Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 084
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Тръгнах за естествено, но след 21 часа бебето не слезе, около 10 часа бях на системи и направих 1 см. разкритие, болеше ужасно много, изтощих се максимално, минахме на секцио, но АГ-то ме окуражаваше до последно да потърпя и да опитам, вече като видя, че не тръгва, а аз съм без грам сили, минахме на план Б. Имам чувството, че и един напън нямаше да мога да направя.
Секциото ми беше песен, мина за 3 дни, на 10 ден бях забравила, че съм оперирана и вдигах количката, в началото просто не се сещах, че не трябва, защото не ме болеше. За съжаление така стана при мен, но важното е, че всичко свърши добре.

Прозорците там са кошмар, температурата също - ужасно топло е! Но важното е, че екипът беше прекрасен и всичко свърши много добре.

# 601
andota, прочетох ,че второто си детенце искаш да родиш нормално , На мен в Щерев не ми позволиха , консултирах се с няколко лекаря там и всички отказаха. Първото секцио се наложи поради седалищно предлежание на плода. Може би си говорила вече с лекарката ти и на теб ще ти позволят , пиша го само , за да не се разочароваш , ако ти откажат , както бях аз.Четох много по темата , бяха минали 2г и 3м от секциото, но не посмяха. Аз не съжалявам. Важното е , че и децата и аз сме живи и здрави. Лека бременност и успех !
Много ти благодаря! Purple HeartMask
Попринцип имахме желание да опитаме за второ още след раждането, но моят лекар ме посъветва ако искам да опитам нормално вторият път да изчакам поне 2 години до раждане. Още ми е рано за раждането, но си права, важното е да сме живи и здрави.
Относно стаите, аз си бях заявила самостоятелна стая без да доплащам и ме настаниха в такава, но в отделението тогава имаше не повече от 6 родилки, та явно зависи от заетостта. Аз си мислех, че ще сме с бебето постоянно и затова исках сама, иначе мисля че 4 дни с някой друг не е нещо кой знае какво - тъкмо някой с който да споделяш общи емоции и вълнения.

# 602
  • София
Здравейте дами, чета ви и много ми се иска и аз да стигна до момента, в който ще коментирам предстоящо или минало раждане Simple Smile, но засега съм на етап опити за забременяване. Този път съм се насочила към Щерев, записах час за др. Магунска. Бихте ли дали мнение за нея?

# 603
  • София
Аз я харесвам, бях нейн пациент няколко години. Млада е, но много адекватна, ако това ще ти е първо стъпване в репродуктивна клиника е добър избор.

# 604
  • София
Да, за първи път ще ми е, благодаря за мнението.

# 605
На мнението на Хилиганка съм за д-р Магунска.

# 606
ЗДРАВЕЙТЕ,МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ ЗА ДР Ралица Милчева и нормално раждане при нея?

# 607
ЗДРАВЕЙТЕ,МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ ЗА ДР Ралица Милчева и нормално раждане при нея?

Здравейте, аз се следя при нея и съм доволна. Обръща ми внимание, любезна е, отговаря на въпросите ми. За раждане не знам още, предстои ми септември Simple Smile

# 608
А някоя мама,раждала при нея има ли?? Става въпрос за др Ралица Милчева?

# 609
А някоя мама,раждала при нея има ли?? Става въпрос за др Ралица Милчева?

Здрасти, аз също се следя при Д-р Млчева, като се насочих на по-късен етап от бременноста си при нея(до 35 седмица се следях другаде, но там където ходех не израждат). Веднага спчели доверието ми и се чувствам много добре осведомена след всеки преглед и среща. Насочи ме моя позната, която роди първото си бебче при нея и края на юли ще роди и второто си бебче пак при нея. Познатата ми роди първото си бебче с нея в Софиямед и тъй като Д-р Милчева се премести в Щерев, тя си я последва и сега ще ражда в Щерев. Много е доволна и ‘и се доверява напълно. Знам, от консултацията си с анестезиолог в Щерев, че Д-р Милчева не е най-големият фен на упойките при естественото раждане и преценката ‘и е решаваща дали ще има упойка или не, особено ако бъдещатата мама не е много настоятелна. Моята позната е родила с упойка и има само хубави спомени от раждането. 🙂

# 610
Чудесно, мнение за Д-р Милчева, значи и аз не съжалявам за избора си. Само едно малко не ми е ясно. Води ли се избор на екип, ако си искам при нея непременно. Малко не ми е ясно и не знам дали няма да се плаща допълнително, че 2100 лв и без това са си множко...

# 611
Чудесно, мнение за Д-р Милчева, значи и аз не съжалявам за избора си. Само едно малко не ми е ясно. Води ли се избор на екип, ако си искам при нея непременно. Малко не ми е ясно и не знам дали няма да се плаща допълнително, че 2100 лв и без това са си множко...

Миналата седмица като попълвах документите за раждането имаше бланка, в която се вписва проследяващият лекар и съответно и лекарят, който искам да води раждането - и на двете места вписах Д-р Милчева, сестрата, която ми помагаше с попълването потвърди, че така е правилно. И да, води се избор на екип и не се доплаща допълнително. В бланката е описано, че 500лв от тези 2195лв, са за избор на лекар и 900лв от тези 2195лв са за избор на екип. Остатъка е предполагам консумативи, леглодни и все пак печалбата на болницата.
Дано съм се изказала разбираемо. 😀

# 612
Даже, най-разбираемо за мен до момента! Благодаря Ви Simple Smile

# 613
  • София
В Щерев няма избор на екип, изражда лекаря, при който се следите или сте си избрали като сте се налочили за раждане в клиниката. Когато започнете да раждате по принцип те му се обаждат и пращат кола да го вземе, ако не е на смяна, естествено ако си имате уговорка звъните и вие на лекаря още като тръгнете към болницата. Моят лекар ми беше дал телефон и инструкции винаги първо на него да звъня и тогава към болницата. Докато от болницата казват обратното, първо да отида там, да видят дали не е фалшива тревога и тогава те ще се свържат с лекаря.

# 614
  • София
Здравейте, днес попаднах на един документ на официалната страница на клиниката, който е за информирано решение за избор на родоразрешение. Там пише, че цезаровото сечение може да стане както по медицински причини, така и по желание на майката. Въпросът ми е, по принцип, тази практика не е ли забранена в България и не се ли търсят фиктивно някакви медицински показатели за секцио или може да бъде напълно явно това желание?

Общи условия

Активация на акаунт