Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 106
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
В сградата на Щерев се помещават както Медицински комплекс "Д-р Щерев", така и Специализирана Акушеро-гинекологична Болница за активно лечение (САГБАЛ) "Д-р Щерев".

# 541
За моето секцио бях сама в предродилна, но не пуснаха ММ, за сметка на това го пуснаха на раждането.

Защо не пускат в предродилна след като няма други родилки? Аз разчитам мъжът ми да си е с мен през цялото време! Има ли други, които могат до споделят как е било при тях? 😑
Моя мъж си беше до мен от началото до края. Дори, след 10ч неуспешно раждане, минахме на вариант  секцио и в операционната го пуснаха. Раждах първия път с екип Билчев/Тимева и втория път Билчев/Григорова.

# 542
Някой подарявал ли е някога нещо, освен на следящия/израждащ го лекар, и на екипа ембриолози? И какво?
Въпросът е към тези от вас, които са били с инвитро процедура Simple Smile

# 543
AMAEBG, само да питам Билчев или Бечев имаш предвид?

# 544
AMAEBG, само да питам Билчев или Бечев имаш предвид?
Росен Билчев. Той ми е АГ, но с задържанията особено втората бременност  и различните манипулации в болницата имам допир до голяма част от екипа на болницата.

# 545
mi6u-to, аз съм подарявала само на ембриоложката , която извърши оплождането. И двата пъти и взех голяма кутия бонбони Джеф де Брюж.

# 546
Извинявам се, ако въпросите ми се повтарят, но някоя от вас знае ли как стоят нещата със свижданията - от колко до колко са и има ли вариант часовете да не се спазват...и другият ми въпрос е - кога се издава болничния за таткото или т.н. "бащинство", от датата на раждане или от датата на изписване и какви са необходимите документи?
Благодаря!

# 547
15те дни за бащата започват да текат от деня на изписване на бебчето Simple Smile и аз имам един въпрос - 22ра седмица и 1 ден късно ли е за втора Фм

# 548
Maksy, относно свижданията от 17:00 до 18:30ч всеки ден. За съжаление не пускат повече от 1 човек да влиза в стаята, ако сте повече ги карат да се редуват. Извън времето за свиждане не знам изобщо дали ще дадът да се посети, може би ако е нещо извънредно ще допуснат само бащата. (Но не съм сигурна) Тази информация е напълно актуална, защотомоя приятелка роди онзи ден и в момента е там. Каза, че са страхотни всички и се държат супер мило, но относно посещенията били строги и държали на правилата си... Аз съм малко разочарована, че не пускат почти никой друг освен бащата и може да влиза само 1 човек, но това явно е заради факта че сте по 2 в стая и няма как да се превърне в хан болничната стая Grinning

# 549
Благодаря! Simple Smile

# 550
Аз бях сама и са влизали и двама при мен, но ако бяхме 2 нямаше да е удобно, факт. Във ВИП-а няма ограничение за часовете за бащата.

# 551
  • София
Е супер са го направили, така трябва да е. Аз като раждах 2 пъти ня ден бяха свижданията

# 552
Ами, ако сте 2 или 3 в стая представете си пък да се точа роднини безкрай, много е неудобно за другата жена, все пак и бебетата седят там... аз имах късмет просто да съм сама и да не ми е неудобно, че притеснявам някой.

# 553
Аз имам един въпрос, който ми се върти из главата от няколко дни. 35 седмица съм. Моят доктор (Алвксандров) ми е написал отдавна на един лист какво ми предстои като прегледи и изследвания. Скоро не съм се виждала с него, защото последния ми преглед беше късната фетална морфология при д-р Искилиева.
По списък на 14 ми е писал кръвни изследвания + урина, но всички пъти които съм ходила на изследвания съм носела с мен листче с отбелязани от доки определени показатели, а сега нямам такава..
На 16ти ми е написал преглед при Кардиолог, Анестезиолог и преглед при него. Записах час за прегледа при Александров, но за Кардиолог и Анестезиолог трябва ли да запазвам отделно или там на момента ще ме препрати?

# 554
Разочарование не трябва да има в този случай , а да сте благодарни за това решение на болницата за реда в РО. Постоянно влизащи и излизащи , особено ако сте 2 жени в стая не е комфортно. Миналата пролет , когато раждах в РО не пускаха никого заради вируси, дори бащите. Нищо не ми стана 4 дни , като не сме се виждали.

Общи условия

Активация на акаунт