Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 176
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Благодаря за новата тема! bouquet
Днес изгледах двата последни епизода, не съм ви изчела - то няма и как  Laughing, но набързо да кажа и моите впечатления.
Всичко около Виолета тези две серии ми идва ту мач. Confused Stop Наистина прекалиха с наблягането на това, че тя умира, и то от рак. При все, че това е бича на века, можеше да ни спестят малко от тези тежки сцени. Великолепна Буковска, но нямаше нужда. Състоянието, в което я дават предполага вече оставащи ѝ броени дни, а тя ходи /силно казано/ на работа, че и отчети прави..... ooooh!, пада по коридорите, едва върви...не смятам, че в реала това някой би го направил. Преиграха с тези моменти.
Радвам се за Добрева - стана бяла и добра, както предположихме повечето Laughing.Дано да няма повече драми покрай нея, и да ги съберат с Тасев, не мисля, че с Ася ще се получи нещо повече от вече станалото.
Петърчо горкия го чакат тежки моменти, но според мен това, че е до умиращата си жена е доста благородно и Галя няма защо да се сърди. Някак не на място се вмъква момента с пациентката точно в този момент, но ако са решили сценаристите да ги разделят, явно това ще е някакъв катализатор за действия от страна на Галя. Което ще е глупаво поне според мен.
Банков и Огнянова...казали сте предполагам повечето неща. Не се наемам да прогнозирам какво ще се случи между тях, но предположенията са ми, че ще се съберат отново и тя ще прости.
За Калин и Наталия - най-сетне. Време беше.
Може и да сте го коментирали, но момента с вземането на парите от Васко / от портфейла на Огнянова/ нещо се загуби по трасето? Така ли Васко ще остане неразкрит, а Йосиф ще обере пешкира?

# 151
Мери, с кражбата от страна на Васко нещата така си останаха, защото на Огнянова ѝ се появи друга доминанта вместо да брои пари Grinning Някак не върви сега, както не му говори на Банков, да отиде и да го пита - а между другото, кой ми сви парите? Grinning
Предполагам, че ще трябва Васко да посегне трети път, за да го хванат, но нямам съмнение, че ще го разкрият.

# 152
Изобщо не е глупаво Галя да зареже Петър. Май пропускате момента,че той прави секс с Виолета. 🙄 Или както каза и той-когато е между бивши не се брои за изневяра?! Даже много време го изтърпя. А и някой беше писал,че Галя все го наричала Петре,но аз си спомням в моментите,когато имаше проблем с ръката,а и после с ...вдигането на самолета 😂 как нежно му казваше Пепи. Та според мен “заслугата” за разпадането на връзката им е изцяло на Захариев. Галя даде всичко от себе си,за да са ок,но явно той все още си обича Вили. Няма лошо,дано намерят някой симпатяга за Галя.
И Хинова не я обвинявам,особено като знам аз каква ревнива гад съм . 😂
Банков пък как за 4-5 месеца не намери удобен момент да говори с Огнянова. Ами много гадно от негова страна да скрие подобно нещо. И пак не й казва нищо,а й обяснява колко я обича. Връзка имат,кани я да живеят заедно,а крие такива съществени неща.
Жал ми е за Йосиф,но наистина там нещо не ги доизмислиха нещата. Как пък ще мълчи месеци и ще го мислят за крадец,вместо да каже истината. Поредната глупост.
Дано скоро разобличат Васко.

# 153
  • Другата България
Изобщо не е глупаво Галя да зареже Петър. Май пропускате момента,че той прави секс с Виолета. 🙄 Или както каза и той-когато е между бивши не се брои за изневяра?! Даже много време го изтърпя. А и някой беше писал,че Галя все го наричала Петре,но аз си спомням в моментите,когато имаше проблем с ръката,а и после с ...вдигането на самолета 😂 как нежно му казваше Пепи. Та според мен “заслугата” за разпадането на връзката им е изцяло на Захариев. Галя даде всичко от себе си,за да са ок,но явно той все още си обича Вили.
Може и да си права, знам ли, но пък след като затрият Виолета и Галя го зареже какво ще стане с Пецан? За него ми е грижа. Crossing Arms
Мери, с кражбата от страна на Васко нещата така си останаха, защото на Огнянова ѝ се появи друга доминанта вместо да брои пари Grinning Някак не върви сега, както не му говори на Банков, да отиде и да го пита - а между другото, кой ми сви парите? Grinning
Предполагам, че ще трябва Васко да посегне трети път, за да го хванат, но нямам съмнение, че ще го разкрият.
Дано го разкрият, че много тъпо така. Йосиф обра пешкира.

