Скъпи наследници - bTV

• 99 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Някой има ли представа какво имат предвид с надписа "по действителен случай" в началото на 1-ва серия?
Имало е инцидент с наш скиор в Арарат? Или нещо друго? Joy

# 361
  • Sofia
Не знам за действителния случай, но относно въпросите защо точно в планина в Турция е станал инцидентът - в първата серия имаше директна реклама на Болница Токуда, която вече е Аджибадем Сити Клиник, част от голяма верига турски клиники. Дадоха надписа на болницата, хеликоптерната им площадка и като цяло си показаха високото ниво.

Третата серия ми беше разочароваща и сериалът доста ще олекне според мен, защото погрешно е заложена тази история в едно ограничено селце (ограничено откъм хора и сюжетни линии, които могат да развиват). Очаквах много по-интересен, задълбочен и завъртян сериал, предвид парите, които са вложили. Голямо разхищение е да вложиш толкова пари в ситиком тип Домашен арест.

Койна Русева и Цветана Манева са блестящи иначе.

# 362
  • София
          ЕПИЗОД 3     ЛИНК

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 22:55 от Mari_Mar

# 363
Mari_Mar ,  bouquet за линка !
Аз не мога да разбера какво казва Катето  на шефката за колегата , когото са избрали за специалицацията - че е съруг на "приемната" дъщеря  ??? Нещо това Кате  много заваля и предъвква думите , някой трябва да я научи как се прави  newsm78

# 364
Каза, че д-р Симеонов "Няма как да не е (отличен кандидат), нали все пак е женен за правилната дъщеря".
Наистина Катя заваля малко думите и се оказва, че ги чувам добре само защото гледам серията на компютъра. На телевизора проблема е доста по-голям.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 20:57 от Анонимен

# 365
  • Разпиляна във въображението
Защо имам спомен, че Катерина и Борис изчистиха нещата с ръката.

# 366
Каза, че д-р Симеонов "Няма как да не е (отличен кандидат), нали все пак е женен за правилната дъщеря".
Наистина Катя заваля малко думите и се оказва, че ги чувам добре само защото гледам серията на компютъра. На телевизора проблема е доста по-голям.
Мерси ! Сега вече има смисъл репликата на шефката ,че е трябвало да избира между Катето и  доброто  на цялата болница . Явно "правилната" е  дъщеря  на "човека" .
Аз също останах с впечатление ,че Катето и Боби  се изясниха  кой кой е още в гората , това беше преди срещата на площада , когато си припомниха някаква смешка  със свалянето на  гащите... newsm78

# 367
до 4 еп се чудех защо ми е неприятна 'барманката' 0 най-вероятно от рекламата на някакъв перилен препарат май беше.

# 368
Не са се изяснили още. Катя даде само консултация след инцидента, а Борис беше под упойка и понеже не му е била лекуващ лекар той нямаше как да я помни. Само тя когато беше на дървото спомена, че го е виждала някъде, но разговора отиде в друга посока. Оттогава не са споменавали нищо друго освен спомените им от детството. Един ден ще стигнат и до ръката. То и без това Борис вече почти не се сеща за годеницата си.

# 369
Мисля, че действието ще се развива и в София - едва ли ще е само в селото.
А на Милица каква й е файдата да носи шапки за над 1000 лв на село? Някой ще я  открадне и ще й иска откуп Joy

Чудя се защо урната не се отваря - преди опитаха ли да я отворят? Да няма някаква конспирация?? Вътре може би има нещо интересно .... No Mouth

# 370
  • София
Борис може би все още не осъзнава, че Катето му оправи ръката. Той иначе в болницата, като беше в безсъзнание се сети коя е тя, защото взе да ѝ мърмори: докторкее, аз на теб съм ти свалял гащитеее.. Grinning
Ама тез двамата ще са готина двойка, ще е интересно какво ще се случи и как ще тръгнат нещата между тях. Simple Smile

Урната като им я даде адвокатката нямаше капак, а май беше с кърпа отгоре.

# 371
Много ме заинтригуваха с първия епизод, но дотам! Със следващите два ми става безинтересно...

# 372
  • Разпиляна във въображението
Дружеството за развитие на селото отхлупиха урната и отдадоха почит на дядото. Последно заявиха, че онзи с косата идва за всички Simple Smile

Май целта на Милица бе да затапи двамата, но не знам - може такава шапка да е толкова пари.

# 373
Снимано е по цял свят вк. и в Патагония.

# 374
Дружеството за развитие на селото отхлупиха урната и отдадоха почит на дядото. Последно заявиха, че онзи с косата идва за всички Simple Smile

Май целта на Милица бе да затапи двамата, но не знам - може такава шапка да е толкова пари.
Вярно, че надничаха - не бях сигурна дали действително са я отваряли, но сега се сетих, че имаше нещо такова.

А аз съм виждала такива капели в китайския по 10 лв - минала се е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт