Какво повече НЯМА да купя - тема 12

• 170 544
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Лютеница на Софра, ужасна е. Кисела, огромни парчета морков.

# 631
  • Бургас
Кашкавалът на Маджаров си е страхотен. Не знам какво не ви харесва. Другите марки са много по-зле.
И ние купуваме Маджаров.
Другите са като гума.

# 632

Забелязала съм, че различните партиди кашкавал Маджаров е с различно качество. Понякога е идеален, друг път безвкусен и мек.

# 633
  • София
Ама защо не виждам снимките нормално, а размазано ?

# 634
  • София /Абсурдистан
Относно ягодите със странна форма - купувах от тях, не са вкусни. Кой знае с какво са наблъскани.

# 635
  • София
Аз гледам да не купувам от тези ягоди, те са някакъв американски сорт, една колежка ги отглеждаше още преди 18 години, можеш и зимата да ги гледаш. Това нещо( за мен не са плод) няма никакъв вкус, все едно ям пластмаса. Ухаят чудесно ама само това, и така примамват хората да си купят.

# 636
  • София
Аз скоро купувах бг ягоди. Зрели, ароматни, здрави, обаче никакъв вкус и сладост.
Много сложно с тия ягоди.

# 637
Купувах от Била преди няколко седмици ягоди - гръцки, сравнително дребни и много сладки. Понеже в последните години все попадам на безвкусни ягоди, чак се усъмних как са отглеждани тези. 😂Бих си взела пак. 

# 638
Вече поредно мнение чета за ягоди от Билла,явно само там са хубави,не знам как го правят.

# 639
  • оттам, откъдето започва България
ММ хареса купените от Кауфланд, чак беше изненадан от вкуса им. Но това беше преди месец поне. В момента как са на вкус не мога да кажа.

# 640
  • до най-прекрасния мъж
Най-хубави ягоди взимам от излезли хора по шосето в малки селца около града. Сладки и ароматни са и най-вече прясно набрани и свежи.

# 641
  • софия
Аз си купувам от люлинския пазар, намерила съм си една жена за 3лв килото, големи сладки с божествен аромат. Въобще плодове и зеленчуци предпочитам от пазара да взимам. И там има големи боклуци ,разбира се, но някак си е по-сладко като е взето от пазара Simple Smile

# 642
ММ хареса купените от Кауфланд, чак беше изненадан от вкуса им. Но това беше преди месец поне. В момента как са на вкус не мога да кажа.
Миналата седмица и аз харесах ягодите в Кауфланд. Даже съжалих, че не купих повече.
Ароматни и сладки - изненада беше за мен.

# 643
Благодаря на всички за мненията за ягодите!Аз на шега го казах,но явно съм била мн.сериозна Simple Smile Днес купих от същото място(квартално павилионче-дядото ходи всеки ден по селата,а зимата на борсата за плодове и зеленчуци) бяха с норм.форма,но огромни...Утре пак.

# 644
Вече няма да купувам спрей против всякакви летящи насекоми Мататокс.
На флакона пише "Без миризма", но миналата и тази година е с миризма, на която й трябва
седмица да се измирише, което обезсмисля процедурата.
Сега съм в чуденка към кой от предлаганите в магазините да се насоча. newsm78

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 00:05 от delpel

Общи условия

Активация на акаунт