# 154
Галя правилно иска да зареже Пешко ✌ Дори и да изключим случката с Вили, отношението му към нея беше ужасно. Галя беше до него във всеки момент, а той не успя да преглътне егото си и факта, че тя е добър лекар и има желание за професионално развитие. Захариев очакваше от нея да остане в неговата сянка и да му бъде просто асистентка, а не пълноправен колега. В нейно лице той вижда конкуренция и от там му идват проблемите в леглото. Докато с Виолета винаги са били екип и тя го е тласкала напред с нейните схеми и игрички.

# 155
  • София
Аз пък някак си не мога да приема, че Галя трябва с лека ръка да търпи загрижеността на Захариев към Виолета. Особено с неговите проблеми със самолета. Познавам доста втори жени, който не търпят дори бегъл контакт с бившата, камоли чак такава грижа.

# 156
  • Другата България
Галя правилно иска да зареже Пешко ✌ Дори и да изключим случката с Вили, отношението му към нея беше ужасно. Галя беше до него във всеки момент, а той не успя да преглътне егото си и факта, че тя е добър лекар и има желание за професионално развитие. Захариев очакваше от нея да остане в неговата сянка и да му бъде просто асистентка, а не пълноправен колега. В нейно лице той вижда конкуренция и от там му идват проблемите в леглото. Докато с Виолета винаги са били екип и тя го е тласкала напред с нейните схеми и игрички.
Това е така, но да изтъкне него като мотив, ще е права.
А не това, че го видяла с пациентка и хоп - изневерявал ѝ.

# 157
  • София
Вие бихте ли оставили умиращ човек сам, само защото е бивш? Тук във форума вече няколко пъти срещам мнения (в различни теми), че бившите трябва задължително да се мразят, ей така, само защото са бивши.

# 158
  • ту тук, ту там
А след така протеклия разговор на Галя с пациентката вие какво бихте си помислили на нейно място? И щяхте ли да повярвате на мъжа си безрезервно? Причината да го напусне, предполагам, е комплексна, идва ѝ вповече, пациентката е само поводът, капката, която ще прелее чашата.

# 159
  • София
Пецан кога успя да изневери с пациентката, като все е с Виолета?

# 160
  • Другата България
Той всъщност не изневери, спря се когато беше при нея в клуба, в който тя пееше.

# 161
Не е изневерявал с пациентката, засега. Тя му се увърта. Галя, ако го зареже, няма да е заради грижите му за Виолета. Аз го разбирам, а и виждаме, че и Галя приема това с разбиране. Обаче Петър се държи с нея неуважително от много време насам. Откакто са почнали проблемите му с ръката, ние виждаме единствено как Галя се върти около него загрижено, а той мрънка, хленчи, сърди се и я държи отговорна за това, че има наглостта да е отличен специалист, да оперира и да сика да се развива. Честно, от началото на сезона не се сещам за нито едно нещо, което Петър е направил за Галя. А, сетих се, сложи й името на табелката. Пациентката ще бъде просто спусъка на решението на Галя.

# 162
Как пък с Виолета да са били екип и да са били равнопоставени?! Та той беше в сянката на Виолета, тя си го командваше, тя си движеше бизнеса, той просто й се подчиняваше. Въобще не съм останала с впечатление, че са били равнопоставени, тя беше доминиращата в тяхната връзка, според мен.
И не смятам, че той я обича. Защо се раздели с нея тогава? Приемам поведението му просто като загриженост и внимание. Все пак са били заедно немалко време, майка е на неговата дъщеря. Чисто човешки и като лекар, той проявява грижа и тревога.

# 163
  • Разпиляна във въображението
А и колко много изневеряваше Whistling

# 164
  • Другата България
Не е изневерявал с пациентката, засега. Тя му се увърта. Галя, ако го зареже, няма да е заради грижите му за Виолета. Аз го разбирам, а и виждаме, че и Галя приема това с разбиране. Обаче Петър се държи с нея неуважително от много време насам. Откакто са почнали проблемите му с ръката, ние виждаме единствено как Галя се върти около него загрижено, а той мрънка, хленчи, сърди се и я държи отговорна за това, че има наглостта да е отличен специалист, да оперира и да сика да се развива. Честно, от началото на сезона не се сещам за нито едно нещо, което Петър е направил за Галя. А, сетих се, сложи й името на табелката. Пациентката ще бъде просто спусъка на решението на Галя.
Grinning Добре де, убедихте ме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт