Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 689
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Е, какво, ако е био малтодекстрин, може да се съдържа в био шунка.

# 481
Зелена салата беше. Само че тези черни неща с крака излизаха от самото месо на рибата. Едното се видя ясно, че е мравка, другите бяха просто черни точки... Издразни ме, че пише филе, а вътре бяха някакви парчотии, подобни на филе от тон, ама друг път. Не знам дали има смисъл да отида и да говоря с управителя, много мразя такива ситуация, но това граничеше с простотия. И как ще попаднат след отваряне - като аз директно я изсипах в чиниите? Иначе е добро оправдание за тях, така е.

# 482
Е, какво, ако е био малтодекстрин, може да се съдържа в био шунка.
Може де, нали и аз това се опитвам да кажа. На индустрията не й е забранено нещо и тя го прави, защото така е на печалба

# 483
  • София-Младост
Зелена салата беше. Само че тези черни неща с крака излизаха от самото месо на рибата. Едното се видя ясно, че е мравка, другите бяха просто черни точки... Издразни ме, че пише филе, а вътре бяха някакви парчотии, подобни на филе от тон, ама друг път. Не знам дали има смисъл да отида и да говоря с управителя, много мразя такива ситуация, но това граничеше с простотия. И как ще попаднат след отваряне - като аз директно я изсипах в чиниите? Иначе е добро оправдание за тях, така е.
Една снимка не е излишна в такъв момент. Купувала съм от тази риба и оплакване до сега не съм имала.
Чудиш се дали да се оплачеш, но пък си сигурна как те ще реагират...малко изпреварваш събитията сякаш.

# 484
Снимка имам, точно ако реша да отида и да направя рекламация, да имам нещо нагледно да покажа. И вкусът на рибата не ми хареса, като цяло не е моята риба тон определено. Обица на ухото!

# 485
Снимка имам, точно ако реша да отида и да направя рекламация, да имам нещо нагледно да покажа. И вкусът на рибата не ми хареса, като цяло не е моята риба тон определено. Обица на ухото!
Ама разбира се, че ще се оплачеш, какво има да се чудиш. Иначе днес ще е мравка, утре хлебарка, а после мишка в някой буркан. Mask Трябва да знаят, че клиентите държат на качеството и да си подбират доставчиците. Това дали ти е харесал на теб вкуса на тази риба няма нищо общо, но другото трябва да е качествено. Не съжалявай за рибата тон, пълна е с живак. Wink (купи си от българската сьомга в Била)

# 486
Grinning К'ва е тЪз българска сьомга в Била? Заинтригува ме рекламата ти.

Може ли снимка на мравките и ние да видим? Grinning

# 487
А, щом за теб е реклама, няма да ти отговоря. Потърси си в нета, има информация.

# 488
  • София
А, щом за теб е реклама, няма да ти отговоря. Потърси си в нета, има информация.

в първи клас ли сме или във форум за взаимопомощ?Rolling EyesScream

# 489
Има си правила - рекламата във форума е забранена (освен ако не е платена). Явно някои наистина са в първи клас. Rolling Eyes

# 490
  • София
Да, очевидно е, че някои са в първи клас. Аз не го приемам за реклама, на мен ще кажеш ли или да се оплача на другарката? #Crazy

# 491
  • София
Да, очевидно е, че някои са в първи клас. Аз не го приемам за реклама, на мен ще кажеш ли или да се оплача на другарката? #Crazy

Потърсих в Гугъл. От 2 години има развъдник на сьомга в с. Горни окол. Предполагам, че от нея предлагат в Била, но лично аз не съм се заглеждала.

# 492
Малеее... Първокласниците не забелязват в каква тема взимат участие. "Реклама" е метафора, бе. Joy

Ти си зодия рак, обаче? Wink

# 493
  • Кърджали
Говорих си с една Мила от Топшоп. 15 мин от времето ми загуби да ми пробутва членска карта с намаление и продукт, от който не се интересувам. Толкова много си вярваше, че не можа след многократно повтаряне да разбере простичките думи: Не се интересувам. Според нея ще съм била много доволна да пестя като пазарувам от тях, като че ли само за това си мечтая.

Накрая се обадих на центърът им за оплаквания - Една Цонка ми вдигна телефона и затвори веднага. А, забравих да кажа и, че Мила Модева се опита и да ме накара да се чувствам отговорна за нейното добро настроение рано сутрин.

С две думи - тия две особи ме отказаха не само от поръчката към фирмата им, но ме отказаха и въобще да взимам каквото и да е прехвалено от тях. Направо нямам думи! Никога ама никога няма да си купя каквото и да е от топшоп и не ги препоръчвам за нищо!
И на мен ми досаждаха ли досаждаха и накрая им казах, че имат грешка и спряха да звънят.

# 494
Спряхме да купуваме зелени салати, след като преди няколко седмици приятелят ми мина пълни здравни изследвания и му откриха повишен никотин. Той не е пушил никога, край него не е имало пушачи от над 5 години. Според лекарката му е заради ранните зеленчуци, които се пръскат с неоникотиноиди. Това е пестицид на основата на никотина. Забранила му да яде магазинна салата. Преди това ядеше по цяла купа наведнъж, от януари насам.

Общи условия

Активация на акаунт