Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 187
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Резултатите не са ли онлайн? Или имаш предвид ако има някакъв проблем открит чрез изследването, тогава да търся лекаря си за коментар? И друго исках да попитам..има ли вероятност да се чака много, въпреки записания час? И колко по-рано от часа да съм там за записване на регистратурата? Питам, защото имам проблем с отсъствието от работа, а и не ми се дават обяснения и ще ми е доста притеснено от тази гледна точка.Sad А гледам свободните часове за януари на избраните от мен докторки, са все неудобни за мен..Sad

# 46
  • София
Резултатите не са ли онлайн? Или имаш предвид ако има някакъв проблем открит чрез изследването, тогава да търся лекаря си за коментар?

Цитонатамазка не я качват онлайн например.

# 47
Резултатите ги качват в твоя профил онлайн, но като излязат е добре да се обадиш на регистратура, да кажеш при кой лекар си и да помолиш да му предадат за твоите изследвания. След това докторът ти връща обаждане и коментирате.

# 48
Здравейте, понеже ще дебна за час за 3-та ФМ при Чавеева (предните 2 ми бяха при нея), но явно нещата са голям хазарт ще успея или не, защото един ден няма график, на другия е пълен, сега ще го играя пак така, кажете ми за всеки случай кои други доктори по ФМ от клиниката препоръчвате, за да имам вариант Б, ако не успея при нея?

Забелязвам, че много хора се следят и раждат тук и напоследък имам чувството, че е пълен ад с часовете!

Аз за последните резултати от МБ изобщо не се обаждах - нямах оплаквания, беше контролна, видях онлайн, че всичко е ок и си спестих обаждането, защото и за обратна връзка не е много лесна схемата напоследък, последния път звънях 5 дни подред, но цитонамазката не се качва в нета и нямаше как да я видя.

# 49
  • София
Разбирам, благодаря! Simple Smile Допълних си предния пост с още един въпрос....дали си спазват часовете или се налага да се чака?

# 50
  • София
Никога няма гаранция, че няма да чакаш, може докторът да влезе в спешна операция или да изскочи нещо друго.  Rolling Eyes

Здравейте, понеже ще дебна за час за 3-та ФМ при Чавеева (предните 2 ми бяха при нея), но явно нещата са голям хазарт ще успея или не, защото един ден няма график, на другия е пълен, сега ще го играя пак така, кажете ми за всеки случай кои други доктори по ФМ от клиниката препоръчвате, за да имам вариант Б, ако не успея при нея?

Аз бях много доволна от Искилиева.

# 51

Забелязвам, че много хора се следят и раждат тук и напоследък имам чувството, че е пълен ад с часовете!

Аз за последните резултати от МБ изобщо не се обаждах - нямах оплаквания, беше контролна, видях онлайн, че всичко е ок и си спестих обаждането, защото и за обратна връзка не е много лесна схемата напоследък, последния път звънях 5 дни подред, но цитонамазката не се качва в нета и нямаше как да я видя.

Аз мога да препоръчам Игнатов. Върху другите нямам наблюдения.

Предстои ми ФМ при Чавеева и се вълнувам много. Все хубави неща чувам за нея, но от моя приятелка, която се опита да се вреди за януари, разбрах че всичко е пълно.

# 52
Аз бях много доволна от Искилиева.
Супер благодаря ти, само дано за нея има часове, аз още в началото на януари ще я свърша работата със записването, но знам ли вече. На предишните всичко беше ок, но искам да мина и третата, за пълно спокойствие. Просто предният път часовете се пуснаха края на единия месец за другия, мислех че и сега ще стане така - ама греда Bowtie

# 53
  • София
Чавеева е номер едно. Факт. При Ибрям чаках два часа и половина, без обяснения  и коментари. Беше бхс. При Стратиева н ечаках, но пък прегледът беше точно 15 минути, не ми показа нищо, нямах никаква снимка. При Чавеева си видях детето на 4д и имах определени очаквания от последната фетална. Мислех, че също ще я видя. Всички са ми казвали, че са си виждали лицата на децата на 4д на трета фетална.

# 54
  • София
И аз бях на 3 и трите при Искилиева, сега личице не помня дали видях, май по-скоро не, но ми обясни всичко, което ме интересуваше, отговори ми на всички въпроси. Да не говорим, че тя ме насочи към кардиолог за високото кръвно, което изведнъж се увеличи в последните месеци, а следящият гинеколог не ми беше казал нищо по въпроса. Rolling Eyes

# 55
Аз имам снимки от втората ФМ, много добре се вижда личицето вече оформено, крачетата..., от първата ми предложиха, но аз не исках, защото се смеехме, че тази снимка няма да влезе в семейния албум - просто не се виждаше нещо оформено, на втората беше различно и ми дадоха без да питам.

# 56
Аз на нито една фетална не съм виждала лицето на детето, винаги беше с лице към плацентата. Много се вълнувах от 3 ФМ, но уви- скри се и тогава.
При Коновлова не съм чакала повече от 20 мин никога. Веднъж я засякохме в спешна операция и на регистратурата ни предупредиха, че може да се чака много. Предложиха ни нов час, после док позвъни да го изместим още по-рано.
Това преди 2г при следенето на бременността. Тази година също не съм чакала за профилактични прегледи.

# 57
Здравейте дами! Simple Smile
Аз искам да попитам,някоя от вас местила ли се е от един лекар при друг и как точно става процедурата-тъй като всички изследвания са при сегашната ми лекарка,трябва ли да ги изискам сама и да ги предоставя лично но новия лекар или автоматично през системата могат да ги прехвърлят?
Малко объркано зададох въпроса,дано сте ме разбрали.Blush При Савова съм и съм доволна,просто чакането всеки път е много неприятно и обмислям преместване при Арабаджи.

# 58
При Савова съм и съм доволна,просто чакането всеки път е много неприятно и обмислям преместване при Арабаджи.
Там чакането също няма да ти се размине.

# 59
  • София
Потвърждавам за чакането при Арабаджи. С час без час все се чака Simple Smile . За тонове, когато съм само и два часа съм чакала.

Общи условия

Активация на акаунт