ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 83 967
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
гъди, гъди, консерви .... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesSmiling ImpSmiling Imp
готин хабер JoyJoy  баш легендата да не сложат
Trollface

# 526
гъди, гъди, консерви .... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesSmiling ImpSmiling Imp
готин хабер JoyJoy  баш легендата да не сложат
Trollface

да бе, че да се чудя коя от трите ми е по-анти Joy сИга поне се чудя само между две. Joy
Геджето пишат, че според друг сайт предложили на Сера да се снима в Каракалема.. Joy (това вероятно е нечий сън Trollface) Тя отказала, обаче причината е чок Ентересан Joy Заминавала за ХАмерика. В оригиналната статия пише, че отивала да си подобрява актьорството в ХАмерика. JoyJoyJoy Че тя е толкова добра бе, какво има да си подобрява? Trollface

Чакай да украся, че почна да ми се гади от толкова красота JoyJoy Ама най-Убавите им снимки са избрали Joy и на двете. Joy

# 527
Ама най-Убавите им снимки са избрали Joy и на двете. Joy
готини са и двете Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
ама да бяха турнали и Късата TrollfaceTrollface да развее гръд до техните пъпове JoyJoyJoy

# 528
Ама най-Убавите им снимки са избрали Joy и на двете. Joy
готини са и двете Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
ама да бяха турнали и Късата TrollfaceTrollface да развее гръд до техните пъпове JoyJoyJoy

абе приличат на травестити на тези снимки, ама карай. JoyJoyJoy

ама пак не са толкова зле, колкото тази .. е, малко им трябва да я стигнат де Joy
Не гледайте много вляво Joy най-странното е, че тази жена сама се е окепазила така Joy пластичната хирургия не прощава Joy
Скрит текст:

# 529
ади сега ще се стряскаме  FlushedFlushed
аз ти нося стресници сабах, кво пък толкоз съм те Идосала Rolling EyesRolling EyesLaughing
най-лошото покрай тъз Mask е чехлеенето на батко Ибо .... ъхъ.... не киф.... чех....
в какво се превръща милият FlushedFlushed  дано скоро вземе мерки Smiling ImpSmiling Imp

# 530
ади сега ще се стряскаме  Flushed:flushed:
аз ти нося стресници сабах, кво пък толкоз съм те Идосала Rolling EyesRolling EyesLaughing
най-лошото покрай тъз Mask е чехлеенето на батко Ибо .... ъхъ.... не киф.... чех....
в какво се превръща милият FlushedFlushed  дано скоро вземе мерки Smiling ImpSmiling Imp

Че за чехлеенето му .....дето викаш .......не е ли виновата женка му бе..............  от къде на къде Фиона....... .....както и викате......

Иначе пък ..............много ме накефи ....развяването на гръдта ....до пъповете...........направо го видях.....BlushStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

Добра ви вечер..............Hug

# 531
Джадъъ, ади нЕма да те стресирам повече JoyJoyJoy

Бойчеее, тя жена му на батко Ибо мноУ ревнувала от Фиона бе JoyJoy

# 532
Джадъъ, ади нЕма да те стресирам повече JoyJoyJoy
ох, мерси Kissing HeartKissing HeartJoy

Бойчеее, тя жена му на батко Ибо мноУ ревнувала от Фиона бе JoyJoy
ей ти, Бойче, ключа от бараката.... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye  Фиона, жената, физиономиите... и чехльо ImpConfounded
ама няма да е за дълго JoyJoyJoy  нали помните прогнозата Smiling Imp

# 533
Аз не помня нищо.......Blush признавам си....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy Камоли прогнози..../ за времето/....Joy

Бях си обещала да не мрънкам.......Grinning ама явно нЕма да устискам ............Blush Joy

# 534
Чак сега забелязах, че гърдите на Серенай са изкуствени 😱 или е лош Фотошоп 🤔
Чачи, хич не е щастлив в тази компания

Ако снимките ще започнат края на март, има надежда за Пънар 🙏🏻
Добра ви вечер и ....лека нощ😜

# 535
ХелоУУУУУУ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536

Хелоууу  Hug Hug Hug Hug

Друго си е човек да се наспи

# 537
Галкаааааа, друго си е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
  • Sofia, Bulgaria
      Добър ден на всички! Hug

# 539
Друго си е човек да се наспи
Галкаааааа, друго си е Stuck Out Tongue Winking Eye

да, чудничко си е!
ама ме разбуди някакво съскане... Sweat Smile

На мен никоя няма да ми пречи, освен една,  Imp която подозрително не се спряга за този проект  Laughing
Но пък ако книгата има нещо общо с филма, обратното, де, тя ще се появи в първите 1-2 еп и на финала, тъй че... все ми е тая, да идва 1 април Satisfied

Добро утро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт