Откраднат живот - Чуждо тяло 25

• 59 128
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Егати скуката, значи ! Нито Биляна роди, нито Виолета умря, нито Банков и Огнянова показаха, само се мотаят в тази болница и си разменят безсмислени реплики.

Искаш да кажеш Наталия да роди. Wink А Виолета мисля, че ще я оставят за последния епизод.

# 661
Егати скуката, значи ! Нито Биляна роди, нито Виолета умря, нито Банков и Огнянова показаха, само се мотаят в тази болница и си разменят безсмислени реплики.
Ама така си се ядосала,че обърка Наталия с Биляна Simple Smile,но си права,де.

# 662

Искаш да кажеш Наталия да роди. Wink А Виолета мисля, че ще я оставят за последния епизод.

Биляна ми е абсолютно не на място, а пък чак съм я споменала вместо Наталия. Това е от яд 😉

# 663
Ама така си се ядосала,че обърка Наталия с Биляна Simple Smile,но си права,де.

Е трябва някак да ни поддържат интереса и да сме в напрежение. Ако ни дадат всичко интересно сега, какво ще остане за финала?  Сега карат епизодите леко мудно, но мисля, че в петък ще е нещо голямо.

# 664
  • ту тук, ту там
Голямо... хм, по-скоро претупано! 🙄

# 665
Голямо... хм, по-скоро претупано! 🙄

И така може да се каже, съгласна съм. Ще съберат всичко интересно в един епизод. Обаче ще има доста драма и мисля, че ще ни оставят с доста горчилка от развитието на сериала. А на мен ми се иска поне един път да свърши малко по-положително, ама надали.

# 666
  • Майна Сити
Добре де, в промото на целия сезон, когато даваха че някои от героите са картонени, се видя че Виолета е на стола на Банков. Пропуснала ли съм го този момент в сезона или просто не съм го разтълкувала правилно? Лорчето също беше картонена, а Мазов си държеше бебето, явно ще се разделят.

# 667
Тази вечер гледах с половин око и си викам, че съм пропуснала нещо интересно, а то всъщност такова нямало.
Надявам се да ни компенсират в идните епизоди.

Буковска беше невероятна 😍
Както предположих Биляна ще я върнат, ще си вземе и детето, очаквам да я набутат между Наталия и Калин.

Разнищвахме го доста това промо - не всичко съвпадна, според мен от началото са имали една визия за сценария, но в движение са променили някои неща и от там идва разминаване. 

# 668
Добре де, в промото на целия сезон, когато даваха че някои от героите са картонени, се видя че Виолета е на стола на Банков. Пропуснала ли съм го този момент в сезона или просто не съм го разтълкувала правилно? Лорчето също беше картонена, а Мазов си държеше бебето, явно ще се разделят.
Нищо не си пропуснала, по-скоро явно е символ на домогванията на Виолета до контрола върху директорския пост.
Калин вкара желание да замине. Което значи, че явно и той не е сигурен ще играе ли в пети сезон. Накрая в следващия сезон ше гледаме зашеметяващия любовен триъгълник между Васко, Жекова и Йосиф Grinning

# 669
  • София
Много  ме дразни Евгения, няма такава клюкарка...

# 670
Как може тая Биляна да е такъв дебил.... Как може да тръгнеш като знаеш, че повече няма да я видиш... Disappointed Relieved
По време на вечерята с Калин и Наталия имах чувството, че ще вмъкнат елемент от финала на Отчаяни съпруги... сещате се... един умира, друг се ражда... кръговрата на живота...

# 671
  • София
Е, не съм съгласна. Все пак има и дете, за което трябва да се грижи. Ето -взе решение да се върне с малкия. Баща и каза, че може да живее и месеци - Божа работа. Със сигурност не взе лесно решението да замине.

# 672
Детето е болно. Затова се прибра.

# 673
Е, болно е... Едва ли е на дереджето на майка й... Тва дете не е само. Има си и баща все пак.

# 674
Спокойно  след днешната  супер-постъпка на Вили /за разкриване на далаверите/ можеха  елегантно да я "угаснат"  и Билянка да си тръгне  разплакана .
Имам чувството ,че ще ни тормозят още поне  два епизода  с красивата умираща .Прекрасна игра на Буковска , но  това вече е прекалено и досажда .

Общи условия

Активация на акаунт