Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 078
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
БЛАГОДАРЯ!
Аз все още се двоумя между нея и д-р Кръшкова. По принцип искам да родя с упойка . НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ ЛИ Е С МНЕНИЕТО НА д-р Кръшкова по въпроса и въобще с нейния начин на работа??
Имам изключително добри впечатления от д-р Кръшкова, страхотен специалист и напълно отдадена на професията си.  Поговори с нея, питай и ще ти обясни, а после си прецени при кой лекар искаш.

# 631
Някой може ли да сподели мнения за др. Магунска, за секцио и за естествено? Simple Smile

# 632
Здравейте. Записвам се и аз в темата. Реших да раждам в "Щерев", където си следих бременността. На 37 години съм и лекарката ми настоява да пробваме да родя нормално, което значи че не всички доктори държат на по-планираното и лесно за тях секцио, както бях чувала...Разбира се не се знае какво ще стане до последно.Flowers Four Leaf Clover

# 633
Момичета, много се чудя къде да запиша бебо на педиатър. Мислех си за Д-р Стаменов. Но не знам как се процедира. Дали прави и домашни посещения, тъй като ние сме в другия край на София и е малко далече от Щерев. И някъде бях чела, че не поставя ваксините, трябвало някой по ЗК. Има ли изобщо някой запознат?

# 634
Ние бяхме при него, когато живеехме в София. Не прави домашни посещения, не поставя ваксини и не вдига телефон в извънработно време. Имайте си още един вариант по ЗК, според мен.

# 635
Daniella, ние също бяхме при него с абонамент, когато каката ми беше мъничка .  Като объркана прясна майка си мислех , че той е най - добрият избор.Уви, преглежда само със записан час. Ваксини не поставя и както е казала Кафе с канела телефон и в работно време и след него не вдига, домашни посещения отдавна не прави. Ако детето ти днес се разболее и ти трябва спешно лекар ,при него ще се доредиш най - рано след 3 дни. Без час не приема. Случвало ми се е да задам въпрос за нещо, с което не съм наясно, държи се сопнато и надменно, направо си ми държа тон( последните няколко пъти) и се отказахме от него.
 Пишеш, че си в краен квартал. Аз прекосявам половин София , за да водя децата при новия педиатър вече 3та година. Ако искаш пиши на лично и ще ти посоча лекар и квартал , а ти ще си прочетеш мнения и ще прецениш , къде да си запишеш детето.

# 636
Понеже вчера след като бях на място и забравих да си запазя час за тонове, реших да го направя онлайн.
Някой може ли да ми каже каква е разликата(ако има такава) между опциите N.1, N.2 и N.3 в дропндаун менюто?
37г.с и няма да ми е за първи път при тях, не знам дали е от значение, когато се запазва час за тонове онлайн, на място не са ме питали. Мерси предварително. Blush

# 637
Daniella, ние също бяхме при него с абонамент, когато каката ми беше мъничка .  Като объркана прясна майка си мислех , че той е най - добрият избор.Уви, преглежда само със записан час. Ваксини не поставя и както е казала Кафе с канела телефон и в работно време и след него не вдига, домашни посещения отдавна не прави. Ако детето ти днес се разболее и ти трябва спешно лекар ,при него ще се доредиш най - рано след 3 дни. Без час не приема. Случвало ми се е да задам въпрос за нещо, с което не съм наясно, държи се сопнато и надменно, направо си ми държа тон( последните няколко пъти) и се отказахме от него.
 Пишеш, че си в краен квартал. Аз прекосявам половин София , за да водя децата при новия педиатър вече 3та година. Ако искаш пиши на лично и ще ти посоча лекар и квартал , а ти ще си прочетеш мнения и ще прецениш , къде да си запишеш детето.

Абсолютно на същото мнение съм за д-р Стаменов, все едно аз съм го писала. Аз се отказах от него доста отдавна. Прекалено прехвален!

# 638
  • София, България
Стаменов е педиатър само за консултации. В никакъв случай не може да го изберете като основен педиатър за бебето. Аз съм много доволна от него. Бяхме на абонамент първата година, струва си всяка стотинка, струва си и разкарването. Стаменов подкрепя кърменето, всичко, което е казал е било точно така, има и страхотно отношение към децата. Сега, през втората продължаваме да ходим, но на 2-3 месеца.
Искрено се учудвам, че този спокоен, благ човек би могъл да се сопва, особено на родители.

