не ми звучи сериозен към нея, което е нормално щом са от пет месеца заедно, а три от тях е бил във Фермата.
Не ми хареса, че говореше клишета, които е чел и чул за себе си и реално във всяко изречение се хвалеше. Grinning Но няма значение, аз си го харесвам, явно не му беше най-доброто интервю.

# 2 348
Мустафа се отказа в полза на Райно в първи сезон, защото беше съвсем наясно, че за него биха гласували много малко хора, няма общо с различния регламент.
 Защо Калоян да подарява победата на Яни? Кой подарява сто хиляди, ако не му платят достатъчно, за да го направи, разбира се?

# 2 349
  • Другата България
Според мен Калоян подари победата на Яни и никой не може да ме убеди в противното. Така както Елена подари дуела на Вал.  Само , че Калоян се направи че се бори за победа и умишлено  стоеше кулата бавно и даде нарочно грешни отговори на Аманаха. Просто няма как да не знаеш тези прости въпроси по история. Не знам какво е ставало между Яни и Калоян и защо Калоян е решил да действа по този начин. Но така им развали кефа от финала!
След като внимателно го слушах, а сутринта го хванах за малко и при Хекимян и аз съм на същото мнение. Че Кало подари победата на Яни, както направи в първи сезон Мустафа, за Райно, но там беше друг регламент. Той изобщо не се е готвил за финал, мислел е, че ще си отиде на много по- ранен етап. Само едно не си обяснявам, бил импулсивен, обаче не може три месеца тоя импулс да го криеш. По мое мнение сам умишлено си падна на игрите, след като е свършил формата такова решение е взел.
Виолета е импулсивна, но вчера беше тиха, тиха..
Та на Калоян приятелката да се гръмне, че му казвала, да си сдържа импусивността, избухливостта и глупости на квадрат.
Заповядайте видеото:
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kalojan-dimitro … o-tolerantni.html
Grinning Аз това го разправям от понеделник. Не съм гледала Калоян още, но никой не може да ме убеди в противното. Мотивите обаче за това дело ми се губят. Не вярвам да ги научим, дано обаче си е заслужавало.

# 2 350
Да,  точно мотивите на Калоян са ми неясни! Коя е причината да го направи това?

# 2 351
Продуцентска намеса не виждате ли, изразяваща се примерно в солидна сума? Само и само да спечели "земеделецът-историк" Stuck Out Tongue Не е от добро сърце, де. Stuck Out Tongue

# 2 352
Освен продуценската намеса, има доста мотиви, за които мога само да предполагам. Той влиза с цел известност, не да печели. На ясно е, че няма вложи парите на село, или в нещо свързано със земеделие, попрочел е колко много го хейтят за това, че е на финал, без нито един дуел.
Не е предполагал, че ще има такъв голям зрителски вот за него.
След като и тук имаше мнения как всички се доказвали на арената. Предпочел е наградата да иде у Яни. В. Николов е голям авторитет, и да не забравяме, че той също желаеше Яни да е победител. Все пак вътре бяха приятели. Жалко, че не го попитаха защо с нито един от фермата не подържа връзка. С Яни, де. То с друг няма с кой....

# 2 353
И на мен мотивите на Калоян са ми неясни.

И това за притеклата която му е казала...Тогава защо в началото на предаването каза ,че се е надявал да се получи нещо между него и Валерия ?Rolling Eyes

Калоян ми е колега,учил е това това което съм завършила и аз Wink Laughing

# 2 354
  • Другата България
Изгледах набързо Калоян в Тази сутрин и в Преди обед, но не чух да го питат и да отговаря поддържа ли отношения с някого и с кого?  Да, бях в движение, но не ми се връща пак, някой ако е чул такъв въпрос и съответно отговор да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт