Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 299
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
В страницата на сериала във Фейсбук попаднах на тези кадри :

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/photos/pcb.805915396261 … ype=3&theater

Това кога са го давали, в коя серия  ?
В епизода от вчера Simple Smile

Харесва ми Банков, когато стане решителен и започне да ѝ връхлита по коридорите Wink

# 271
Veracruz, хахаха, да, и на мен. На него му отива да е завоевател, а на нея - да е плячката Grinning
Иначе човекът пробва с добро, ама тя му бяга из болницата и той взе крути мерки. Така беше и преди като искаше да ѝ обясни защо не е отишъл на театъра, тя му избяга и после няма искаш ли, можеш ли Grinning
Иначе беше очарователен как чакаше нервно пред болницата и после направо не му се влизаше на горкия човек. Много добре представиха емоциите му - страданието му чрез диалога с Евгения и отношението към Жекова, надеждата после като видя бележката. До преди да станат двойка се виждаше, че той има чувства към нея, но оставаше леко неясно достатъчно дълбоки ли са, иска ли наистина да е с нея, какво му се върти в главата. Докато сега недвусмислено ни показват, че я обича много.

Много ми е интересно Галя какво ще направи с новополучената информация.

# 272
  • София
Сега изгледах епизода. И съпругата на Емил Марков се появи в епизодична роля. Албена Павлова - Гълабина от "Столичани в повече", тук жената на човека с инсулта.
Предколедно всички са се уредили с хонорар😁

# 273
Сега изгледах епизода. И съпругата на Емил Марков се появи в епизодична роля. Албена Павлова - Гълабина от "Столичани в повече", тук жената на човека с инсулта.

Това не е тя. Но се чудих откъде я познавам. Не участваше ли в " Забранена любов"?

# 274

Съпругата на пациента с инсулта не е Албена Павлова, а Албена Ставрева и няма нищо общо с Емил Марков.

# 275
  • Разпиляна във въображението

Това не е тя. Но се чудих откъде я познавам. Не участваше ли в " Забранена любов"?

И аз мисля, че е тя - от "Забранена любов"

# 276
  • София
Да, в " Забранена любов" участваше.

# 277
  • София
Албена Ставрева играеше в Столичаните секретарката на Стефан Данаилов  (патриарха ).
Аз пък Яна Маринова не мога да я дишам - има вулгарно и евтино излъчване. Докато Диана ми е изключително красива, дървенце е малко, но мисля, че няма филмов опит.

# 278
  • София
Лека полека се събират от "Забранена любов". Mr. Green

# 279
Кой беше тоя филм, че съм забравила? Там за някакви близнаци и Диана Любенова беше майка, ама само на момичето, а Ники Илиев нейн годеник/гадже? И близнаците се влюбваха ли?

О, сега погледах той не бил гадже, ами брат. Оф, кой кум, кой сват. Joy

# 280
  • София
Съгласих се. Объркала съм се.

# 281
  • София
Да, та и секс правиха...No Mouth
След този сериал Ники Илиев и Саня Борисова се залюбиха

# 282
  • Някъде на път....

И аз това си помислих....
А Албена Ставрева участваше и в една реклама на кори Белла и там също е една несигурна.... Thinking

# 283

И аз това си помислих....
А Албена Ставрева участваше и в една реклама на кори Белла и там също е една несигурна.... Thinking

Ужасно ме дразни тази жена, с този кравешки възторг като заговори...

# 284
Ивайло Герасков и Албена Ставрева бяха семейство в "Забранена любов",ама и двамата едни такива дървени,уж актьори на възраст с опит !

Общи условия

Активация на акаунт