# 639
Стаменов е педиатър само за консултации. В никакъв случай не може да го изберете като основен педиатър за бебето. Аз съм много доволна от него. Бяхме на абонамент първата година, струва си всяка стотинка, струва си и разкарването. Стаменов подкрепя кърменето, всичко, което е казал е било точно така, има и страхотно отношение към децата. Сега, през втората продължаваме да ходим, но на 2-3 месеца.
Искрено се учудвам, че този спокоен, благ човек би могъл да се сопва, особено на родители.

О, може и още как. Просто не сте го уцелили в такъв момент.
Аз също много му се доверявах до момента, в който детето не порасна и започна да боледува,и той не започна да се презастрахова с антибиотик за леко червено гърло и хрема. Чашата преля, когато ми се развика, че не знам как да държа детето си, за да му види гърлото. И въпреки че не успя да й види гърлото, веднага написа рецепта за антибиотик. Това беше и последната ни среща.
В същия ден, докато чакахме за преглед, се развика на една жена, че той не приема без час, че бил без сестра и трябвало всичко сам да върши.
Ако трябва да съм честна, бях ужасно разочарована, защото напълно му се доверявах.

# 640
Здравейте,

Следя се при д-р Милчева и засега съм доволна. Всички върви нормално. В 26 седмица съм . Септември 2017 ми махаха миомен възел с лапароскопия. Докторът , който ми прави лапароскопията и д-р Милчева казаха , че не е възможно да раждам естествено.Някой друг има ли подобен случай ?

# 641
Някой може ли да сподели мнения за др. Магунска, за секцио и за естествено? Simple Smile

Здравей!

Моето секцио беше при  д-р Магунска, аз и през цялата бременност се следях при нея и съм много  доволна. Секциото беше по мое решение (до последно чакахме естествено) - заедно с д-р Александров го направиха, не знам дали винаги е с него или тогава така се случи.
Доволна съм и след секциота като идваше да ме види как съм, вкл., защото даже ми помогна и със съвети за кърменето.
Имам позната, която и 2-те деца си роди при нея също.

# 642
t_icsi, много ти благодаря за мнението:))

# 643
Много точно си го написала... Само за консултации! И аз докато водех само голямата ми щерка и беше здрава , се е държал благо и любящо. Като се роди малката се случи на няколко пъти да ме обвини , че пускам каката на детска. Безотговорна съм била. Е , тя се разболя и аз я спрях. Близо година не е ходила... Лекцията за ваксините в България и Англия сигурно не ви е изнасяна или сте на едно мнение с него , че и без ваксини си може !? Както сладко си говорим с него и е съвсем спокоен му задавам въпрос за хомеопатично лекарство , в същия момент човекът избухва , той не бил знахар и билкар , а ЛЕКАР! Не шарлатанин и ала бала ... Да , за мерки ,теглилки , двигателна активност и там , каквото друго за развитието на детето е супер , но в момент , в който детето ти е болно и имаш нужда от лекар , няма как от днес за утре да си запишеш час и да разчиташ детето да бъде навреме излекувано.

# 644
Много точно си го написала... Само за консултации! И аз докато водех само голямата ми щерка и беше здрава , се е държал благо и любящо. Като се роди малката се случи на няколко пъти да ме обвини , че пускам каката на детска. Безотговорна съм била. Е , тя се разболя и аз я спрях. Близо година не е ходила... Лекцията за ваксините в България и Англия сигурно не ви е изнасяна или сте на едно мнение с него , че и без ваксини си може !? Както сладко си говорим с него и е съвсем спокоен му задавам въпрос за хомеопатично лекарство , в същия момент човекът избухва , той не бил знахар и билкар , а ЛЕКАР! Не шарлатанин и ала бала ... Да , за мерки ,теглилки , двигателна активност и там , каквото друго за развитието на детето е супер , но в момент , в който детето ти е болно и имаш нужда от лекар , няма как от днес за утре да си запишеш час и да разчиташ детето да бъде навреме излекувано.

Абсолютно точно!

Общи условия

Активация на акаунт