Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 208
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
При Савова съм и съм доволна,просто чакането всеки път е много неприятно и обмислям преместване при Арабаджи.
Там чакането също няма да ти се размине.
Така ли? Ех,останах с впечатлинието от някои коментари,че е по спокойно при нея,уви.🤗

# 61
  • София
При Савова съм и съм доволна,просто чакането всеки път е много неприятно и обмислям преместване при Арабаджи.
Там чакането също няма да ти се размине.
Така ли? Ех,останах с впечатлинието от някои коментари,че е по спокойно при нея,уви.🤗
Пробвай Коновалова, никога не съм чакала

# 62
Пробвай Коновалова, никога не съм чакала
Тя прави по-сложна операция на свекърва ми и беше много доволна от нея Wink

# 63
Мисля, че всеки един доктор може да влезе в досието ти и да види. Аз веднъж бях по спешност при д-р Юнакова и тя ми четеше досието като влезнах в кабинета, въпреки че не ми е лекуващ лекар.

# 64
Благодаря ви,момичета! ☺

# 65
Можеш безпроблемно да преминеш към друг лекар като просто запишеш час за него. Има достъп до всички досиета, хартиената папка се вади при преглед и така. Не задават излишни въпроси и е не е нещо извънредно.

Друг е въпроса дали само чакането е причината, ти си знаеш най-добре. Скоро коментирахме че при всички добри лекари там се случва да почакаш. Просто защото естеството на работа с бременни и АРТ пациентки е такова че не винаги може да се запише час, а това на моменти съсипва графика. Но пък можеш да си сигурна че ако ти се наложи спешен прием същият лекар ще те поеме веднага Kissing Heart

# 66
  • София
Момичета, а за Андреева какви са ви мненията? Аз все още не мога да реша при кого да се запиша за първи преглед, мнение и насоки за изследвания и състояние.. Просто за Коновалова и Арабаджи, към които се бях насочила, единствени удобни часове са 08,30ч , преди работа, но ако закъснеят, ще закъснея много и ще имам проблем в работата..За това започнах да чета отзиви за Андреева и Юнакова, те имат по-удобни свободни часове за мен..

# 67
Добри са и тези две докторки. Която и да избереш, няма да сбъркаш. Започни от някъде, виж как ще се чувстваш, виж дали имате проблем или не. За компетентността им мисля, че не трябва да се притесняваш. Вече другото е въпрос на усещане и доверие.
И все пак, бъди подготвена, че който и лекар от болницата да избереш, може да се случи да чакаш. Има непредвидени ситуации, които просто водят до забавяне на часовете.

# 68
Андреева е добър лекар, на мен лично ми е малко по-дистанцирана и “серт”, като усещане, но за сметка на това лично съм наблюдавала колко грижовна е към пациентите си. След пункция бях в една стая с нейна пациентка след операция, дойде два пъти в рамите на час и най-педантично проверяваше всичко.
Юнакова ме е преглеждала инцидентно по заместване, нямам никакви оплаквания от нея, компетентна и добър лекар.

А Коновалова е лекар мечта, мое мнение е че за нея специално си струва чакането.

# 69
Трудно е решението “кой доктор да избера”. Според мен както има положителни, така ще прочетеш и отрицателни мнения. За мен е важно да усетиш приятно излъчване от другата страна за да вървят нещата и да не се чувстваш напрегната, когато влизаш/излизаш от кабинета. Това със часовете.... и да не закъсняваш за работа според мен е мисия невъзможна! Вярно, че аз съм при Савова и тя е много натоварена, но до колкото разбирам и другите доктори и те са с много пациенти. И последно момичетата са го казали, когато излезне нещо спешно ( секцио едно или пък две за разкош) и часовете отиват подяволите. Има и друго аз съм влезнала с час само при първия преглед (имаше 4-ри часа закъснение), после се започнаха едни стимулация, хормони, фоликуметрии, опити за инсе, където няма как да си запишеш час предварително, защото графика е запълнен, а ти нямаш идея кога ще дойде лелката...., а те те викат на 2-3 ден от МЦ.
Малко дълго стана, но се надявам да съм полезна.

# 70
  • София
Момичета, а за Андреева какви са ви мненията? Аз все още не мога да реша при кого да се запиша за първи преглед, мнение и насоки за изследвания и състояние.. Просто за Коновалова и Арабаджи, към които се бях насочила, единствени удобни часове са 08,30ч , преди работа, но ако закъснеят, ще закъснея много и ще имам проблем в работата..За това започнах да чета отзиви за Андреева и Юнакова, те имат по-удобни свободни часове за мен..

Аз нито едн от двете не мога да ти препоръчам, прекалено са ми студени и директни, не са за мен.

Имай предвид че си защитена по закон за прегледите при лекар, работодателя е длъжен да те пуска да ходиш на преглед има го в Кодекса на Труда, предполагам че сега си в началото и не си съообщила все още, но да си знаеш

# 71
Аз си следих цялата бременност и след това родих при Андреева.Невероятен лекар и специалист.Ако обаче искаш да ти се мазни и да те четка,не е за теб.На мен това ми допадаше.Директна,стегната и естествено отговорна към пациента.Никога не ме е претупала или нагрубила.Когато бях в родилно идваше всеки ден да види как съм, включително и в реанимация,понеже се наложи секцио,даже си спомням,че дойде да ме види преди операцията.При Арабаджи съм ходила,когато заместваше Андреева по време на отпуск.Останах доволна от нея.Приятелски настроена и много приказлива.Сама си прецени.Както писаха преди мен, абсолютно всички лекари там са невероятни специалисти.Успех Simple Smile

# 72
  • София
Благодаря ви момичета! Hug В крайна сметка запазих при Ганева, въпреки, че имах желание при съвсем други лекари..Просто при нея имаше удобен за мен час, след работно време и то в средата на месеца, каквото търсех точно. Надявам се да ми бъде полезна с  насоки за изследвания евентуално и препоръки. Дано не се налага и да си видя ++ този месец. Hands Pray

# 73
  • София
При постъпване за раждане се изисква направление за хоспитализация. Какво става, ако сме здравноосигурени, но раждането ни изненада и нямаме това направление?

# 74
  • София
Няма проблем, издава се от болницата в която ще родите, ако не е в Щерев примерно.

Общи условия

Активация на акаунт