Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 108
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
     Имам и аз въпросче относно раждането и то раждането по естествен път в щерев, до чух че поради малкия брой на родилните зали и множеството цезарови сечения-планови и по спешност, не могат Да гарантират, че като дойде момента ще могат да ме поемат. Това го казаха на една жена като попита на информация. Ако можете да ми споделите вие с какви впечатления сте? Ако е така, ще трябва да търся и други варианти, в случай че не се налага секцио. 'Simple Smile

Леле, това звучи повече от несериозно, дано не е истина. Как така ще отида аз по спешност за раждане и ще ми кажат “съжаляваме нямаме места” Flushed
Надявам се искрено родилките със секцио да не са приоритет.

# 526
Преди време, когато е имало ремонт на старата сграда всички раждания са се извършвали в новата. Поради това ме успокоиха, че дори старата сграда да е пълна, има още едно отделение, което може да се настанят още толкова родилки, така че споко. За секцио не мисля че може да се засекат, моята операция мина за 20-30 минути. И не се засичат. А в залата за нормално се отива когато вече имаш напъни, преди това си стоиш в предродилна и си чакаш. Може да чакате 4 жени. Simple Smile

# 527
Могат да се засекат, ако объркат графика, както се случи на мен. Поради, което вместо да вляза планово в 14 ч за секцио, влязох след 16 ч, когато приключи планираното в 14 ч и необъркано секцио, за да може да има 1 свободна зала за спешност. Тъй че... всякакви неща се случват.

# 528
Той има много пациенти, по 4-5 операции на ден някой път и е завеждащ отделението, така че според мен е нормално да не идва да ни вижда, аз бях наясно че ще е така, за сметка на това др Валериева идваше по два пъти на ден и съм и много благодарна за което 😊😊😊

Кое му е нормалното? Rage Пълен абсурд, колкото о да е зает е длъжен да дойде и да си наглежда пациентките след секцио. Др Коновалова и др Ганева не са по- малко заети, но не изчезват като него.

Това което пише Милчето е потвърждение на това което коментирахме десетина страници назад - безобразието което напоследък практикуват да си запишеш час за Александров и да те поеме специализантката Валериева. Тогава писах защо това е опасно и че може много пъти да минава метър но при сериозен проблем когато специализанта нещо “любезно” проспи, последиците са за сметка на пациента.  Затова ако ми извъртят такъв номер ще откажа прегледа при пробутания специализант и ще вдигна скандал.

Иначе продължавам да твърдя че Александров е чудесен лекар и за нормално раждане и супер хирург за секцио ако нещо се обърка. Но едното няма нищо общо с другото.

# 529
Здравейте, аз съм пациентка на Щерев и следящият ме лекар е доц. Тимева. Засега, ако няма усложнения нататък, бих искала да раждам естествено. Това, което ме притесни е, че в Щерев имат 2 предродилни зали с по две легла. Аз държа мъжът ми да присъства, ако сме на нормално раждане. Но тогава има проблем, че ако има 3 или 4 родилки в предродилна, той няма да може да присъства. Бях на ден на отворените врати в Надежда. Там имат 3 зали за естествено раждане, като ако има повече раждащи ги разполагат в нови стаи. Там няма предродилна и родилна зала, влизаш и раждаш без да те местят. Може ли някоя майка раждала естествено да сподели дали са се засичали повече жени в предродилна зала в Щерев? Също каква е политиката с окситоцина (ако не желая и няма медицинска причина, няма да ме натискат да слагам) и съответно с рязането на пъпната връв (дали ще изчакат последните тласъци, ако си поискам)?

# 530
  • София
За моето секцио бях сама в предродилна, но не пуснаха ММ, за сметка на това го пуснаха на раждането.

# 531
За моето секцио бях сама в предродилна, но не пуснаха ММ, за сметка на това го пуснаха на раждането.

Защо не пускат в предродилна след като няма други родилки? Аз разчитам мъжът ми да си е с мен през цялото време! Има ли други, които могат до споделят как е било при тях? 😑

# 532
  • София
Не знам, това беше преди 2 г.  Rolling Eyes

# 533
Не знам, това беше преди 2 г.  Rolling Eyes

Дано са го променили...! Ех, много се напрегнах... 😟

# 534
  • София
Има резон в това да не се допуска мъжът в самата предродилна. То гледките са потресаващи и ако има друга родилка ще е безумно да го пуснат. Друго е да го пуснат отвън на пейките където родилката може спокойно да излиза, даже е добре да се разхожда.
При мен не пуснаха никой, ММ го изгониха още на входа на болницата, но беше грипна епидемия и не пускаха никого.

# 535
  • София
При мен чакаше долу на първия етаж и като влязох в операционна някой го извика.

# 536
При мен чакаше долу на първия етаж и като влязох в операционна някой го извика.

Същото стана и при нас, говоря за февруари тази година.

# 537
Здравейте. Аз родих в Надежда преди 4 месеца. Лекарите нямаха нищо против да е с мен. Беше много забавно. Слушахме музика, говорихме си, смеехме се. А когато имаше някаква процедура  АЗ го молех да излезе.
Иначе се следях в Щерев. Но не избрах това място за раждане и не мога да дам фийдбек за там как е. Дано съм била полезна.

# 538
Здравейте. Аз родих в Надежда преди 4 месеца. Лекарите нямаха нищо против да е с мен. Беше много забавно. Слушахме музика, говорихме си, смеехме се. А когато имаше някаква процедура  АЗ го молех да излезе.
Иначе се следях в Щерев. Но не избрах това място за раждане и не мога да дам фийдбек за там как е. Дано съм била полезна.

Може ли да споделиш защо предпочете Надежда? 🙂

# 539
Защото е болница, а не медицински комплекс. Много по-огромно, всякакви специалисти, по-добра апаратура. Стаите за бебетата не са скосен таван и тн. А и от Щерев не бяхме доволни от следващата ме лекарка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт