Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 550
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
За "Балкан" знам,че работят с много заместители - от сухо мляко, подобрители разни. Също и Бор-чвор. Аз съм приятно изненадана от кисело мляко "Ком", в Т-маркет го има. Утаява се течност, както трябва да бъде, и е вкусно-кисело.

# 571
То чак пък носталгия...
Бонбоните Простор бяха ужас едно време, минали покрай бонбоните. Сега има къде, къде по-добри.
За.пастите Балкан и обикновените вафли също нищо особено не бяха. Тогава моите родители са ми купували, днес за щастие родителите по-рядко купуват такива неща, но дори и да вземат има къде по-добри продукти от ония гадно пасти Балкан, които си спомням.
Въпрос на вкус-за вас нищо особено-за мен много вкусни.Неслучайно ни гъделичкат с тия "ретро" седмици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
Всичко ви е харесвало тогава, защото е нямало друго.

# 573
Всичко ви е харесвало тогава, защото е нямало друго.
Може , може. То вкусът на детството е неповторим.
Но аз си бях злоядо дете , помня ,че с едно съседче опуквахме по цяла кутия бонбони "Черноморец"- вафличките хрускаха вътре и се топяха, а и имаше наистина портокалови корички. Детските закуски и Златната есен миришеха на масло , шоколадът се топеше ...Rolling Eyes
Нищо общо със сегашните имитации.

# 574
  • софия
Аз препоръчвам сирене Динел, на мен много ми харесва вкуса. А от киселото мляко си хапвам само Наборъ 3,6.

# 575
  • оттам, откъдето започва България
Повече няма да купя тези кърпи:

Една съседка много ми ги похвали, но на мен въобще не ми харесват. Сухи са доста и не премахват петна от тъмни мебели. Смисълът от тях е - НИКАКЪВ.

Преди съм пробвала на Пронто и бяха много добри.

# 576
....и аз съм на същото мнение за тези кърпи. Позвам ги, само за да не ги хвърля директно. Но втори път няма да се излъжа. Peace

# 577
  • София
Бонбони "Черноморец" - ретро : нищо общо с очаквания стар вкус и като капак само 20 бонбона, а не над 40 - както беше в предишния век. Не се хващам повече на "ретро-стока".

# 578
Тези ретро бонбони "Черноморец"  в Кауфланд същите ли са като тези, които се продават обикновено в Билла? По принцип Кауфланд не ги продава и винаги съм ги купували от Билла, в която ги има в оп. от 12, 24 и 35някъде

# 579
  • гр.Пловдив

Ейй,няма такава гад просто..Rage
Купих 2 опаковки за сандвичи за следващия ден за работа ,погледнах ,в срок си бяха,но като ги отворих изтече 50гр  ръждива гнусна вода  миришеща на лекарство Confounded
Като ги обелих ,опитах и бяха с кисел вкус и аромат на мръсни чорапи Mask
Опаковката струваше 1,50лв и преди да ги изхвърля исках да им дам шанс за одобрение от кучето ,но и то ги отритна след щателно подушване Smiling Imp

# 580
Кренвиршът е нещо, което не става за ядене, въобще не го купуваме. Ако прочетете какво съдържа и как се прави, ще разберете за какво говоря.

# 581
  • София-Младост
Както се казва, ако си ял кренвирш, ял си всичко.☺

# 582
  • sofia
Това за кренвиршите всички го знаем. Обаче, понякога в къщи ядем. Най-гадни са ми "Народни". От тази марка нищо не купувам. Ни салам, ни кайма. Не стават.
Кренвирши "Леки" най-ми допадат. Също и тъничките, обелени на "Тандем".

# 583
Купувам само тези на Маджаров:
Скрит текст:

# 584
  • оттам, откъдето започва България
И аз знам, че са направени от боклуци, но понякога ми се прияждат и купувам.

Общи условия

Активация на акаунт