Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 160 428
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 430
От снимки във фб забелязах, че Ивончето доста е отслабнала.
Вал каза, че живее в СтЗ не се е местила в София

# 2 431
Няма смисъл, би ли разказала с две думи за родителите му.

Аз не чух абсолютно всичко, но не вярвали, че ще се справи и че ще издържи толкова време там. Също така техните били разделени от няколко години и той живее с баща си, а сестра му е останала с майка им, за това им били и обтегнати отношенията.
Благодаря!
И на всички, които писахте, няма да си го причинявам да го гледам.

# 2 432
  • Вестерос
Bube , метни един линк към профила ѝ Simple Smile

# 2 433
На мен пък ми хареса интервюто с Алек.Направи ми впечатление ,че е над нещата които се пишат за него.Също ,че искал семейство вече ,жена и деца ,а доколкото разбрах Валерия не е на същото мнение от другото интервю.Имат разминавания в житейския път .

# 2 434
Bube , метни един линк към профила ѝ Simple Smile
Снимките ми излязоха в профила на Фр там има няколко
https://www.facebook.com/francescaa.saitta 

# 2 435

С това пък за Ивона как ме дразниха! Момичето си имаше нормално телосложение, те я изкараха някаква супер дебела. По-скоро другите момичета граничиха с анорексията. За Финци обаче никой нищо не каза, явно на мъжете им е простено да са дебели.

# 2 436
И на мен не ми изглеждаше на дебела, трълеста или нещо подобно. Даже като влязоха във фермата да гласуват Яни и каза много си отслабнала и тя вика да с 6кг.

# 2 437
  • Разпиляна във въображението
Яни все с Франческа

# 2 438
Тя майка му на Яни сигурно не е приятелка с Франческа във фейсбук , че иначе сигурно ще дотича със сопата в ресторанта.

# 2 439
Е, защо, тя Фанческа отговаря на критериите на мама, само не е синеока, ама много важно. Stuck Out Tongue
Не знам дали имат връзка, но много си отиват двамата. Време си му е на Яни да се жени, че е престарел. Sweat Smile

# 2 440
  • Другата България
Наистина много отслабнала Ивона.
А Янко все с Франческа, да. Yum
И Ивона като че ли е все около нея, поне от тези снимки, които преглеждам.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:32 от Merri_An

# 2 441

С това пък за Ивона как ме дразниха! Момичето си имаше нормално телосложение, те я изкараха някаква супер дебела. По-скоро другите момичета граничиха с анорексията. За Финци обаче никой нищо не каза, явно на мъжете им е простено да са дебели.
За Финци стана дума веднага като влезе. Андрей го пита колко е качил и той отговори 14 кг.
Мен също ме дразниха на дуела между Ивона и Диана как повечето обясняваха, че била пълна, трътлеста, а преди играта с калта Станко каза, че колкото и да се съблечала, нямало как да му достави удоволствие гледката, защото има кофти фигура. После обаче им простих, защото самата Ивона започна адски да ме дразни и нямах търпение да се разкара. (тук обикновено слагате едно зелено човече, но аз го нямам)

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:09 от pip4i

# 2 442
И аз не съм голям фен на Ивона, но въпросът е принципен. Тя дори не ми се видя тогава да е над нормата, а обидите бяха като за 100кг тюлен.
Изненадах се, че големи хора говорят по такъв грозен начин, такива разбирания отиват повече на тийнове. Много се накефих тогава, че изкара Диана.

# 2 443
Много се накефих тогава, че изкара Диана.
Това да. Към този момент Диана изглеждаше по-противна от Ивона като поведение.

# 2 444
Много се накефих тогава, че изкара Диана.
Това да. Към този момент Диана изглеждаше по-противна от Ивона като поведение.
И точно тогава на Ивона още повече и скочи самочувствието и си повярва и явно е станала още по непоносима.Така и никой не я хареса...освен Яни
А най си пролича колко е неприятна когато започна да държи сметка на Яни защо се е сближил с Вили.

Общи условия

Активация на акаунт