Скъпи наследници - bTV

• 98 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • тук, на мястото си
Днес по БТВ гледах разговор с режисьора на сериала и с един журналист Боби забравих му фамилията. Този Боби май беше при Слави, а сега какъв се явява в сериала не разбрах. Промотираха песента на Орлин Павлов. Не ми хареса, може би защото и Орлин не  харесвам.  Чапкънов каза че епизодите са 170 и са спрели вече да снимат.

# 76
Нямам търпение да видя какво се е получило. С още по-голямо нетърпение очаквам да видя Галя как се е справила.

# 77
  • Разпиляна във въображението
Боби Лазаров е репортер на БТВ. Изобщо не е при Слави. Прави репортажи основно за космоса и любопитни факти. Много е забавен.

# 78
Едно нещо не мога да разбера. Проглушиха ни ушите с реклами, с обещания как това е сериала на века, най-добрия, най-хипер, мега сериал и т.н. скъсаха се от реклами къде ли не и накрая какво - най-якия сериал на всички времена ще го дават в 18 ч. когато никой нормален човек не може да го гледа. Често си казвам - не мога да си го обясня този парадокс. Правиш мега як сериал според самата телевизия и накрая го даваш в часовия пояс в който вървят най-долнопробните индийски сапунки. Пълна мистерия е за мен това решение.
Според вас какво е обяснението на този парадокс. Защо не дават супер якия сериал, тогава когато се излъчват най-добрите предавания - от 20 до 22 ч.

# 79
Всички се питаме това и за съжаление никой не може да даде отговор.

# 80
Едно нещо не мога да разбера. Проглушиха ни ушите с реклами, с обещания как това е сериала на века, най-добрия, най-хипер, мега сериал и т.н. скъсаха се от реклами къде ли не и накрая какво - най-якия сериал на всички времена ще го дават в 18 ч. когато никой нормален човек не може да го гледа. Често си казвам - не мога да си го обясня този парадокс. Правиш мега як сериал според самата телевизия и накрая го даваш в часовия пояс в който вървят най-долнопробните индийски сапунки. Пълна мистерия е за мен това решение.
Според вас какво е обяснението на този парадокс. Защо не дават супер якия сериал, тогава когато се излъчват най-добрите предавания - от 20 до 22 ч.
Защото явно само рекламата ще е голяма. Единствено с това си го обяснявам. В момента не могат да се оправдаят с Нова, защото там върви "Черешката на тортата" и повторение на "Дървото на живота". И двете са ми интересни, но бих предпочела да гледам Скъпи наследници в 20 ч., пред поредната манекенка, която (не)може да готви. Наистина не намирам логика в часа на излъчване, освен, че сериалът просто не е достатъчно силна конкуренция. Дано греша.

# 81
Някаква кака се опита да обясни "логично"  тази  недомислица с часа на излъчване и се получи още по-тъпо . Тя каза ,че  хората масово  /едва ли не от бързане се прибирали  с такси/ гледали новините  по БТВ в 19 ч. и така разширявали  пояса , в който  семействата да са заедно пред екрана - щях да падна от  това изказване .
Така ми се гледа  това сериалче , но с тези простотии може да ме изгубят , защото аз не гледам новините им в 19 ч.

# 82
Заради продуцентски неразбории.

# 83
  • София
И аз разсъждавах над това тези дни. Също смятам, че телевизията не вярва достатъчно в продукцията си, колкото и да я рекламира. Предполагам, ако видят, че рейтингът е добър, ще променят часът на излъчване. Скоро ще започва някакъв нов сериал от 21.30, толкова ли не можаха наследниците да пуснат тогава...

# 84
  • тук, на мястото си
Ще го видим довечера. И аз си имам едно на ум, че самите продуценти нещо не си вярват, съдя не само по часа, а и по разни изказвания.

# 85
Политика на медията, с която се опитват да изместят и разширят праймтайма, който към настоящия момент започва в 19ч. със стартирането на новините. С пускането на сериал, който те смятат за интересен и можещ да привлече зрителското внимание, се надяват въпросният праймтайм да започва от 18ч. Което пък от своя страна ще им донесе повече пари заради по-скъпите реклами. Дали ще успеят или само ще закопаят сериала - предстои да разберем.

# 86
Такова нещо като разширяване на праймтайм няма. Праймтайм е времето в което най-много хора са пред телевизора вкъщи.

# 87
Такова нещо като разширяване на праймтайм няма. Праймтайм е времето в което най-много хора са пред телевизора вкъщи.
Може да няма , но каката от БТВ се опита да обясни , че искали да го разширят с излъчването на сериала от 18 ч.
Излиза ,че ще бързаме да се лепнем пред екрана в 18 ч. , после ще излизаме с децата на разходка/от пролетта/ по нощите , когато са турските  бози .

# 88
  • тук, на мястото си
Като искат разширяване защо не преместят турския сериал да е от 18.00 часа. Той е гледан,  вървежен и т.н.

# 89
Хубава политика и стремеж на продуцентите, но те може да искат прайм тайма да започва от 16 ч., за да е още по-разширен и да печелят от реклами. Но аз на шефовете си какво да кажа - "извинявайте, но заради разширения прайм тайм на btv, трябва работното ми време да е до 15 ч. , защото имат сериали за гледане."?! Нелепо ми звучи това оправдание. Да не говорим, че зимата бих си върнала в моя случай 2 ч. назад програмата, за да го изгледам, но като се стопли времето се прибирам късно и предпочитам да се видя с приятели, отколкото да бързам за поредния епизод, който имам възможност да изгледам най-късно от 20 ч.

Общи условия

Активация на акаунт